Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otakuyum diyen herkes için

Miniþ

Öne çıkan mesajlar

Bütün patiler her halde hepiniz birer Manga Anime Gundam otakusunuz ama bende bir otakuyum Sturm Vogel benim amcam benim otaku olmadıgımı idda ediyo ama ben bir FİNAL FANTASY otakusuyum siz birer otaku olarak sizden bir şey isteyecegim bu şekilde Sturm Vogeli ikna ede bilirim.Sizden bana oy vermenizi isteyecegim yorumlarınızı bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca otaku dediğin tek bi animeye saplanıp kalmaz, her animeyi izler. Fanboyluk yapabilir o ayrı ama gene de izler. Miniş, daha çok yol kat etmen lazım hacı. 2005'ten beri anime arşivliyorum ve daha hiç bir şey bilmiyorum bile. Final Fantasy ile olacak iş değil yani.

SEFİROOOOOOS

KILOOOYDDOOOOO
Sosyal ağlarda paylaş

Otaku dediğin tek animeye bağlı bir olay değil ki. Zaten otaku sözlük anlamı olarak şu demektir:

"Sadece belli birşeye karşı ilgi besleyen ve o şey hakkında anormal derecede bilgili ve ilgili, toplumsal "common sense"'den yoksun kişi"(Japonca-Japonca sözlükten direk çeviridir bu arada )

Ama Otaku'ların çoğunu(Harbiden çoğunu!) Anime Otaku'lar oluşturuyor tabiki.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyundaki karakterleri yakalayan bir program + çeviri programı + bu iki programın ortak çalışmasını sağlayan bir iki küçük dll = win. Çeviri genelde patlak oluyor ama herşey çok rahat anlaşılıyor genede :>

Ha o masaüstü benim değil tabi. 24" değil 22" ekranım var ve o kadar oyuna hddim yetmez. Yarısını falan oynamışımdır ama :>
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...