Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bad Cosplay

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Theghosthand said:
NEVER DO A GOOGLE IMAGE SEARCH FOR "SAILOR" and "COSPLAY"!!!!

NEVER DO IT!!!! NEVER!!!!

SERIOUSLY!!!

Sailormoon gerçekten korkunç

Merakıma yenik düşüp yaptım aramayı da, artık benim şansıma mı öyle geldi bilemiycem ama melek gibi resimler çıktı karşıma=)

Ama sitedekiler harbiden iğrenç. Kabuslarıma giricekler ya böğk

TIKLAMAYIN SAKIN!

tıklama diyoruz dimi...

Ciddiyim, bakmayın bence

Bu son uyarı, açılıcak bak...

Bu son şansın. Lütfen, lütfen açma bu spoilerı

Günah benden gitti, ne haliniz varsa görün...

Sosyal ağlarda paylaş

muzzam bir altkültürle ilgili kısımda, birilerine o kültürü anlamadan onla kafa bulanları içerecek şekilde temsil hakkı verilmesine karşıyım.

Animeden neredeyse farksız cosplayler koyulsa umurumda olmazdı , ben sadece niye bunları koyuyorsunuz diye sorarım. İsterseniz Onur'un blogundan alıntı yapayım, firmaların resmi olarak destekledikleri Cosplay paneli de içeren festivallerde bu tür iğrenç cosplaylere izin verilmiyor artık.

bu konu garbage'a gitmeyecekse o zaman biz de tarih bölümüne Hitler figürlü tuvalet fırçalarının vs resimlerini image post edebilelim olsun bitsin
Sosyal ağlarda paylaş

SturmVogel said:
muzzam bir altkültürle ilgili kısımda, birilerine o kültürü anlamadan onla kafa bulanları içerecek şekilde temsil hakkı verilmesine karşıyım.

Animeden neredeyse farksız cosplayler koyulsa umurumda olmazdı , ben sadece niye bunları koyuyorsunuz diye sorarım.

bu konu garbage'a gitmeyecekse o zaman biz de tarih bölümüne Hitler figürlü tuvalet fırçalarının vs resimlerini image post edebilelim olsun bitsin

Cosplay iyisiyle kötüsüyle bu muazzam alt kültürün bir parçası değil mi abicim, eler diyosun sen ya?

Kaliteli Cosplay koyulduğu gibi, kalitesizi de koyulur, gülünülür geçilir. Konunun adı zaten "Bad Cosplay", Anime kültürünün savunucusu rolüne niye büründün ki sen bir anda? Herhangi bir sataşma yok ki.
Sosyal ağlarda paylaş

SturmVogel said:
Firmaların official olarak destekledikleri CON'larda son birkaç yıldır bu tür iğrenç cosplay'lerin gösterilmesine izin verilmiyor diyorum. siz bunları savunmaya çalışıyorsunuz ya şaştım size.

Abi şaka mısın nesin, adam evinde yapmış Cosplay'i, fotoyu da internete vermiş, biz de görüp gülüyoruz. Ne firmasından ne CON'undan bahsediyosun yahu?

Sanki telif hakkı vermem gerekiyo Naruto kılığına girmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

Katılıyorum. Yani böyle tipler var diye hepsi de böyle değil ki, gayet hoş, hatta süper cosplayler de var. Ama konunun adı bad cosplay, adı üstünde yani kötü olanlar var sırf. Genelleme yapan yok yani. Hı, insanlarda önyargı oluşmasın istersen açarsın bi tane doğru düzgün cosplay topiği, testesteron konsantrasyonu had safhaya çıkar yani, noolcak ki?

Büyütmeyin yani, komik birşey, iyi kötü bir paylaşım yapılmış, hem bölümle de alakasız değil, oturun gülün bence, triplere girmeye gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...