asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 havası yeter sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 buarada bilmeyen olabilir sabancı =!* istanbul *: eşit değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Tuzla ile Taksim arasında yaklaşık 1 saatlik mesafe var yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Haftasonu İstanbul'da olur Sabancı'da. Hem Sabancı'da okumak > İstanbul dışı herhangi bir şehirde okumak. TC içi tabii ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 roket adam said: Tuzla ile Taksim arasında yaklaşık 1 saatlik mesafe var yamulmuyorsam. 6da çıkarsan (ki haftaiçin dersinin 5 gibi bitmesi çok olası) 3 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ben 3 saatte 4 oyun dota atıyorum wow da kaç level kasabilirim 3 saatte 3 saaatt mi? ama ama... metro durumu flm nasıl? otobüslerde flm wireless yokmu? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 İnanmayın bu sinaya. Sabancı güzeldir. 3 saat shuttle olmaz. en fazla 1.5 saatinizi alır. Çıkmayın canım 6 da siz de. Bişi olmaaaz. İstanbul güzeldir. İstanbul süperdir. İstanbul döver. Sabancı da güzeldir. O da dövsün. OLEY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 sabancıyı ne yapacaksınız... boğaziçine gelin 5 dakkaya boğaz 15 dakkaya beşiktaş, 20 dakkaya taksim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Sen bile sabancıya geliyosun, sabancı güzel, sabancı cici. Boğaziçi tatlı, boğaziçi şirin. Ama İstanbul süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 roket adam said: Tuzla ile Taksim arasında yaklaşık 1 saatlik mesafe var yamulmuyorsam. 1 saat mesafe vardır tabi bomboş yolda. hatta ben boğaziçine göztepeden 20 dakkada gidiorum araba ile boş yolda fakat ISTANBUL = trafik normal insanların dışarda olduu bi vakitte sabaha karşı olmadıı sürece 2 saat sürer daha fazla bile sürebilir. ben çünkü göztepeden taksime 1 saatte falan gidiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yok ya 40 dk trafik yoksa kampüs-taksim. varsa 1 saat 1.5 saat işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Sabancı - özel üniversite - para - çok para - araba - hız şeklinde bir diyagramla düşünmüştüm tabii. trafiği hesaba katmadım evet. hele bi de ders 5-6 da biterse o bayağı sürer doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Okula atacak laf bulamadılar uzak diyorlar (:P) Çevreyolunda rahat rahat girersin İstanbul'a 10 dakkada. Sonrası normal trafik işte.. Taksim'e gitmeyiverin Bağdat Caddesi yarım saat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yavrum 10 dakikaya kaçla gidiyoruz? 10 dakikaya teme çıkarsın anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Çokla gidersen girersin İstanbul'a ya. baya çokla ama. Şimdi Sabancı'da okuyanların Mustangi falan olabilir di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 eskişehir istanbul arasında, eskişehir-FSM 4 saat FSM-ataköy 3,5 saat şeklinde gitmiş biri olaraktan istanbul allah belanı versin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Olsun da abi yan yol da kamyon filan oluyo sollayamıyosun arkasından tin tin gidiyosun. Mustang'in olsa ne yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Çevreyolunda sorun olmaz abi ne bileyim. Okulu korumaya çalışıyorum lan yardım et sdfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Uzak olduğu gerçeğini kabulleniyoruz, o yüzden 75% i kampüste kalıyor öğrencilerin zaten. Yeri dışında laf gelirse karşı çıkıyoruz :) Sen de kabullen bu gerçeği bence. O yüzden yurtta kalmayı destekliyoruz. o ye. İstanbul döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 %75 mi kampüste kalıyo? Çokmuş ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ankara-istanbul 4 saatte gidip geliyoruz be fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 asinanyavuz said: yok ya 40 dk trafik yoksa kampüs-taksim. varsa 1 saat 1.5 saat işte. yalaan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Hayıır :) Benim bi yılım öyle geçti. Cuma günleri eve döndüm. Bana inanın banaa :) sina, şansına küs. gidip kazalara/garip trafiklere yakalanmanın suçunu bize atma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 En berbat trafikte bile 1.5 saati geçmedi benim taksime varmam okuldan. Bi kere 2 sene önce kaza mı ne olmuştu 2.5 saatte falan gitmiştim, onun dışında yok. Normalse trafik 40 dakka max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 boğaziçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar