Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deklein

Moss

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:
valla bizzat bilmem kac kere jumpladım bob titanlarıyla biliyorum cok sık kullandıklarını, kas ettiğim, düşman sistemine sokup dd atmak gibi abuk şeyler, hattın gerisinde kalmadığı sürece titan kaybetmek pek söz konusu değil zaten.

e sen dedin agrestif kulanmiyolar diye :) sende karar ver canim
Sosyal ağlarda paylaş

Agresif sayılırmı bilmiyorumda sanırım bole "s" li bi yerdi, -a- ilk iac ye savaş açıtıgı zamanlar,oncekı gece -a- ile savas olmus bolge savunulmus cyno jammer tamır edılıyordu sabah 6 mı ne, ufak bob fleetı geldı yokladı gıttı
sonra tepemıze tıtan ındı.
agresif sayılıyo snaırım bu, ama bı bunu gordum
Sosyal ağlarda paylaş

bob 4-5 istasyonlu sistem elegecirmis cabuk duscek anlasilan deklein ve kuzeyliler cok berbat savunm yapmis tek sistemi kurtarayim derken cogunu kaybetmek gibi bir sey
kuzeye daha fazla cesaretlazim
bu arada pure mothershiptini uzayin ortasina birakmis icindede pilot falan yokmus bi iki tri onu gorup bunu fark edince icine binmisler hehehe (coad dan okudum cok komik)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Abi susayim diyorum ama dayanamadim kuzey kadar kafaniza tas dussun emi ne diyim kim kaciyo yaw neler kaybediyoruz ama kacmak yok ayrica kuzeydeki birlikteligi oyunun hicbiyerinde goremezsiniz herkes bi savasta parcalanir ama kuzey oldugu gibi kaldi her savasta sadece 2 alliance degisti onlarda ayni kadro ile baska alliance olarak donduler. Kedi uzanamadigi cigere mundar dermis misali oyunumuza bakalim lutfen kimse kimseye laf atmiyoken kuzeye laf atmakta gereksiz bence.

Ohhh beaa rahatladim walla icimi doktum :) kimse ustune alinmasin ben kuzeye laf soylenmesini artik hazmedemiyorum kimseye bisey yapmamis sadece kendi bolgesinde duran sakin bi birliktelik icin bu kadar laf edilmesine canim sikiliyor bazen.

Saygilarimla
Sosyal ağlarda paylaş

kacmayin tabi canim siz kacarsaniz bob sıkılır zaten moon harvesting den daha cok kazandiriyonuz bob a lootlarinizla :)
iron kacakmis ama forumda okuduguma gore
asil merak ettigim kuzeyi tam ele ecirmeden bob guneye saldircakmi bi onceki hatasi gibi
simdik hydra ve pure yi kafadan cikar
iron kaciyo
mosly harmoles ti solar wing tarafindan yapilan saldirda cok sayidi cap yok edildi onuda artik cikar
ra yok artik goon yardima gelemicek aaa ne zaman saldircak diye bekliyolar geriye ne kaldi razor morsus mihi sayica az kaldiniz yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
kuzeyliler nasil gidiyo hayat gecen bi haritaya baktim butun sorunlariniz cozulmus eskiden herkez mavi diye agliyodunuz simdi herkez kirmizi oldu pek aglamiyonuz artik toprak sorununuzda vardi ama hydra ve pureleri yerini elegecirmsiler o sorununuzda kalkti heralde cok mutlusunuzdur
geriye bi mm ve razor kalmis gorunuse gore
bob da harbi adammsis adamlar sıkılmadan usanmadan boydan boya maptaki kurulu tum poslari indirdi adamlar eee sonucta azimle yiyolar:D
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...