Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 spoil etcek bisi yok ya, filmi izlerken iste bak olm bak joker inanilmaz bu sahnede falan de. ha bir ufak spoiler vereyim o zaman hikayeden bagimsiz... hastaneden cikis sahnesi var jokerin, o sahneyi gorunce olm bak muthis sahne geliyor falan dersen yeterli olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bugün ikinci kez gittim. mükemmeldi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ya da yok söylemiim, filmin zevkini kaçırmiim tripleri... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 elaidi said: bugün ikinci kez gittim. mükemmeldi yine. başını kaçırmadıın için güzel gelmiştir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Bence 2face olmedi, Toplumda kahraman imaji bozulmasin diye, insanlarin umutlari bitmesin diye son halini gostermektense oldu dediler. 3. filmde hortlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Ayrıca şu olayda çok çok iyiydi, filmin sonunda Batman,Joker'i aşağıya atıyor ve yakalayıp tekrar çekiyor.Joker kaybetti diyoruz ve kamera başaşağı asılı Joker'i çekiyor.Fakat Joker konuşuyor ve kamera dönmeye,Joker'i düzgün göstermeye başlıyor ki bu sahne de aslında Joker'in kazandığını öğreniyoruz,Batman kaybediyor. Kamera ancak bu kadar iyi kullanılabilirdi böyle bir sahne de,Nolan gerçek bir efsanedir sadece şu sahne de yaptığıyla benim gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Ya IMDB puanlamasini ne kadar cok ciddiye almissiniz enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 kamera acisindan ziyade, zaten tum sehri bir kaosa surukleyerek fazlasiyla kazandigini ispatladi... batman kendisinden fedakarlik edip kotu adam olarak gozukmeyi goze aliyor, ilk filmde batman aradigi adami bulur, diger superkahramanlar genellikle aradiklarini bulur, bu filmde cani cikiyor jokeri bulana kadar, ve her buldugunda yeni bir oyun, yeni bir boyut... sehri kisa sureligine kaosa surukleyerek, anarsi getirerek zaten kazandi, batmanden sevdigi insani aldi, kendisi birsey kaybetmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 izlemedimde, crowlada oynuyan adamı oynatsalardı joker'a yakışabilir, aslında neydı o adam jurassic parktaki amca, onda baya sağlam joker potansiyeli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 @lath, almamak mumkun mu? normalde o kadar etkilemez beni puan ama bir film 1 numaraya oturduysa, "Best of all time" deniyorsa, biraz olsun film hakkinda bir onyargi olusturmami saglar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Hocam sorun zaten IMDB'nin listesini "best of all time" secebiliyor olarak gormeniz. AFI'de ilk 100'e girsin tamamdir ama imdb nedir? Coluk cocugun oylama mekani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ciddiye yine alirsin, orada 260,000 kisinin oyuyla 9.5 de duruyor, bu demektir ki bu kadar insan ya 10 ya 9'a basmis genel olarak. Istedigi kadar bebe coluk cocuk mekani olsun, bir kamoyonu yoklmasi degeri tasir benim icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 herşeyden çok şuan dünyanın 1 numaralı sinema sitesi olarak gösteriliyor imdb,o listeye bakan insanların neler düşündüğünü hayal edebiliyorum.1 numaralı sitenin 1 numaralı filmi şuanda Dark Knight yani, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bi de imdb'de amerikalılar ilk önce oylayıp puanları yukarı çekio, sonra avrupa'ya gelince düşük not verip aşağı çekiolar (gerçek değerine) olayı var mı yok mu? belki lathspell'in daha önce bahsettii hollywoodcular'ın büyük prodüksiyon sevmesi vs avrupalıların daha sanat filmi takılması olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 O sitenin tamamen fanatiklerle dolu oldugu, Turk filmi BETMEN'in 8 kusur puani oldugu bir site ayni zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Hatta soyle bir olay oldu. Batman'e yuksek oy gelince Godfather 2'yi gecmesini hazmedemeyenler 1 verdi Dark knight'a bunu duyan dark knightcilar godfather'a 1 verdi. Boyle bir ortam nasil ciddiye alinir? Eglencelik site. "1. ligi hak ediyor/etmiyor" tartirmasi cikmasi bile anlamsiz imdb'ye bakarak. Rotten Tomatoes'a bakariz anlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 o sitede oy veren çoğu insanın fanatik olduunu ve bu yüzden ordaki notların hep doğruyu yansıtmıyacağı konusunda ben de aynı şekilde düşünüorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yahu 260,000 kisi diyorum, bunun kacta kac orani fanboi, kacta kaci benim gibi adam bilemeyiz, sonucta bu bir kamoyonu arastirmasi dedigim gibi... her