Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 abiii :/ teamliquid forumlarında görüp kahroldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 rezalet ya bu ne lan resmen aptal insanlar. toplumun ilgisini çekebilmek için ulaşman gereken ortalama ne kadar düşük abi caprica gibi bi dizi.. gerçi potansiyelinin yarısında bile diildi gidişatı ama doyuruyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 toplu izlerim demiştim izlemiyordum :D şimdi tüm bölümleri bulur izlerim boşuna üzülmem. battlestar galactica ap ayrı bir seriydi ve çekirdek kitlenin yanında her izleyen adam ilgileniyor, heyecanlanıyordu belki bu dizi öyle değildi? fazla yavaş kalıyordu uzak kalan insanlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 kalan bölümleri çıkmaya devam ediyor gerçi, ep15 e kadar çıkmış durumda şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 18. bölümü yani finalini az önce izledim ve diyebilirim ki.. allah belanı versin amerika ratingleri :D çooooooooooooooooook güzel bitti. darısı yeni serinin başına william bill adama'nın hikayesinde devam eder umarım suana kadar bahsi geçen kücük detaylar, zoe gibi revered mother gibi gibi yine de unutulmaması gereken harika "mini dizi" olarak kalıcaktır caprica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Vay anasını sayın seyirciler. SPOYLIR Keşke işin biraz daha tekniğine girselerdi =) Çat diye çıkardılar Zoe'yi maşallah Daniel Graystone hem cildiyeci hem bilgisayar bilimci hem mekatronikçi çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 cildiyeci girmek istese de giremediler işte en az XX bölümlük konuyu tek bölümde yaptı adamlar hayal gücüne kaldı yani olay. capricanın olayı herseyi detaylandırıp anlatarak ilerlemesiydi o yüzden boşluk gedik kalmıyordu hikayesinde ta ki yayından kaldırılana kadar. yazık ettiler böyle kurguya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 iyi de galactica ile çok fena çakışan bir son olmadı mı bu? skinjob teknolojisini dünya'dan gelen saul ve ellen vermemiş miydi cylonlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Galactica ile neyi tutuyordu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 ne güzel diziydi ya, niye sevmiyorsunuz, robot lobisi yüzünden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 BSG'den sonra kimse liseli ergen tripleri çekemedi normal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 bu yüzden güzelim seri piç oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 introsu dışında komple israftı bu dizi. bsg universe bu ise ben almayayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar