Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crossbow aldım:)(a.k.a. Chemical gene silah aldıı!)

Chemical

Öne çıkan mesajlar

ya bi de millet almi$ yurumu$ forumda herkeste bi katana gazi, millet 30 milyonluk dokme demirden kiliclari katana zannetmekte ona yaniyorum ben, karde$lerim onlar katana neyim degil, katanamsi olur ancak.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili katana manyagi patilere benden cok nacizane bir hizmet,
http://www.kjartan.org/swordfaq
buyrun, burayi, ozellikle de kiliclarla ilgili kismi okuyun hatmedin, en azindan bi fikriniz olsun, bakiyorum katana alacam gazinda bissuru arkada$ var, en azindan bi kac yuz dolar bayilip da "harbici katana aldim" diye kendilerini kandirmasinlar, ya da kazik yemesinler .

sayfanin 15a bolumunden kucuk bi copy paste yapcam izninizle
If you want to buy a newly made Japanese sword, the starting point is about $2,000 for an OK blade only, through about $10,000 for a good blade to $50k+ for a blade by one of the top smiths. Note that these prices are just for the blade. If you are buying a new blade, you will need to buy fittings - the tsuka and all its pieces, the tsuba and a saya. Expect to pay about $700 minimum for everything, more if you want real artwork.

ha, eski ama cok da degerli olmayan bi kilic icinse fiyatlar 1000$ dan ba$liyomu$ fakat oylesini nasil bulacaksiniz, bulursaniz bana da haber verirsiniz artik bu kadar hizmetimden sonra :)[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bir ara demişim ki:
En bilinen gerçek katana ustası Tokyo'nun kuzeydoğusunda yaşayan Yoşindo Yoşihira adlı katana ustasıdır. 10 kuşaktır katanacıdır ailesi

"Kılıç herşeyden önce bir silahtır. Keskin değilse güzel değildir."
Yoşindo Yoşihira

Kaynak: National Geographic

said:
Üstine bi de bunu demişim :
...Tanobe, Amerikan askerlerinin kılıçtan daha doğrusukılıcın mistik gücünden korktuğunu söyledi: "Çünkü Japon askerleri mistik gücüne inanıyormuşcasına kılıçlarına sarılarak banzai (her şeyi göze aldıkalrı) saldırılarını gerçekleştirebilirdi."
[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna...

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Oriflame temsilcisi
Sosyal ağlarda paylaş

ya silahı napacaksanız alıcaksanız kadıköyde akmarın oralarda yüzbaşıoğlu diye bi yer var orda vitrinde full platemail set satıyorlar boyunuz kadar odanın köşesine koy bide 150 milyona bi halberd satın al eline koy off odana giren manyar lan. ( Gece canlanabilir :) Yusuf yusuf yusuf yusuf ... ) veya bu verdiğiniz sitede armor bölümüne girin süper helmetlar,platemail,chainmail ne isterseniz var.Ben açıkcası katana sevmiyorum katana siparişi verecem diyen arkadaşa diyem gir bu siteye yüzüklerin efendisi'ndeki tüm kılıçları satıyorlar.Aragorn'un kılıcı fln manyak al ondan bi tane hem anlamı olur.Artık sokakta yürüyen çocuğa sorsan katana ne diye oda bilir.Alacaksan kimsede olmayan bişi alacaksın ki havası olsun.Haksızmıyım ?[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari
Kolayoyun OGC & Lothlann UO

[Bu mesaj FRP_Master tarafından 13 February 2004 16:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yayı Kırıldı.. en yakın zamanda çelikten yay ile değiştiricem[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

[Bu mesaj Chemical tarafından 14 February 2004 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
adam şimdiden crossbow, minigun felan yapıyor, ileride beretta'da mühendis olur bu..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Sosyal ağlarda paylaş

Artık Cheme silah satılmaz zaten :D[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

Aaa bu bizim rolden mine storm değil mi yahu?(Bakbak konuyu nasıl cart diye böldüm)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...