Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coca Cola'nın Dev Aldatmacası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir hakkın sıkı sıkıya kullanılması sözleşmenin taraflarından biri için büyük zarar oluşturuyorsa hakkın kötüye kötüye kullanılması durumu oluşur (yargıtay içtihatı)

avukat bir patiden ufak bir kıyak
Mesaj tarihi:
abuse diyorsun yani halk dilinde :)

e tamam da madem sözleşmenin tarafı ki gayet toşhanklı bir kurum kokakola n baştan düşünememiş mi lo 180 liraya milleti laptop sahibi yapıcaz zararra giricez diye?
Mesaj tarihi:
ya dava açılsada açmaya korkuyor insan. coca colanın avukatları yer adamı.

roket adam işte kestiriyorlar fakat olay dolandırıcılık değilmi, milleti gaza getirdiler haftalar boyunca, şimdide bu yola başvurarak patlattılar tüm puanları.
Mesaj tarihi:
Mayhem said:
üstüne üstük milleti 2500 puan ile satın alabileceği ürünü haftalarca gösterip, 2 hafta sürecindede sırf milletin gaza gelip puanları biriktirmesini sağlayıp ve biriktirdiğinde 2500 olan puanı haber vermeksizin 8000 puan yapıp, kullanıcınında tüm puanlar ellerinde patlamasına sebebiyet olan hareketi. sanırım şimdi anladın?

edit: typo manyağı oldum

Abi kalan puanların ile başka birşey alamıyor musun ki elinde patlasın ?
Mesaj tarihi:
alabiliyorsun evet fakat kolalara verdiğim parayla o ürünleri mağazadan da ayni zamanda satin alabiliyorum, tek farkı kola içip kusmak yani. başka bir çekiciliği kalmadı, kampanya kampanyalıktan çıktı.
Mesaj tarihi:
E abi allahın kola kampanyasından kar etmek pek mantıklı gelmiyo bana zaten. Genelde bu tip kampanya ile ilgili aldığın ürünlerin parası kazanacağın ürünün parasını geçer zaten (ya da çekiliş olur ordan kazanırsın). Elinde o ürün kalıyo sonuçta, içiyosun falan.
Mesaj tarihi:
Lopeth said:
100 tane kola alıp 1000 puan yapmanız için 115 ytl ile bir adet ipod shuffle alabiliyorsunuz.

yanında gelen kolayı saymıyorsun sanırım

hakikaten...

bundan bi kaç ay önce o ipod shuffle ı da vermiyolardı öylesi daha mı iyi?

şımarmayın lütfen =)
Mesaj tarihi:
kolaları içmeyip sadece yarışma için şifre de toplanabilir. sonuçta cocacolanın amacı kolaların satılması, müşterinin amacı da ipod kazanmak. cocacola dioki al bizim kolalardan, ipod sana ucuza gelsin. müşteri de dio, iyi olur, ben kola içmesem de alayım sizin kolalardan, nasolsa ipod ucuza gelecek. win-win situation mevcut. burada cocacolanın amacı salt kolasını içirmek değil, brand awarenessdan tutun, pepsiden müşteri kapmaya kadar pek çok değişkeni lehine çevirmek.
Mesaj tarihi:
coca cola kampanyasından hediyesini alamayan genç,cinnet geçirip 259 adet 450 ml'lik kola içerek intahar etti.genç adamın cansız bedeni,boş kola şişelerinin arasında bulundu.
Mesaj tarihi:
açılan soruşturmada gencin altivi isimli sitedende birsürü hediye kazandığı ortaya çıktı.gencin arkadaşları şaşkın durumda,yaptıkları açıklamada "hakanı hiç böyle bilmezdik" dediler.
Mesaj tarihi:
gencin intahar etmeden önce paticik.com isimli siteye yazı yazıp,komşunun çocuğuna not bıraktığı öğrenildi.sorguya alınan komşunun çocuğu,emesen mesıncır isimli programla,gencin arkadaşlarına durumu bildirdiğini söyledi.
Mesaj tarihi:
"hırsının kurbanı oldu"

- Daha önce de böyle kampanyalara katılmışmıydı?
- Valla evet bir çok kez. Ne bulsa girerdi biraz maymun iştahlı bir kardeşimizdir ölünün arkasından konuşmak gibi olmasın ama.
- Peki sizce neden delirdi?
- Valla hırs dedikleri böyle bişi olsa gerek. Şahsen yaşamadım. Ben de katılcaktım iyi katılmamışım yoksa intihar etmez CEOyu vururdum gidip.
Mesaj tarihi:
FLAŞ FLAŞ FLAŞ
Genç yaşta intihar eden "Mayhem" kod adlı şahıs sebebiyle Coca-Cola İsviçre'de acil bir toplantı düzenlendi. Muhtar Kent'in koltuğu tehlikede. Gelişmelez az sonra.
  • Yeni Oluştur...