nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Şimdi ben harici hard disk almak istiyorum. Ama hangi marka iyidir hangi özellikler önemli bilmiyorum. 16mb cache falan diyorlar mesela o ne demektir? Şu bulduğum mesela iyi midir ucuz geldi bana bunlar hep 500gb 172 işte 300gblık 100ytl falan. Yoksa normal mi? Bulduğum Yardımcı olursanız çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 cache önbellek, ne kadar büyük o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Oh kanka bi sen cevap verdin ya rep verdim sana. Şimdi çok cep yakmayan geniş kapasiteli harici harddisk arıyorum. Öneri getirin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 açılmış konular vardı orda bayagı oneri vardı sanırım.. arat bi istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Şimdi bende bakıyordum 1tane almak lazım. Lacie ile wd passaport arasında kaldım. Ama bunların cache ler düşük. Bilgisayara veri kopyalarken çok uzun sürermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 WD passport'üm var ve gerçekten çok hızlı.Hem tasarımı ergonomik ve şık.Hoş renkleriylede albenisi artıyor.(biraz broşük reklamı gibi oldu)Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 zaten usb den cali$acagi icin, onbellek sadece icinde veriye ula$imi biraz da olsa etkiler, ama bence gerek yok cok para vermeye sadece onbellek icin. aradiginiz adaptorsuz bi$eyler ise, max 320gb siniriniz var. Adaptorlulerde 1.5tb a kadar yol var, hepsiburadaya giriyorsunuz, bilgisayar bölümü altinda donanim urunleri ba$ligi var, altina "tum departmanlar" tu$una basarak geni$letiyorsunuz, sonra ta$inabilir diskler bolumune giriyorsunuz. Sol tarafta secimler var, oraya butcenizi, hdd boyutunu, ek ozellikleri yazarak mukayeseli avantajlar kuramindan yararlaniyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 zaten 320gb passaport la lacie arasında kaldım. Pek bir fiyat farkıda yok. onun için kullanan varsa hangisini tavsiye eder onu diyecektim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 500gb wd var bende de. 7000 rpm gayet hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ha diyosan oner bi$eyler, bende 250 lik passport war. glossy kaplama yuzunden cok ciziliyor, bir de usb kablosu cok kisa ve dandik. onun di$inda guzel. Bugun maxtor one touch gordum (kucuk adaptorsuz one touch lardan, buyukleri de var), paslanmaz di$ kaplamasiyla goz dolduruyordu. 120gb 90 lira mi neydi. boyle secenekleri de degerlendirebilirsiniz. codegen in var bi tane bit kadarcik, sadece hdd ve disinda incecik plastigiyle butun bu disklerden ince. Ama dayanikli mi derseniz onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 passaport ta karar kıldım ben şimdi stoklarında 320gb olan bir yer bulmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 herkese wd tavsiye ettim, yüzümü kara çıkartmadı. kendim 250gb kullanıyorum, memnunum gayet. çevremde de bi çok 500gb, 1tb kullanan insanlar var, onlar da sıkıntısını çekmediler. yeni bi tane 1tb almayı düşünüyorum, onu da wd alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 hdd alırken harici mi alayım diye çok düşünmüştüm ama, bir hesap yaptım, bir filmi kopyalaması ne kadar sürüyor diye, anında vazgeçtim, yazım hızlarına dikkat edin derim, usb 2.0 bağlantıyla çok zorlanabilirsiniz, eSata falan oluyo o şekilde daha hızlı olabilir, ucuz şeyler değil sonuçta, niye böyle diyip üzülmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 en kral diskin 80mb/sec yazabildigini varsayarsak ve atacaginiz dosyanin siki$tirilmasina bagli olarak o hizin yarilayacagini teorik olarak gorursek, usb 2.0 in peak li 480mb/sec lik yapisi ile e-satanin constant rate i arasinda pek de fark olmayacagini soylemek mumkun. SSD siz e-sata cok da mantikli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 http://www.mavibilgisayar.com/ud/9041 bu nasıl bi de yine aynı sitede 1lik maxtron va o nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ama o kadar mükemmel olmuyor kitabına göre olmuyor bazen her cihaz... http://www.pclabs.gen.tr/2007/08/07/sahte-usb-20-hub-incelemeleri/ buradaki sahteler de 2.0 ama o hızda çalışmıyor... bu son linkteki o hızdaymış bu arada evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 WD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 WD iyidir evet. +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar