yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 http://teknoloji.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=HaberDetay&ArticleID=969737&Date=22.07.2008&ver=00 Yeni tasarıma ulaşmak için .new alt adresini linke eklemeniz gerekiyor, mesela: http://www.new.facebook.com/home.php?ref=home Genişlemiş, düzenlenmiş fena da olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 pek beğenmedim ben yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ben farklılık göremedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 daha bir ferah olmuş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Şu aplikeyşınların hepsini kaldırsınlar daha rahat olacak bence...en azından şu forward seçeneği olan eplikeyşınları kaldırsınlar, hayır ben kullanmamama rağmen tiksiniyorum ya, birinrin profilini açıyosun 120947120587 tane eplikeyşın gerçi onları kurmak onun suçu tabi ama kaldırsınlar cık cıkk evet evet...yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 anam çok kötü.. hayır hayır olmasın böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Eski tasarım daha başarılı kesinlikle! Ayrıca adreste Fake ötesi duruyor. Yönetici yok mu facebookta! Milleti kıllandıracak adresler alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Cd- said: Şu aplikeyşınların hepsini kaldırsınlar daha rahat olacak bence...en azından şu forward seçeneği olan eplikeyşınları kaldırsınlar, hayır ben kullanmamama rağmen tiksiniyorum ya, birinrin profilini açıyosun 120947120587 tane eplikeyşın gerçi onları kurmak onun suçu tabi ama kaldırsınlar cık cıkk evet evet...yes. minimize ettiğin eplikeyşınlar sonraki her sayfada minimized oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 fake olamaz login'i görüyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mum_Chamber said: Cd- said: Şu aplikeyşınların hepsini kaldırsınlar daha rahat olacak bence...en azından şu forward seçeneği olan eplikeyşınları kaldırsınlar, hayır ben kullanmamama rağmen tiksiniyorum ya, birinrin profilini açıyosun 120947120587 tane eplikeyşın gerçi onları kurmak onun suçu tabi ama kaldırsınlar cık cıkk evet evet...yes. minimize ettiğin eplikeyşınlar sonraki her sayfada minimized oluyor.. Hmm bunu bilmiyodum ama bazen de o minimize'ı açınca geri düzelmiyo felan bi coşuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 eskisi acaip ruhsuzdu, yenisi biraz daha derli toplu aynı alan içinde daha çok bilgi görebiliyoruz böle... nays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 CoolRider said: Eski tasarım daha başarılı kesinlikle! Ayrıca adreste Fake ötesi duruyor. Yönetici yok mu facebookta! Milleti kıllandıracak adresler alıyorlar. yok feyk değil. bir süredir closed beta olarak denemeler yapıyorlarmış bile. şu anda da open beta aslında.. geribildirimlere göre geliştirmelere devam ediyorlar. daha twitter-vari bir hava vermeye çalışmışlar.. bence buna da alışırız. facebook'la ilk tanışmamı hatırlıyorum da.. hiç kullanıcı dostu gelmemişti o zaman da.. webrazzi'de yorumlar vardı bakılası: http://www.webrazzi.com/2008/07/21/facebookun-yeni-tasarimi-sade-ve-islevsel/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 eskisi ve yenisi aynı anda kullanılabilir olsun. yenisi çok uzayvari. sanki bir nasa şeysi gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Friendfeed, twitter gibi olmuş, facebookun havasını bozmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Eternalus said: eskisi ve yenisi aynı anda kullanılabilir olsun. yenisi çok uzayvari. sanki bir nasa şeysi gibin. zaten öyle. istediğin zaman sağ üstte "back to the old facebook" seçeneğine tıklayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 igrenc olmus @racta: o simdilik oyle bir iki haftaya sadece yeni versiyonu kalicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Tasarım değişikliği çok sakat bi olay ya. itiraf.com'u hemen her gün takip ederdim çok uzun süredir, bi tasarımı değişti yüzüne bakmıyorum. Önceden bakmadan duramazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 çok karışmış gibi geldi.. daha mı iyi oldu daha mı kötü anlayamadım tema desteği falan olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 olmamış bence de. feedback yolladım bi tane olmaz böle şey adam gibi tasarımlar yapın yazdım. bildiğin facebook u almışlar genişletmişler ama sayfadaki bilgi sayısı aynı bir şey değişmemiş, o yüzden sayfada çok boşluk var. aradığımız şeye ulaşmak daha zor oluyor. hemen eskiye geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ben hiç beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 iğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Baluu said: iğren.kendi adina konus ben igrenmicem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 You are using an incompatible web browser. We detect that you're using an old version Internet Explorer that doesn't work very well with Facebook.. To get the most out of Facebook, please upgrade or download one of the following browsers: .... Hee oldu faceboo için update yapacam bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ie6 mı kullanıyosun halen be. yuh!!1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bok gibi bok Tek guzelligi cingene tarzi profilleri temizlemesi de, oyle profile sahip olup rahatsiz olmayacak kadar yeto adam bu tableri kullanamaz kafasi karisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar