mani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9504359.asp?gid=229&sz=31854 oeah be kardeşim. Elektronik posta yoluyla AKP’nin internet sitesine "Size oy verenin ..." diyerek mesaj gönderen ve Başbakan Erdoğan’ın şikáyeti üzerine hakkında dava açılan çiftçi Mahmut Acar’ın davası dün Ankara 3. Sulh Ceza Mahkemesi’nde ilk celsede karara bağlandı. bir "ananıda al git" kadar klas bir üslup olmadığından mahkeme tek celsede herhalde vdsl2 nin getirdiği dünya standartlarında hızın etkisiyle 1 yıl hapis cezası vermiş. yargıtaydan dönmezse vay bu çiftçinin haline. hayır ceza ver anladıkta hapis cezası ne oluyor ya. devleti dolandıran , soyan adamlar indirip alıyor özel kanun çıkarılıyor. ondan sonrada adalete güvenin deniyor. ver para cezası ver kamu hizmeti amerikada mahkemelerin yaptığı gibi gerekirse ettiği laf ölçüsünde toplum önünde utanmasını sağla anlarımda hapis cezası nedir yahu.
Grange Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ne bekliyordunuz?Bir tiranı eleştirmek hangi tiranlıkta mümkündür?
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bana gelmedi bole bise hayret:D
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 AKP ve Erdoğa'nın tutar tarafı olmadığını kabul ediyorum. Fakat burada bir devlet görevlisine hakaret söz konusu. Hangi görevliye ederseniz edin cezası aynı sanırım. Ayrıca ben de bu forumda " Grange ben senin ....." yada "sg-1 sen bir ...." desem siz de beni şikayet edip forumdan banlatabilirsiniz. Ülke ve devletin(AKP yada Hükümetin değil)belirli kural ve kanunları var. Onlar da bunu kullanıyor.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bal tutan parmağını yalar. dimi?
mep Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 zamanında susmanın cezasını cekiyoruz iste...
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ben senin demiyo ki size oy verenin diyo.
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Grange said: Ne bekliyordunuz?Bir tiranı eleştirmek hangi tiranlıkta mümkündür? sen bu tarz eleştirilere açıkmısın? daha ceza onaylanmamış, tehdit falan yoksa muhtemelen para cezasına çevrilir,tehdit savurduysa işi zor.
mani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 mahkeme ertelememiş cezayı. yargıtaydan dönerse ancak kurtulur. sorun zaten yargıtaydan dönüp dönmemesi değil. mevcut yasaların nekadar dengesiz ve orantısız ceza vermesi. kamu hizmeti cezası para cezası vs verebilirsin. Ama sadece ve sadece hakaretten dolayı hapis cezası anormal. burda kanunların bunu düzenlemesi ve yargıtaya bile gitmeden mahkemede halledilmesi gerekir. zaten bu yasaların dengesiz, orantısız ve mantık sınırları dışına çıkmasından dolayı mahkemeler bukadar uzuyor ve yargı sistemi çöküyor. ingilterede bile Tony Blair ın suratına domates atıldığında mahkeme bunun demokratik bir tepki olduğuna karar veriyorsa artık siz düşünün Erdoğan ın nekadar demokrat olduğunu.
Grange Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 elesso said: Grange said: Ne bekliyordunuz?Bir tiranı eleştirmek hangi tiranlıkta mümkündür? sen bu tarz eleştirilere açıkmısın? daha ceza onaylanmamış, tehdit falan yoksa muhtemelen para cezasına çevrilir,tehdit savurduysa işi zor. Ya adam ben size oy verenin demiş yani kufuru kendine etmiş.Bütün mesajı bilmiyoruz ancak koskoca başbakan neden bir çiftçiyle uğraşıyor ben bunu merak ediyorum. O mesajı atan çiftçi büyük parasal sıkıntılar çekmese o mesajı atmaz.Bu durumda bir insana para cezası sence iyi bir olay mı?
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı. Bana küfreden ceza alı ama ben istediğim küfürü ederimin özeti.
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 said: Elektronik posta yoluyla AKP’nin internet sitesine "Size oy verenin ..." diyerek mesaj gönderen ve Başbakan Erdoğan’ın şikáyeti üzerine hakkında dava açılan çiftçi Mahmut Acar’ın davası dün Ankara 3. Sulh Ceza Mahkemesi’nde ilk celsede karara bağlandı. Çatalca İnceis Köyü’nde ikamet eden ve 15 Temmuz 2007’de ’Size oy verenler vatan hainidir’, ’Sizin devlet yönetiminizi ...." diye mesaj gönderen Mahmut Acar, talimat yoluyla alınan ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek, "Köyün gençleri benim bilgisayarımı kullanır. Onlardan birisi mesaj yazmış olabilir" dedi. Duruşmaya katılan Erdoğan’ın avukatları sanığın cezalandırılmasını talep ettiler. Acar’ın ifadesini inandırıcı bulmayan Hakim Güntaç Değer, "kamu görevi yapan kişiye hakaret" suçundan Mahmut Acar’ı 1 yıl hapse çarptırdı. Hakim, Acar’ın cezasını ertelemedi. Yargıtay cezayı onarsa Mahmut Acar hapse girecek.
funq Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ne cüretle verdiği oydan pişman olur! yaşa tayyip ye onu bitir, mazlumun dulun yetimin fakirin düşmanı, süper hero rte
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Grange said: Ne bekliyordunuz?Bir tiranı eleştirmek hangi tiranlıkta mümkündür? o tiran değil. atatürk tiran banne banne. kemalistçiler tirancı hem biz değiliz. biz demogratız. katı laikçilere karşıyız. (ironi bu)
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Grange said: Ne bekliyordunuz?Bir tiranı eleştirmek hangi tiranlıkta mümkündür? paticikte son zamanlarda gördüğüm en süper post :) Dokunulmuzlaklıklar kalkmadığı sürece de böyle takılcaklar
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Hukuktan fazla anlamam ama benim bildiğim bu tür davalarda ceza hep hapis olarak bağlanır sonra paraya dönüşür... Cezalar hapis cinsinden belirlenmiştir yani ama bu illa hapis yatacağın anlamına gelmez...
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 /assist SturmVogel SturmVogel said: /summon sir
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 daha neler görücez. Aslında hepimizin dediği söz. Sağda solda yolda yükses sesle demeyin bari =)
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Arathor said: Ciftçi bu milletin efendisidir. yanlış başbakan bu milletin efendisidir.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Burax said: Arathor said: Ciftçi bu milletin efendisidir. yanlış başbakan bu milletin efendisidir. yanlis tek basina iktidar olan ve badem biyigiyi olan imam hatip temelli basbakan bu milletin efendisidir diger basbakanlar statukocudur maocudur taocudur kasik dusmanidir vs vs
Öne çıkan mesajlar