BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 http://catsonmars.com/otaku/cosplay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 -rep garbage'a gidin, gerçek otaku'ları zan altında bırakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 NEVER DO A GOOGLE IMAGE SEARCH FOR "SAILOR" and "COSPLAY"!!!! NEVER DO IT!!!! NEVER!!!! SERIOUSLY!!! Sailormoon gerçekten korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Aahahahahha çok güldüm ya. Ahahahaha iğrenç bir cosplay ama çok iyi düşünülmüş sadhksjahdsakjhdkasj. Ben +rep vercem valla dsakjhdskajhdaskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 SELAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 uah iğrenç 18+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Ulan Eti Puff yiyordum, zevkimin içine ettin yaws :( Öggghhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Theghosthand said: NEVER DO A GOOGLE IMAGE SEARCH FOR "SAILOR" and "COSPLAY"!!!! NEVER DO IT!!!! NEVER!!!! SERIOUSLY!!! Sailormoon gerçekten korkunç Merakıma yenik düşüp yaptım aramayı da, artık benim şansıma mı öyle geldi bilemiycem ama melek gibi resimler çıktı karşıma=) Ama sitedekiler harbiden iğrenç. Kabuslarıma giricekler ya böğk TIKLAMAYIN SAKIN! tıklama diyoruz dimi... Ciddiyim, bakmayın bence Bu son uyarı, açılıcak bak... Bu son şansın. Lütfen, lütfen açma bu spoilerı Günah benden gitti, ne haliniz varsa görün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 death note ekol olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Karırtırırken disgusting cosplay başlığı altında öyle bi herif gördümki direk kustum böyle resmi buraya koyup sizide yıkmayayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 aylardır ünleme tıklamıyordum, konu garbage'a alınsın diye ünleminize tıkladım. haberiniz olsun. yazıklar olsun, bana bunu yaptırdınız ya... :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 puhuaahaha işte farklı bir bakış açısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 SturmVogel said: aylardır ünleme tıklamıyordum, konu garbage'a alınsın diye ünleminize tıkladım. haberiniz olsun. yazıklar olsun, bana bunu yaptırdınız ya... :? ??? nedir olayin anamadim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 muzzam bir altkültürle ilgili kısımda, birilerine o kültürü anlamadan onla kafa bulanları içerecek şekilde temsil hakkı verilmesine karşıyım. Animeden neredeyse farksız cosplayler koyulsa umurumda olmazdı , ben sadece niye bunları koyuyorsunuz diye sorarım. İsterseniz Onur'un blogundan alıntı yapayım, firmaların resmi olarak destekledikleri Cosplay paneli de içeren festivallerde bu tür iğrenç cosplaylere izin verilmiyor artık. bu konu garbage'a gitmeyecekse o zaman biz de tarih bölümüne Hitler figürlü tuvalet fırçalarının vs resimlerini image post edebilelim olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ohoo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 SturmVogel said: muzzam bir altkültürle ilgili kısımda, birilerine o kültürü anlamadan onla kafa bulanları içerecek şekilde temsil hakkı verilmesine karşıyım. Animeden neredeyse farksız cosplayler koyulsa umurumda olmazdı , ben sadece niye bunları koyuyorsunuz diye sorarım. bu konu garbage'a gitmeyecekse o zaman biz de tarih bölümüne Hitler figürlü tuvalet fırçalarının vs resimlerini image post edebilelim olsun bitsin Cosplay iyisiyle kötüsüyle bu muazzam alt kültürün bir parçası değil mi abicim, eler diyosun sen ya? Kaliteli Cosplay koyulduğu gibi, kalitesizi de koyulur, gülünülür geçilir. Konunun adı zaten "Bad Cosplay", Anime kültürünün savunucusu rolüne niye büründün ki sen bir anda? Herhangi bir sataşma yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Firmaların official olarak destekledikleri CON'larda son birkaç yıldır bu tür iğrenç cosplay'lerin gösterilmesine izin verilmiyor diyorum. siz bunları savunmaya çalışıyorsunuz ya şaştım size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Aşırı tepki vermeye gerek yok güler geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 SturmVogel said: Firmaların official olarak destekledikleri CON'larda son birkaç yıldır bu tür iğrenç cosplay'lerin gösterilmesine izin verilmiyor diyorum. siz bunları savunmaya çalışıyorsunuz ya şaştım size. Abi şaka mısın nesin, adam evinde yapmış Cosplay'i, fotoyu da internete vermiş, biz de görüp gülüyoruz. Ne firmasından ne CON'undan bahsediyosun yahu? Sanki telif hakkı vermem gerekiyo Naruto kılığına girmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 firmalarin official olarak destekledikleri bir yer degil burasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 pardon ama ait olduğun alt kültürü komik duruma düşürüyorsun böyle savunarak. sry = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bu bad cosplay konusu değil de "şişmanlara bakın ahu ahu" konusu olmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Katılıyorum. Yani böyle tipler var diye hepsi de böyle değil ki, gayet hoş, hatta süper cosplayler de var. Ama konunun adı bad cosplay, adı üstünde yani kötü olanlar var sırf. Genelleme yapan yok yani. Hı, insanlarda önyargı oluşmasın istersen açarsın bi tane doğru düzgün cosplay topiği, testesteron konsantrasyonu had safhaya çıkar yani, noolcak ki? Büyütmeyin yani, komik birşey, iyi kötü bir paylaşım yapılmış, hem bölümle de alakasız değil, oturun gülün bence, triplere girmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 sturm fazla kastın ama. gül geç yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar