Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi diğerleri abartı da:) 1. ve o tereyağ hiçde fena şeyler diil yani
hele şemsiye oldukca kullanışlı birşeye benziyor yararlı yani görsem alırım suyun yarısı yandan giriyor hava deliği vardır onda hem :) tereyağı da pratik hoş ve tatlı:) zihni sinir proceleri gibi onlar daha kullanışsız ama:P[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Mesaj tarihi:
tereyağı süper, onun çokohedelisini yapsınlar hastası olurum.. :)[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Mesaj tarihi:
Abi insanlar çalışıyo valla :D heralde adamlar yemeyip içmeyip böyle şesyleri düşünüyolar heralde, burdan söylüyorum o şemsiye 2-3 sene sonra herkes de olucak..

Kesin türklerde düşünmüşlerdirde faaliyete geçirememişlerdir..
Mesaj tarihi:
ya benim en hoşuma giden 1 2 procem vardır hepside mıknatıslarla ilgilidir birincisi mıknatıslarla havasız bir ortamda havada duran bi volan ve onu istediğin an çok hızla döndürücek bir mekanizma ( volan büyük bir çark gibi birşeydir amacı elektirik verilerek hızla dönmeye başlar sonra hız enerjisi tekrar elektirik enerjisine geri döndürülür yani elektiriği akü diilde hız olarak depoluyor )
Bitaneside büyük bir mıknatıstan tabak üstünde havada yüzen dengeli mıkantısdan cisimcikler ki bunu yapmışlardı çok fecii manyak tatlı bişii

Ama 1.sini yapan görmedim
Düşünsenize evin kenarında camdan bir fanusun içinde sürekli olarak kendi kendine dönen bir cisim:) hemde durmuyo havasız olduğundan sürtünme yok gibi birşey olur havada uçuyo hemde uzay ortamı gibi[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Mesaj tarihi:
diyorumki:-P[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Mesaj tarihi:
Resimdeki vantilatör niye kapalı madem aygıtınla poz werecen bari aç vantilatörü dimi?[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

Mesaj tarihi:
Abi belki açık da çok yüksek deklanşörlü bir makine ile çektiler?[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Mesaj tarihi:
O zaman neden normal deklanşörü olan makineyle çekmedilerde görüksün diye?[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun

MadcaTtt..
Ace.....

Mesaj tarihi:
Zengindir paraya koymuştur eski makinelere dokunamıyodur[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Mesaj tarihi:
Zenginse zengin napalım yani.?[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun

MadcaTtt..
Ace.....

Mesaj tarihi:
Bi gün okulda arkın biri hocam yani hepimiz çinlimiyiz demişti?[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun

MadcaTtt..
Ace.....

• Yeni Oluştur...