yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 evet 1GB ramle çalıştırıyordum. sistem eskidi zaten. para da yo ki yenileyelim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 vista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 XP diorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 kusra bakmayın ama xp diyenler muhtemelen işletim sisteminin farklarını bilmediği için vista diyor. Vista kullan... Neden vista? Dual ve Quad core işlemcinin performansını şuanlık vista destekliyor. windows Xp işlemcini sanki p4 müş gibi görür ve ramler içinde aynı şey geçerli. İstediğin performansı alamazsın xp'de. denersen görceksin k XP'de ki performansının 4-5 katı kadar verim alırsın vistadan. Dendiği gibi dual ve quad işlemci ve 3gb ram ve üstü için vista içindir ki vista en mantıklısı . xp kullanırsanız aldığınız donanıma yazık olur hiç bi işe yaramaz. + olarak directx 10 sadece vistada var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Masteis said: kusra bakmayın ama xp diyenler muhtemelen işletim sisteminin farklarını bilmediği için vista diyor. ahahhah o ne demek ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 AHAHAHAHA masteis ne yaptın asdkfhasdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ben ne yazmıiım ya uehauehua neyse anlaşıldığı kadar işte XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ahaha 3 kere okudum cümleyi ne yanlışlık var diye :D o değilde o kadar farkediyor mu vista ya?e8400 var bende ama 2 gb ramle geçsem mi ki vistaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 masteis ben de vista kullanıyorum, belli koşullar altında vistayı savunurum da, sen ciddi abartmışsın, ne 4-5 katı, ne dual core desteklememesi :) xp de quad core bile kullananlar var, aynı hızda hatta daha hızlı çalışıyor. dx 10 desteği de manuel olarak eklenebiliyor xp ye. abartmamak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ben öyle demek istemedim, desteklemez değil. İşletim sistemleri donanımlara göre destek verip vermeme gibi birşeye sahip değillerdir. Ama şöylede bi gerçek var, xp pentium 4 sonrası bütün işlemcileri ve sistemleri pentium 4 işlemci ve o değerde ki sistemler gibi çalıştırır. İstersen bunu diğer kaynaklardanda araştırıp görebilirsin. Çünkü xp p4 düzeni için tasarlanmış bi sistemdir. + olarak biraz xp'de quadcore'nın vistaya göre daha iyi verim alınması biraz uçuk birşey ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karhan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yanlıs oldu parodn yanlıs yere yazdık cok afedersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Masteis said: Ama şöylede bi gerçek var, xp pentium 4 sonrası bütün işlemcileri ve sistemleri pentium 4 işlemci ve o değerde ki sistemler gibi çalıştırır. ok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar