chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 İstenmeyen cevaplar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 insanlar artık nasılsa bi yerden sonra geyiğe dönecek garbage a atılcak die normal konuları da garbage a açmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Anticipate ediyolar diyosan yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hayır olay aslında baya ciddi değil mi,ben mi abarttım nen ,deli gibin arastırmış idim(/aramaya da inanmıstım o ayrı) neyse haddin sorgulamıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 garbage i küçümsüyorsunuz :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Xaenin said: Anticipate ediyolar diyosan yane. cok antipatik olmaya basladi konular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Xaenin said: Anticipate ediyolar diyosan yane. evet hepsi antipatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Aynı anda aynı espriyi yapmasak olmazdı şükrücüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 1 den fazla piırsingi olan kızla çıkmam. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 nie metal detektörden geçemez die mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 1den fazla piercing olan kızlar seninle çıkıcak mı bakalım önce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Dinanla herkes çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bıraksalar ben de çıkarım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Şekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ooo snap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 teşekkür ediyorum kaan. kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mortis said: Aynı anda aynı espriyi yapmasak olmazdı şükrücüm. great minds think alike gokhancim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Akupunktur olayına değinilmişte demeden geçmeyeyim kulak memesinde bu genel olarak ilk açılan deliğin olduğu o yumuşak ve geniş bölüm göz e denk geliyor bu akupunktur şeysinde.O bölgeye açılan bir delik (zira genelde ikinci sığmaz sığsa belki onunda faydası olur) görüşü keskinleştirir bir nevi iyi gelir.O yüzden kulaklara (iki kulağa da yanlız buraya dikkat) birer delik iyidir yararlıdır da hatta.Fazlası zarar.Onlarca bölgeye denk geliyordu sanırım kulağın bölümleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 uzağı göremiyorum ben, deldireyim mi yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 kasımdan yeni cıkardım ben. senelerdir takıyorum bayıldım valla, halka vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 chesterfield said: uzağı göremiyorum ben, deldireyim mi yani ? Deldir anacım deldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 negatif'e gittik arkadaşla birlikte oldukça temiz gözüküo arkadaşı önden kurban ettim piercing için sdasff :)o haftasonu deldircm hayırlısı yalnız şu havuz deniz olayı tedirgin ediyo .. ne kdr süre sudan uzak durmak lazım8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 kaşınızı gözünüzü deldirmeyin arkadaş. olur da bir gün kavga edersek çeker koparırım şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Metakuso said: kaşınızı gözünüzü deldirmeyin arkadaş. olur da bir gün kavga edersek çeker koparırım şahsen. ovv çok fenasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar