Miniþ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Bütün patiler her halde hepiniz birer Manga Anime Gundam otakusunuz ama bende bir otakuyum Sturm Vogel benim amcam benim otaku olmadıgımı idda ediyo ama ben bir FİNAL FANTASY otakusuyum siz birer otaku olarak sizden bir şey isteyecegim bu şekilde Sturm Vogeli ikna ede bilirim.Sizden bana oy vermenizi isteyecegim yorumlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Otaku olmanın nesiyle övünüyorsunuz onu anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ne yani çobanın oyuyla benim oyum bir mi sayılacak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ractamainus said: ne yani çobanın oyuyla benim oyum bir mi sayılacak şimdi? (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ractamainus said: ne yani çobanın oyuyla benim oyum bir mi sayılacak şimdi? -1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 THIS IS GARBIC! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 yiğenini eğit sturm! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 CthuLhu said: yiğenini eğit sturm! =) mum dibine ışık vermiyor be abi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ayrıca otaku dediğin tek bi animeye saplanıp kalmaz, her animeyi izler. Fanboyluk yapabilir o ayrı ama gene de izler. Miniş, daha çok yol kat etmen lazım hacı. 2005'ten beri anime arşivliyorum ve daha hiç bir şey bilmiyorum bile. Final Fantasy ile olacak iş değil yani. SEFİROOOOOOS KILOOOYDDOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ben her yere ışık veririm hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miniþ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Otaku dediğin tek animeye bağlı bir olay değil ki. Zaten otaku sözlük anlamı olarak şu demektir: "Sadece belli birşeye karşı ilgi besleyen ve o şey hakkında anormal derecede bilgili ve ilgili, toplumsal "common sense"'den yoksun kişi"(Japonca-Japonca sözlükten direk çeviridir bu arada ) Ama Otaku'ların çoğunu(Harbiden çoğunu!) Anime Otaku'lar oluşturuyor tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mum_Chamber said: ben her yere ışık veririm hocam auhahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Sturm'un robotlardan başka birşeyden haberi yok Viktor'un oyuncak bebeklerinden başka birşeyden haberi yok http://img366.imageshack.us/img366/8899/1212030092405ms4.jpg Şunların onda birini oyna yanıma çırak olarak alırım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Otaku olmak şimdilerde yükselen değer olmuş (:P) @Kaede : genelleme yapmayalım, lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Kaede said: Sturm'un robotlardan başka birşeyden haberi yok Viktor'un oyuncak bebeklerinden başka birşeyden haberi yok http://img366.imageshack.us/img366/8899/1212030092405ms4.jpg Şunların onda birini oyna yanıma çırak olarak alırım seni bunlar japonca değil mi ya nasıl oynuyorsun bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 1. Adam Japonca biliyo olabilir 2. Kana biliyo olabilir, sonrası zati sözlüklere kalıyo 3. Biçok oyunu İngilizce'ye çeviren programlar mevcut asdkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 4. Otaku adama dil mil sökmez, oyun ile telepati kurup anlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Oyundaki karakterleri yakalayan bir program + çeviri programı + bu iki programın ortak çalışmasını sağlayan bir iki küçük dll = win. Çeviri genelde patlak oluyor ama herşey çok rahat anlaşılıyor genede :> Ha o masaüstü benim değil tabi. 24" değil 22" ekranım var ve o kadar oyuna hddim yetmez. Yarısını falan oynamışımdır ama :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 onlar hentai oyun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Queen said: onlar hentai oyun mu? ve bu soruya verilen cevaptan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar