Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pati kapalı iken neler yaptık?

karakedi

Öne çıkan mesajlar

ne mi yapıldı?
söyleyeyyim...

-3 kız peşinde koştum
-740mb la kendi download rekorumu kırdım
-Bi kızın kalbini kırdım (reddettim)
-Bozulan xp me format attım (6 sıkıntılı ayın ardından)
-paticiğin olmaması üzerine 5 adam dövdüm. (son kavgadan kalan morluk hala duruyo)
-Aşırı sıkılma sonucu CS de öldürdüğüm adamın bombasının üzerine atladım (ayrı bi topicte uzunuzun anlatıcam zaten bu olayı)
-Takım elbise aldım falan...peh![signature][hline]Bir ağacım ormanda dallı budaklı
Baharı bekler dururum gövdemde adın yazılı
Dudağımda bir damlan denize döndü
Şiirler yazdım sana okurmusun söyle
[i]My Website,My playlist,And My Love...

Sosyal ağlarda paylaş

hmm AO oynayip suyunu cikardim
genelde paticikden baska bisi yapmayinca ig cyb0ra alisdik
:p gayet memnunumda ( 2yildir tanidigim ig hatunla tanisdim su an onla beraberim :) )

onun disinda bilimum sevgili degistirme hedesine son verdim ohh super yuruyen bi iliski var.

sonracima hatunun basksiyla derslere abandim hersey iyi gecio amerikada gene sinemaydi dolasmaydi hep ayni seyler.

ha bide lineage2 ye bakiniorum su siralar 1 hafta denicem 28sinden sonra sararsa belki onada baslarim :p
Sosyal ağlarda paylaş

beste yaptım
http://www.salvax.com/~faustgen/chem.mp3
Linke sağ tıklayıp
Save Target As / Hedefi Farklı kaydet yapmassanız mal explorer kendisi oynatmaya çalışıp karşınıza boş bir sayfa çıkarıyor... ha bi süre sonra aniden oynamaya başlıyorda nezaman bitcek nezaman çalıcak nereye kaydetti bunu olayı gıcık ediyo[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

[Bu mesaj Chemical tarafından 26 Mart 2004 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi sürü download yaptım
math çalıştım 1 ay boyunca sınavdan 1 aldım
her haftasonu party yapıp içip kudurup sızdım
ve sizleri çok özledim.. :)[signature][hline]You know that it would be untrue
You know that I would be a liar
If I was to say to you
Girl, we couldn't get much higher

Come on baby, light my fire
Come on baby, light my fire
Try to set the night on fire
Jim Morrison-The Doors
Sosyal ağlarda paylaş

uoyu bi kere daha bıraktım =)
bol bol gitar çaldım
içtim
sızdım
4 tane kitap okudum
bol bol geyik yaptım
bol bol konser indirdim ve izledim
sınavlara çalıştım[signature][hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf Demirci

Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .

Sosyal ağlarda paylaş

-JA ligine hazırlanıldı.
-Cod oynandı.
-Ekran kartı almak için boğuşuldu.
-Fx5900 alınabildi.
-Format atıldı.
-Formattan sonra çıkan Driver_irql_less_or_not_equal sorunuyla boğuşuldu.
-İki gün aralıksız bilgisayar ışığıyla fotosentez yapıldı.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

Fitness a başladım. Bundan sonra zayıf, cılız mohikan axedice yerine adonisdice olucam :) 20lik dişlerimi rahat rahat çıkacak yerleri olduğu halde en arkadaki azı dişimin tam altına taktım ki yarın soldakini, vizelerden sonra da sağdakini cerrahi operasyonla aldırıp işkence çekebileyim (ev arkadaşlarım toplam 2 hafta boyunca konuşamayacağımı duyunca o günü bayram ilan ettiler. Denyolar)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Paticiğin kapanmasıyla kendimi başka sitelere verdim. Sabah akşam ekşisözlükteki gerekli gereksiz bir ton entry i okudum.
Sonra paticiğin kapanması üzerine Sharereactor ün de kapanmasıyla bunalıma girdim.
Okulda hocalar artık bir yerimizden kan alamya başladılar.
UO OYNAMADIM.
En son çok beğendiğim bir oyun olan Jagged aliiance 2 nin source code unun yayınlandığını duyunca olmayan C bilgimle codu kurcalıyordum. Sonra bir baktım ki paticik açılmış.
Nasıl yaptığımı bilmesemde program files klasörünü silmeyi becerdim.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 26 Mart 2004 18:28 tarihinde demiş ki:
-uyudum
-gece vardiyasına girdim
-uyudum
-yemek yedim
-uyudum
kısaca : normal yaşantıma devam ettim :)

birde "mctım" vardı onu niye çıkardın? ;)
yiyip içip mcmaktan başka bir şey yok ki zaten :P

-Kroladım' ıda unutmuşsun bak :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
Sosyal ağlarda paylaş

her gün paticiğe baktım. açıldı mı diye. özlemişim baya...

anime indirip izledim

paso resim çiziyom halen. bu sene girecem artık biyerlere :) biolojik saatim kendini saat 21:30 civarında yatıp sabah 5:30-6:00 sularında kalkıp resim yapacak şekilde tekrar ayarladı bu arada.

bi dişimi çektirdim. çarşambaya da 3-4 tane dolgu yapılacak sanırım. aslında hiç ağrım sızım da yoktu. dişçiye gitmekle hata mı ettim diye düşünüyorum... :hmm:

etrafımda bisürü güzel hatun var. ve de şu aralar paso eskiden tanıdığım kızlar çıkıyo karşıma sağda solda. ama ben sene başında kursa başlarken feromonlarımı rafa kaldırma kararı aldığım için (konsantrasyon açısından) hiçbirine asılmıyorum. sonra eve gelip pişman oluyorum vs... bööle sefil bi durumumuz da var... sap geldik sap gidiyoruz...[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

Özledim paticiği gece rüyalarıma girmeye basladi :) Dream Theater dinledim hatta ilk 1.5 dt solomu cıkardım :) another day le fatal tragedy nin yarisi daoc oynadım bol bol shard deistirim /level ı sömürdüm tazmanyakla geyik yaptık dalga geçtim onla kablosu gitti diye ehi ehi[signature][hline]Liam Thistledown bi ara demiş ki:İmdat! Bu bir drizzit!
Xarstyon Soulforge İce Wizzy of Kay
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...