Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şehir seçimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnanmayın bu sinaya. Sabancı güzeldir. 3 saat shuttle olmaz. en fazla 1.5 saatinizi alır. Çıkmayın canım 6 da siz de. Bişi olmaaaz.

İstanbul güzeldir. İstanbul süperdir. İstanbul döver. Sabancı da güzeldir. O da dövsün. OLEY!
Mesaj tarihi:
roket adam said:
Tuzla ile Taksim arasında yaklaşık 1 saatlik mesafe var yamulmuyorsam.

1 saat mesafe vardır tabi bomboş yolda. hatta ben boğaziçine göztepeden 20 dakkada gidiorum araba ile boş yolda

fakat ISTANBUL = trafik

normal insanların dışarda olduu bi vakitte sabaha karşı olmadıı sürece 2 saat sürer daha fazla bile sürebilir. ben çünkü göztepeden taksime 1 saatte falan gidiorum.
Mesaj tarihi:
Sabancı - özel üniversite - para - çok para - araba - hız şeklinde bir diyagramla düşünmüştüm tabii. trafiği hesaba katmadım evet. hele bi de ders 5-6 da biterse o bayağı sürer doğru.
Mesaj tarihi:
Uzak olduğu gerçeğini kabulleniyoruz, o yüzden 75% i kampüste kalıyor öğrencilerin zaten. Yeri dışında laf gelirse karşı çıkıyoruz :)

Sen de kabullen bu gerçeği bence. O yüzden yurtta kalmayı destekliyoruz. o ye.

İstanbul döver.
Mesaj tarihi:
En berbat trafikte bile 1.5 saati geçmedi benim taksime varmam okuldan. Bi kere 2 sene önce kaza mı ne olmuştu 2.5 saatte falan gitmiştim, onun dışında yok. Normalse trafik 40 dakka max.
  • Yeni Oluştur...