Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 rolling stones- shes like a rainbow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 noctural diye birşeymiş şimddi üşenmeyip baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 müslüm gürsesin cevap ver adlı şarkısı çalıyo bende :) cevaaapp veeerrr diye giriyo yıllardır degiştirmedim hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 am i evil - metallica ama sessizde duru %90 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 aritra said: i wanna rock! şahane bişey böyle. +1 bide Wasted Years'ın başı telefona çok iyi gidiyo :) ama Thunderstone cover'ı olsun tel. için birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 sabahları alarm olarak. metallica - sad but trueyla uyanıyorum günüm bok gibi geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 sabah alarmım antonio vivaldi bile olsa bikaç günden sonra çekilmez gelmeye başlıyor. (gerçi son 1 senede 3-5 defa sabah kalkmak zorunda kaldım çok şükür) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 telefon melodim com você nokia 2310 kullanıyorum.harika melodi. bu arada şarkının tamamını bulan özel mesaj atarsa bahtiyar olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 eski takoz telefonumda melodim AHA - Take on me idi telefon değitireceğim yakında şu an sadece titreşim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 dale cavese dale dale dale dale dale dale boocaaa diye gidio hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 fede said: sabahları alarm olarak. metallica - sad but trueyla uyanıyorum günüm bok gibi geçiyor phahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 chiasm - isolated ilk kez duyup da kafayı çevirip bakmayanı görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 fede said: sabahları alarm olarak. metallica - sad but trueyla uyanıyorum günüm bok gibi geçiyor asaeaejafs dandy warhols - horse pills kullanıorum bi süredir. bi aralar pink floyd - any colour you like tı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 swarmm-scilence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 KAAALPLERII FETHEDEEEN RENKLEEEEER YASAAAAAAAAAAAA FENERBAHCEEEEEEEEE! diye gidiyor favori telefon melodim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 arcane said: chiasm - isolated ilk kez duyup da kafayı çevirip bakmayanı görmedim. bunun nesine dönüp bakıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Fly said: swarmm-scilence Telefonun bünyesi kaldırıyor mu lan onu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 crankteki gibi caliyo, durulururu durluru duruu dur, millet noluyo lan diye bakip duruyo sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 wintersun - beyond the dark sun cok güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 radical noise - bazen kullanıyorum bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Megadeth - tornado of souls 2 senedir hem telefon hem alarmda bu calıyor.baymadım cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar