Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 İlgili Şahıs Bu dolandırıcının resmine linkten ulaşabilirsiniz. Forumda png uzantısı desteklenmiyor galiba??? o yüzden link olarak verdim. Bu arkadaş bir çok kişiyi kandırmış. Bu arkadaşa sakın kanmayın. Bu arada resimi açmak için facebookunuza giriş yapmanız gerekiyor, oradaki resmini ekledim buraya. Facebook ta bu arkadaşa kanmayın diye gruplar açılmış, hep bunun haberleri dönüyor. Muhakkak tanıyan birileri çıkacaktır aramızdan. Bazı bilgilerini paylaşmış ama fake olabileceğini düşünüyorum. Epeyce grup açıp bir şeyler sallamış, millet de buna kanmış pes diyorum yahu... Sanırım kendisi için mahkemeye başvuruda bulunulmuş. Bu devirde insanlar hala safsatalara kanıyorsa ve böylelerinin peşinden gidiyorsa eğitim şart demekten başka bir şey diyemiyorum.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ney??? facebookum yok zaten giremiyorum biri imageshacke koysun resmi hehe
cado Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 tıklayınca kendi resmim cıktı olamaz dolandırıcı benmiyim
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 cado said: tıklayınca kendi resmim cıktı olamaz dolandırıcı benmiyimhay allaaam ya bu yazmasa harbi birden panik oldum :) iyi numara
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hehe evet konu 6 mesajda bitmiş oldu
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 OMG KENDIM CIKTIM... DOLANDIRICIYMISIM MEGERSEM OFFF OFFF. tovbe tovbe, internet ilk ciktiginda boyle kotu espiriler yapilirdi, buyuyun breh :/
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 allah cezanı vermesin be. aklım gitti be
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 yahu tamam da burda daha iyisi var.
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 abo herkes te yemis... neye daha cok uzulecegime karar veremedim, bu geyigin yapilmasina mi yoksa bunu halen yiyenlerin olmasina mi. vay ak.
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ahah tıkladım 2 sn panik oldum sonra dank etti. Ama gerçekten ben çıksam daha çok sevinecektim.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ha diyorum ben de ne yapmışım lan diye. Garbage gogo.
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 abi ben tanıyorum özünde iyi bi insan bence yapmayın gerçekten iyi bir insan.
Öne çıkan mesajlar