turlu kesimden insan oy veriyor. Insan ister istemez 1 numaraya oturunca merak ediyor allah allah. biz gercek film elestirmeni degiliz elbet, merak edip imdb ye bakim etkilenebiliyoruz... altin portakal filmlerinden de anlamiyoruz mmmkay? ayrica simdi aklima geldi, filmde tam anlamadigim bir kisim vardi arkadasla konustugum icin. Batman rachel'i kurtarmaya gidiyorum dememis miydi? Joker rachelin yerine harvey'i mi koymus yani? dogru mu anlamisim? :P harvey'i racheli kaybettigi icin manipule etmek daha kolay diye yerlerini yanlis soyledi diye dusunuyorum ama dogru mu anlamisim suphede kaldim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Hem batmanin, hem de harveynin kafasını karıştırıp dengelerini bozmak için kasten yapıyor onu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 anladığım kadarıyla zaten Joker,Batman Rachel'in peşinden çatıdan atlayınca aralarında birşey olduğunu hissetmişti ve bunu yaparak Batman'i seçmeye yönlendirdi.Rachel'i seçeceğini biliyordu ve yerlerini değiştirdi.Böylelikle hem Batman Rachel'i kaybedecek hemde Harvey Dent ve işleri kolaylaşacaktı ki öyle oldu. ya da Gordon'a Rachel diye bağırınca siz ona gidin dedi çünkü Gotham'in geleceği olarak,yerine geçecek kişi olarak Dent'i görüyordu.Dent'i kurtarırsa Gotham kurtulacaktı ki onun için daha önemliydi. Bu iki sonucu çıkardım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 çizgi romana uymamış joker falan diyenlere söyleyecek tek birşeyim var gidin çizgi romanı okuyun o zaman. jack nicholson'ın joker performansı inanılmazdır benim için. fakat heath ledger sağolsun içimi kıpır kıpır etti izlerken. böylesine büyük bir oyuncunun kaybı amerikan sineması hatta dünya sineması açısından gerçekten derin bir yara bence. gerek gülüşü gerek psikopatlığı gerekse paranoyak şizofren bir insanı nasıl canlandırmalıyız dersi vermesiyle hakikaten keşke arkadaşım olsa diyorum heath ledger için. kesinlikle 10 puan ayrıca kimse değinmemiş olsa da, iki filmdir inanılmaz bir batman/bruce wayne performansı sergiliyor christian bale. bir insan oynadığı hiç bir rolü kötü oynamaz mı ya. buna da bir 10 puan senaryonun işlenişi, christopher nolan'ın kafasında yaratmış olduğu gotham city'nin havası ve görünüşü herşeyiyle muhteşemdi. batman begins'den beri izlediğim en iyi film kesinlikle bu film. az önce sinemadan çıktım şimdi eve geldim indiriyorum filmi, dvd çıksın orjinal alıcam ve hayatımda ilk kez arşiv yapmış olucam. çok nadir filmde yanımdaki insana saati sorup saatleri sayarım ne zaman bitecek ne kadar kaldı diye. dark knight gerçekten bu kategorinin en başında yerini aldı. kuzenime yüz elli kez saati sordum. hatta film o kadar iyi ki, telefonumu sinemada düşürmeme rağmen aman boşver diyerek filmi izlemeye devam ettim. film bitene kadar da unutmuştum telefonumu düşürdüğümü. film bitince buldum ama neyse =) filme 10 puan veriyorum. ben bu serinin bu kadar iyi olacağını biliyordum açıkcası. ilk filmden o kadar belliydi ki muhteşem bir serinin geldiği. şimdi kafamda bazı problemler var. mesela joker kayboldu eyvallah da devam filminde jokeri kim oynayacak? jack nicholson geri dönüp de joker olmadığı sürece heath ledger'ın performansından sonra asla ve asla bir başkası aynı hazzı veremez bana. yaşıyor olsaydı verirdim adama gay olup o kadar diyorum. two face nasıl bu kadar geçiştirilebilirdi ayrıca. ayıp etmişler adama. ben tam 3. filme sarkacak bu adam herhalde derken öldürdüler adamı. belki ölmez bakalım. bundan sonraki film için tahminim penguin ve cat woman ı karıştıracaklar işin içine. bu sefer de çok fazla kötü adam olacak batman'in hepsiyle uğraşması için bir robin'e ihtiyacı var artık. olası bir penguin i kim oynayacak acaba. danny de vitonun penguin performansı da akıllara zarar sonuçta. 5 seneye anca gelir 3. film malak gibi bekleriz şimdi öf ya. why so serious? dip not : sinema biletini 14 milyon yapan zihniyeti tebrik ediyorum. sinemaları da en sonunda zengin eğlencesi haline getirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Yok orda gordon biz de dent'i kurtarırız dedi orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Nolan Penguin ve Catwoman'in filmlerinde yer almayacagini acikladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 christian bale robin olursa ben yokum demisti acik bi sekilde, cok tesekkur ediyorum kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 @mumu jack nicholson çift yüz değil miydi orda yahu? ben yanlış hatırlıom veya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar