Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Eski Blizzard North çalışanlarının (Diablo 2 yapımcıları) kurduğu ve büyük hevesle beklenip - istenilen başarıya ulaşamayan Hellgate: London oyunun geliştiricisi Flagship Studios kapandığını bildirdi. Hellgate: London ve Mythos oyunları da durduruldu (diye biliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bill roper nasıl böyle bir hata yapabildi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hayda drama bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 olacağı buydu, yazık oldu tabi o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 kapansin zaten rezil herifler ya. hayatimda oynadigim en kotu oyundu hg:london Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mythosta da yandan yemiş d2 yapmaya çalıştılar. Gerçi betasından sonra ne oldu bir bilgim yok .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 http://www.hellgatelondon.com/underground/flagship-studios-still-operating Böyle birşey yazıyor, uzun lafın kısası durdurulmuş oyunlar, yeni subscription almıyorlar, billing de bitmiş sanırım. Almasınlar zaten, fenaydı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 aylığa bağlı diablo yapılamayacağını görmüş oldu sanayi en azından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hg:london dağ fare doğurdu deyiminin sözlük karşılığı oldu resmen. acaba fallout 3 de bir hg:london mı olacak? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 neden olsun ki? adamların hatası mmo olmayan oyun için aylık ücret istemeleriydi. öte yandan "kapanmadık" diye açıklama yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ana o oyun aylık para mı istiyodu? saçmalığa bak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 eheuhe ben de bilmiodum rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 single hali bile güzel değildi oyunun, bir de acaip beklentilerle falan çıkardılar, patladı sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 diablo 3 boyle olmasin fsdsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hell gate faciaydı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ikinci bir daikatana vakasi olmasada en azindan 324324 defa verilen dersi tekrarladi yaptiginiz oyunu birakin oyuncular degerlendirsin dha piyasaya cikmamis oyunu yeryuzunun yeni efsanesi olarak lanse eder film cekicez kitap yazicaz vs geyiklerine girer o kadar iyiyizki preorder collector versiyonlari manyak olucak vs vs diye sisirdikce sisirirseniz oyun patlayinca daha gurultulu patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ben Mythos'a üzüldüm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hellgate elimizde patladı yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Wrath of the Blizzard. Siz misiniz blizzarddı bırakan? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bence seve seve (!) blizzard a dönücekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 keramet oyunu yapanda degil demek ki, blizzard title'inda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 abi harbi hell gate öyle bi tanıttılar ki ama senenin oyunu olacak gibi hisettim harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hayır şimdi, şöle bi kanı var sanki diablo2 yapan herkez pılını pırtını toplamış flagship'i kurmuş öle bir durum yok, blizardı blizzard yapan insanlar gitmedi blizzardın cok emek harcama, cok düşünme cok tartma, iyi analiz etme, acele etmeme gibi önemli özellikleri blizzard north'tan gelmiyordu. e coder'ın allağı ol olmadımı olmuyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Gangren said: Ben Mythos'a üzüldüm :p aynen ya. 3-5 hafta oyalar diye umuyordum o oyun için beni eheh. kısfmet değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar