Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 abi senin evde zaten olmayan tehlikeli şey yok yok chemical :D[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Chemical, 12 February 2004 22:13 tarihinde demiş ki: hangi kapı oldunu sölemicem ablam vurmasın kesin ablanınki di mi? afacan senii...[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ehehehe bilmeem:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: sanerixx, 12 February 2004 19:05 tarihinde demiş ki: nah crossbow budur :) crossbow budur abi ya crossbowun kralı:) chemicalın crossbowu arka planda kalır böyle:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 abi o yasak tabi öle minnik biş var[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Azmodai kaça alıyorsun merak ettim bi sakatlık olmassa bende ısmarlarım belki:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ya bi de millet almi$ yurumu$ forumda herkeste bi katana gazi, millet 30 milyonluk dokme demirden kiliclari katana zannetmekte ona yaniyorum ben, karde$lerim onlar katana neyim degil, katanamsi olur ancak.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 sevgili katana manyagi patilere benden cok nacizane bir hizmet, http://www.kjartan.org/swordfaq buyrun, burayi, ozellikle de kiliclarla ilgili kismi okuyun hatmedin, en azindan bi fikriniz olsun, bakiyorum katana alacam gazinda bissuru arkada$ var, en azindan bi kac yuz dolar bayilip da "harbici katana aldim" diye kendilerini kandirmasinlar, ya da kazik yemesinler . sayfanin 15a bolumunden kucuk bi copy paste yapcam izninizle If you want to buy a newly made Japanese sword, the starting point is about $2,000 for an OK blade only, through about $10,000 for a good blade to $50k+ for a blade by one of the top smiths. Note that these prices are just for the blade. If you are buying a new blade, you will need to buy fittings - the tsuka and all its pieces, the tsuba and a saya. Expect to pay about $700 minimum for everything, more if you want real artwork. ha, eski ama cok da degerli olmayan bi kilic icinse fiyatlar 1000$ dan ba$liyomu$ fakat oylesini nasil bulacaksiniz, bulursaniz bana da haber verirsiniz artik bu kadar hizmetimden sonra :)[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Bir ara demişim ki: En bilinen gerçek katana ustası Tokyo'nun kuzeydoğusunda yaşayan Yoşindo Yoşihira adlı katana ustasıdır. 10 kuşaktır katanacıdır ailesi "Kılıç herşeyden önce bir silahtır. Keskin değilse güzel değildir." Yoşindo Yoşihira Kaynak: National Geographic said: Üstine bi de bunu demişim : ...Tanobe, Amerikan askerlerinin kılıçtan daha doğrusukılıcın mistik gücünden korktuğunu söyledi: "Çünkü Japon askerleri mistik gücüne inanıyormuşcasına kılıçlarına sarılarak banzai (her şeyi göze aldıkalrı) saldırılarını gerçekleştirebilirdi." [signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Ohaa abi o ne öyle dürbünlü crossbow :D Sniper crossbowu[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 o crossbowları avcılıktada kullanıyorlar ayrıca katana güzel tamam ama o kadar pahalı süsler almak için sağlam bi gelir lazım bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 azmodai 5500 dolara alıyorsan, şu swblades.com da iki link verdim. biri aşırı keskinmiş.. diğeri de kenshin'in kılıcından hem de handmade.. onlardan alsana.. hem daha ucuz[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 hem alırken bir tane de bana alırsın ucuz oldupundan :)[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ya silahı napacaksanız alıcaksanız kadıköyde akmarın oralarda yüzbaşıoğlu diye bi yer var orda vitrinde full platemail set satıyorlar boyunuz kadar odanın köşesine koy bide 150 milyona bi halberd satın al eline koy off odana giren manyar lan. ( Gece canlanabilir :) Yusuf yusuf yusuf yusuf ... ) veya bu verdiğiniz sitede armor bölümüne girin süper helmetlar,platemail,chainmail ne isterseniz var.Ben açıkcası katana sevmiyorum katana siparişi verecem diyen arkadaşa diyem gir bu siteye yüzüklerin efendisi'ndeki tüm kılıçları satıyorlar.Aragorn'un kılıcı fln manyak al ondan bi tane hem anlamı olur.Artık sokakta yürüyen çocuğa sorsan katana ne diye oda bilir.Alacaksan kimsede olmayan bişi alacaksın ki havası olsun.Haksızmıyım ?[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO [Bu mesaj FRP_Master tarafından 13 February 2004 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Yayı Kırıldı.. en yakın zamanda çelikten yay ile değiştiricem[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... [Bu mesaj Chemical tarafından 14 February 2004 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 vayy baya guseldir bea :)[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 tam paticik çökmeye denk gelir mi insan [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 26 Mart 2004 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 26 Mart 2004 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 koydumu bu cross bowun resmini ben bulamadım[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Chemical attıgını vurursen valla :P[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 yaw silah milah boş işler be yaa :P[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 adam şimdiden crossbow, minigun felan yapıyor, ileride beretta'da mühendis olur bu..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Artık Cheme silah satılmaz zaten :D[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 valla ben chemin geleceğini göremiyorum çünkü bu silahlar yüzünden bir özel tim hedesi tarafından öldürülebilir =)[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Aaa bu bizim rolden mine storm değil mi yahu?(Bakbak konuyu nasıl cart diye böldüm)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar