cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Cuce said: valla bizzat bilmem kac kere jumpladım bob titanlarıyla biliyorum cok sık kullandıklarını, kas ettiğim, düşman sistemine sokup dd atmak gibi abuk şeyler, hattın gerisinde kalmadığı sürece titan kaybetmek pek söz konusu değil zaten. e sen dedin agrestif kulanmiyolar diye :) sende karar ver canim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 agresif dedinmi benım aklıma, defanstaki sniper fleetın ortasına titan cekip dd patlatmak falan geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phre Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Titanlarin agresif kullanimini gormek icin bir yontem: 1.EVE-O Forum'da "List of Known Titans" basligina gidilir. 2.Bob titanlarinin ismi alinir. 3.Bob Killboarda gidilir. 4."Search" kullanilarak karsilastirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ve defansta dd atılarak alınmış killer gözükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ama bugun iyi dd lemis mm den boyle basari beklemezdim devamini dilerim http://morsus-mihi.net/kb/?a=kill_related&kll_id=111335 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 raven? sniper fleet'e neden raven? ha ok 2 tanesi bobdanmıs zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Agresif sayılırmı bilmiyorumda sanırım bole "s" li bi yerdi, -a- ilk iac ye savaş açıtıgı zamanlar,oncekı gece -a- ile savas olmus bolge savunulmus cyno jammer tamır edılıyordu sabah 6 mı ne, ufak bob fleetı geldı yokladı gıttı sonra tepemıze tıtan ındı. agresif sayılıyo snaırım bu, ama bı bunu gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Raven daha cok cap fleetlere karsi kullaniliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bob 4-5 istasyonlu sistem elegecirmis cabuk duscek anlasilan deklein ve kuzeyliler cok berbat savunm yapmis tek sistemi kurtarayim derken cogunu kaybetmek gibi bir sey kuzeye daha fazla cesaretlazim bu arada pure mothershiptini uzayin ortasina birakmis icindede pilot falan yokmus bi iki tri onu gorup bunu fark edince icine binmisler hehehe (coad dan okudum cok komik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 suarkın anlattığı feciymiş işte. abı nasıl ms bırakırsınki ortalıkta inanmıyorum ben buna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Cuce said: suarkın anlattığı feciymiş işte. abı nasıl ms bırakırsınki ortalıkta inanmıyorum ben buna... bide fiting ini gor 55b ortalikta kalmis nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 full officer fit ms bende anlamadim herkez sadece idiot filan dedi yanliz ss lere baktim ancor edilmis bi posta duruyordu ms yine bi spy isi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yazilari okuduysan posda deyilmis hatta pos ta 600km kadar uzaktaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ahah adam ms2ı hızlandırıp ıckmış içinden 600km'ye kadar ucmuş alet o ivmeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phre Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Moss said: Raven daha cok cap fleetlere karsi kullaniliyor =) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 phre said: Moss said: Raven daha cok cap fleetlere karsi kullaniliyor =) lol ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 3 ms 1 titan kaybetmis nc 2 gunde boyle beceriksizlik gormedim :) artik ra da yok zaten hem zaten kuzeyliler hedef yok diye agliyoalrdi hedefin babasi geldi simdide 0,0 dan kaciyolar tehlikeli diye heheheheehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Abi susayim diyorum ama dayanamadim kuzey kadar kafaniza tas dussun emi ne diyim kim kaciyo yaw neler kaybediyoruz ama kacmak yok ayrica kuzeydeki birlikteligi oyunun hicbiyerinde goremezsiniz herkes bi savasta parcalanir ama kuzey oldugu gibi kaldi her savasta sadece 2 alliance degisti onlarda ayni kadro ile baska alliance olarak donduler. Kedi uzanamadigi cigere mundar dermis misali oyunumuza bakalim lutfen kimse kimseye laf atmiyoken kuzeye laf atmakta gereksiz bence. Ohhh beaa rahatladim walla icimi doktum :) kimse ustune alinmasin ben kuzeye laf soylenmesini artik hazmedemiyorum kimseye bisey yapmamis sadece kendi bolgesinde duran sakin bi birliktelik icin bu kadar laf edilmesine canim sikiliyor bazen. Saygilarimla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 kacmayin tabi canim siz kacarsaniz bob sıkılır zaten moon harvesting den daha cok kazandiriyonuz bob a lootlarinizla :) iron kacakmis ama forumda okuduguma gore asil merak ettigim kuzeyi tam ele ecirmeden bob guneye saldircakmi bi onceki hatasi gibi simdik hydra ve pure yi kafadan cikar iron kaciyo mosly harmoles ti solar wing tarafindan yapilan saldirda cok sayidi cap yok edildi onuda artik cikar ra yok artik goon yardima gelemicek aaa ne zaman saldircak diye bekliyolar geriye ne kaldi razor morsus mihi sayica az kaldiniz yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 walla orasini bilmem ztn ranin dagilmasi bobu cok rahatlatmistir kanimca. Bakalim bekleyip gorcez artik savaslarin zewki cikmiyo ztn her savasta tek gordugum 4 bob titani 6 kuzey ittifak titani patliycam diye hic girmiyom kafadan gatecamp fln yapiorum :) daha guvenli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 böyle okuyunca gaza geldim hiçbi şey anlamama rağmen.. ben hala agent arıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 kuzeyliler nasil gidiyo hayat gecen bi haritaya baktim butun sorunlariniz cozulmus eskiden herkez mavi diye agliyodunuz simdi herkez kirmizi oldu pek aglamiyonuz artik toprak sorununuzda vardi ama hydra ve pureleri yerini elegecirmsiler o sorununuzda kalkti heralde cok mutlusunuzdur geriye bi mm ve razor kalmis gorunuse gore bob da harbi adammsis adamlar sıkılmadan usanmadan boydan boya maptaki kurulu tum poslari indirdi adamlar eee sonucta azimle yiyolar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ve shirk rekora kosuyor !!!!!!!!! kac kez oldu saymadim ama dun bi tane daha kaybetti evet avatar kaybetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bende concord board da okudum BoB avatar kaybetmiş bidene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ve ccp buyuk bi zafer kazandi :) E-OGL4 deki savastan sonra eminim bob icin moraller iyicene bozulmustur her an geri cekilebilir :) 100 den fazla capitals yok edildi vaybe :) kuzeydeki turk arakdaslar kimler o savastaydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar