Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harici Hard Disk

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

zaten usb den cali$acagi icin, onbellek sadece icinde veriye ula$imi biraz da olsa etkiler, ama bence gerek yok cok para vermeye sadece onbellek icin.

aradiginiz adaptorsuz bi$eyler ise, max 320gb siniriniz var.

Adaptorlulerde 1.5tb a kadar yol var, hepsiburadaya giriyorsunuz, bilgisayar bölümü altinda donanim urunleri ba$ligi var, altina "tum departmanlar" tu$una basarak geni$letiyorsunuz, sonra ta$inabilir diskler bolumune giriyorsunuz. Sol tarafta secimler var, oraya butcenizi, hdd boyutunu, ek ozellikleri yazarak mukayeseli avantajlar kuramindan yararlaniyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

ha diyosan oner bi$eyler, bende 250 lik passport war. glossy kaplama yuzunden cok ciziliyor, bir de usb kablosu cok kisa ve dandik.

onun di$inda guzel.

Bugun maxtor one touch gordum (kucuk adaptorsuz one touch lardan, buyukleri de var), paslanmaz di$ kaplamasiyla goz dolduruyordu. 120gb 90 lira mi neydi. boyle secenekleri de degerlendirebilirsiniz.

codegen in var bi tane bit kadarcik, sadece hdd ve disinda incecik plastigiyle butun bu disklerden ince. Ama dayanikli mi derseniz onu bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

hdd alırken harici mi alayım diye çok düşünmüştüm ama, bir hesap yaptım, bir filmi kopyalaması ne kadar sürüyor diye, anında vazgeçtim, yazım hızlarına dikkat edin derim, usb 2.0 bağlantıyla çok zorlanabilirsiniz, eSata falan oluyo o şekilde daha hızlı olabilir, ucuz şeyler değil sonuçta, niye böyle diyip üzülmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

en kral diskin 80mb/sec yazabildigini varsayarsak ve atacaginiz dosyanin siki$tirilmasina bagli olarak o hizin yarilayacagini teorik olarak gorursek, usb 2.0 in peak li 480mb/sec lik yapisi ile e-satanin constant rate i arasinda pek de fark olmayacagini soylemek mumkun.

SSD siz e-sata cok da mantikli degil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...