toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bu aragones'in sarıya alerjisi yok muydu. carlos'un giydigi forma da barca sarısı, göz falan alıyo yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 lan bütün futbolculara içki yasaktı ama carlos su gibi bira içti ona karışamıyolar demek eheh aziz amca da 1 şişe viski bitirdi lan!? oha?! tek başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Theridone said: Sağ alttaki ne öyle ya arı maya gibi. Puhauha süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 artik fener tribunu, FOSFORLU SARI LACIVERT FOSFORLU SARI LACIVERT diye bagirir.. Bak tarihe not dusuyorum FOSFORLU CEVRIYE FENERBAHCEM diye mars yapmassa diger takimlar benimde adim recall06 degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 biz neon dedik siz istiosanız osman diyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 sadece beyazı sevdim bende gariptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 beyaz hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Valla bugün beyaz formayı alıcam 10 numaraymış ama bu sene yapılan en güzel forma Galatasaray'ın turuncu formasıdır. Rengi çok tatlı ve sade bir forma ama sırt yazıları çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 sağ altaki güzel gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 hepsi çakma yalnız formaların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Ben yenilerini hiç beğenmedim. Klasik dikine çubukluyla, yenilerden beyaz olan güzel. Ama enine çizgili olan hiç güzel diil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 beyaz olan bence biraz taraftar formasına kaçmış,yani ben gider alır giyerim sokakta son derece de yakışır,ama sahada futbolcuların üstünde görmek garip biraz D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Sağ alttaki ne o öyle abi. Bildiğin Daltonlar gibi olmuş. sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Recall06 said: ne bicim sari rengi o yahu her formada farkli.. bence ilk forma disinda hepsi sacma olmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 valla transferdeki rezaleti (güiza hariç) formayla tamamladık ben daha hiç bir şey diyemiyorum... /kaynak http://www.haberx.com/Spor-Haberleri/Temmuz-2008/FBahcenin-yeni-formalari.aspxÇubuklu Forma"Değişmeyen tek şey vardır o da değişim. Dünya, sürekli bir değişim içinde. Bu değişimde bazı değerlerin korunması da, değişimi yapan kurumların geleneklerinden kaynaklanıyor. Değişim ne kadar yoğun da olsa bazı şeyler hiç değişmiyor. Çubuklu forma da böyle bir şey; Zeki Rıza Sporel’den, Lefter Küçükandonyadis’e, Halit Deringör’den, Can Bartu’ya, Ogün Altıparmak’tan Cemil Turan’a, Rıdvan Dilmen’den Semih Şentürk’e hep aynı. Terzide dikilen gömleklerden, teknolojik kumaşların kullanıldığı bugünkü formalara kadar bir sürü değişiklik olmasına rağmen hep aynı. Çünkü çubuklu, ruhunu bir sonraki formaya sürekli aktarıyor. Çünkü Fenerbahçe taraftarı çubuklu formayı bayrağı olarak tanıyor, ona gerektiği özeni gösteriyor. Çubuklu, bazılarının rüyalarını süslüyor, bazılarına kabus oluyor. Sloganını kendisi yaratıyor, Kiminin Rüyası Kiminin Kabusu." Neon Forma"Sarı Kanaryalar, bir yıl aradan sonra yeniden sarı formalarıyla sahalara çıkıyor. Daha önce de bahsettiğimiz değişim sarı formalarda günümüze yansıyor. Modanın parlak renkleri, Sarı Kanaryalar’ın üzerinde can buluyor. Sarı Kanaryalar bu sezon futbollarıyla olduğu kadar formalarıyla da ışıldıyor."Kuruluş 2008"Yüzüncü yılın sonrasında, yeni yüzyıla başlarken, kuruluşun heyecanını yeniden yaşamak için, ilk renklerimiz olan sarı ve beyazı yeniden taşımıştık formalarımıza. Aslında bir proje gibiydi. Ancak o kadar ilgi gördü ki devam etmemiz zorunluluk hale geldi. Kuruluş formamızı bu yıl lacivertle biraz daha zenginleştirerek yeniledik."Bayrak Forma"Beyaz formamızı bu sezon tekrar hayata geçiriyoruz. Fenerbahçe’nin bu sezon kullanacağı formalar arasında, yeni beyaz forma, göğsünde gururla taşıdığımız Fenerbahçe Bayrağı’yla, sezonun modası olacak. Logomuzda yer alan ve anlamı temizlik ve açık yüreklilik olan beyaz, bayrağımızın sarı lacivert renkleriyle birleşerek sahadaki yerini alacak.adidas’ın Fenerbahçe Futbol Takımı için Fenerium’la birlikte özel olarak tasarladığı bu seneki tüm formalarda da farklı kumaş ve ClimaCool teknolojileri kullanıldı. İnsan vücut haritası üzerinde çalışılarak ve spor esnasında en çok ısınan bölgeler tespit edilerek geliştirilen ClimaCool teknolojisi, nem yönetimi ve havalandırma sağlıyor. Fonksiyonel ve nefes alabilir kumaş, futbolcuların maç sırasında vücut ısısını ideal seviyede tutarak performanslarını arttırmalarına yardımcı oluyor.Fenerbahçe formaları ve taraftar ürünleri, tüm adidas satış noktalarında ve Fenerium Mağazaları’nda 26 Temmuz’dan itibaren satışa sunulacak."Kişisel yorumum: Çubuklu forma hariç bir rezalete imza atmışız. Kuruluş forması enine çizgili olunca biraz garip olmuş, enine çizgiler daha çok rugby takımlarınca kullanılır, burada biraz pijama gibi durmuş. Neon forma Barcelona'nın deplasman formasının eminönü çakması gibi duruyor. Bayrak forma dedikleri forma da son derece yaratıcılıktan uzak.... Bence hiç piyasaya sürmeden son 3 formayı değiştirsinler, hangi desinatöre hazırlatmışlarsa biletini kessinler gitsinler doğru dürüst desinatör bulsunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 sarı beyaz mı alsam beyaz bayraklı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 beyaz fena değil. çubuklu zaten klasik ama diğer ikisi kofti olmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 beyaz tshirt gibi ama beğendim alacam sanırım (sol üstteki klasik formadan almassam). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bayrak Forma benim hoşuma gitti, çubuklu ise klasik oldu zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 hepsini dun feneriumda gordum, cok begendim, cart sari olan bile guzel (neon forma). Para olsa da hepsini alabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 neon forma çok komik olmuş. yani ismi komik =/ fb 2 senedir sarı rengi taraftarların istediği şekilde tonunu tutturamıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Abi bütün formalara baktım ama bayrak formayı aldım arkasına da 10 Can Bartu yazdırdım yazı ile falan çok tatlı duruyor bayrak forma.Sarı beyaz da çok tatlı olmuş neon aralarında en kötüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Fake dedik ama doğru çıktı. Formaları artık daha büyük yapsınlar ya. Minicik yapıyorlar forma alamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 LucifeL said: Abi bütün formalara baktım ama bayrak formayı aldım arkasına da 10 Can Bartu yazdırdım yazı ile falan çok tatlı duruyor bayrak forma.Sarı beyaz da çok tatlı olmuş neon aralarında en kötüsü. bence o forma güzel ya. celtic meltic deniyor ama fena da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 transparan çıkartsa onuda alır bu taraftar. iğrenç bile demek bu formalar için az. çubuklu dışında 3 de sallamasyon. napacaklarını şaşırıyorlar. fenerin bugune kadar gördüğüm en güzel forması şl de istanbulda ki schalke maçında giydiği formadır. gerisi tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar