Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Selam, Eger migrate edilecek karakter guilddeyse noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 guildden çıkılması lazım sanırım. yada otomatik olarak çıkyordu. mail boxta birşey olmamalı. Ah de birşey olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Onu ogrenmem lazim iste kesin olarak, guildden cikmasi mi lazim yoksa otomatik cikiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 transfer esnasında bankada öbür servera transfer oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 banka tamamen öbür server a geçiyor. olurda arada kayıp olursa o problem senin diyor blizz. guildden çıkmak zorunlu olmamalı. çıkmasanda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 guildden cıkmana gerek yok. tek dikkat etmen gereken mailbox'ta bi sey olmaması. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 transfer eden adam guild master sa ne oluyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Gmliği başka birisine vermesi gerekiyor diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Transferimin son aşamasında Payment rejected diyor, ama kartta bir sorun yok. sorun kimde? Yeterince güzel değil miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 kesin bi officer basa geciodur. onun otomatik bi cozumunu bulmuslardır artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Transfer yaparken guildden çıkmana gerek yok. Bir engel teşkil etmiyor transfer için. Sadece GM isen birine devretmek zorundasın yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 xunn said: Transferimin son aşamasında Payment rejected diyor, ama kartta bir sorun yok. sorun kimde? Yeterince güzel değil miyim? o kart olayı bi arkadasa olmustu. bi cozumu yok die hatırlıorum. baska kart deniceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 gene hangi guildi birakip kaciyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Çirkinsem yüzüme söyleyin arkadaşlar. Ps: Hmm, 3 kere denedik, daha deneyemezsin diyene kadar denedim, türküm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Guildden otomatik olarak çıkıyoru penth, gm ise transfer yalan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 otomatik portakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 geffen said: otomatik portakal cok dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 gmsen baskasına veriyosun gmligi, deilse otomatik kayboluyorsun zaten @zunn kart bozuktur yada şu an genel bi sorun var kartlarla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 xunn said: Çirkinsem yüzüme söyleyin arkadaşlar. Ps: Hmm, 3 kere denedik, daha deneyemezsin diyene kadar denedim, türküm ben. Sanal kart oluşturup denedinizmi? Internet bankacılığını kullanarak böyle sorunları aşabiliosunuz genelde. Benim kartımda problem olduğunda açıyorum sanal kart bi adet veriyorum limiti ne kadarsa oluyor bitiyor bu tip işlemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar