Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Daha önce yayınlandımı bilmiorum inşallah yayınlanmamıştır buyrun 1 Saat Adam yorgun argin eve döndügünde 5 yasindaki oglunu kapinin önünde beklerken buldu.Çocuk babasina * Baba bir saatte ne kadar para kazaniyorsun? Diye sordu. Zaten yorgun argin gelen adam * Bu senin isin degil diye cevap verdi. Bunun üzerine çocuk * Babacigim lütfen bilmek istiyorum diye üsteledi. Adam * Illa bilmek istiyorsan 20 milyon deyip yürüdü. Bunun üzerine çocuk arkasindan * Peki bana 10 milyon borç verirmisin? diye seslendi. Adam suraklayip * Benim senin saçma oyuncaklarina veya benzeri seylerine ayiracak param yok...Hadi derhal odana git ve kapini kapat diye sinirlendi. Çocuk sessizce odasina çikip kapiyi kapatti.Adam sinirli sinirli * Bu çocuk nasil böyle seylere cesaret eder diye düsündü. Aradan bir saat geçtikten sonra adam biraz sakinlesti ve çocuga parayi neden istedigini bile sormadigini düsündü...Belki de gerçekten lazimdi...Çocugun odasina çikti...Yataginda olan çocuga --- Uyuyor musun diye sordu... Çocuk --- Hayir diye cevap verdi. --- Al bakalim istedigin 10 milyon lirayi...Sana az önce sert davrandigim için üzgünüm. Ama uzun ve yorucu bir gün geçirdim... Çocuk sevinçle haykirdi --- Tesekkürler babacigim...Sonra yastigin altindan diger burusuk paralari çikardi.Adamin suratina bakti ve yavasça paralari saydi...Sonra hepsini babasina uzatti: --- Iste 20 milyon, bir saatini benimle geçirir misin?[signature][hline]Blackice a.k.a Blake Mail | MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 vay beeeeeeee[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Döverim len ben öyle şımarık çocuğu. :) Kesin annesinin başının altından çıkmıştır bu fikir :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Çok sertimdir sormayın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 said: PhalanX, 26 Mart 2004 16:41 tarihinde demiş ki: biriniz yengeyi arasın +1 acil durum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Aaaaaa hakkaten biz işe güce daldık, sonra hem uo hemde paticik kapandı bizim yiğenin doğacağını unuttuk. Gerhalde artık baba adayı filan değil, öz be öz baba oldun değil mi :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 20 günden az kaldı. Ayın 14ü normal doğum zamanı ama +-1 hafta olurmuş genelde. Ayın 14ü bir güzel doğacak :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting [Bu mesaj Absolut tarafından 26 Mart 2004 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Hah ben de onu soracaktım, ne zamandır adaysın kardeşim sen de =] Hadi artık, kutlama yapçaz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Absolut resmini koysana buraya cocugunun odasının.[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 koydu bile aile albümünde var :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Okuyunca Bi Hos oldum hmn yiqenler qeldi aklima...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 basit geldi biraz ama yine de güzel..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 daha once okumu$tum bunu bir yerde ben, cok guzel bir hikaye.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ho$...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar