Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone versus Instinct


bingildak

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Bilmiyorum turkiyede reklamini yapiyorlar mi ama amerikada her kosede, tv ve sinemalarda deli gibi Samsung'un yeni iphone vari "Instinct" telefonun reklamini yapiyorlar. iPhone tartisma bolumunu okumadim ama duydugum kadariyla iphonelar baya sorunlu ve yavas calisiyormus, gomulu olan bataryalar hizli oluyormus, dokunmatik ekran cabuk bozuluyormus ve sistem genel olarak yavas calisiyomus. Ne kadar 3G le bunlari biraz duzeltmeye calistilarsa da o kadar goz doldurmamis. Instinct reklamlarinda "iphonenun yerini doldurcak telefon" slagonunu direk olarak kullaniyor olmasa da o mesaji veriyor, cok iddialilar ve iyi notlar almislar.

Instinct


Basligi karsilastirma yapicakmis gibi actim ama aslinda konuyla ilgili uzaktan yakindan alakam yok, gel gelelim amerikadan donmeden once bi telefon almayi kafaya koydum. Acaba hangisini almak daha mantikli.. Anlayan ve deneyimli arkadaslar karsilastirma yapip yol gosterirse sevinirim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benimki gayet hızlı hızlı çalışıyor. Salak symbian'lı telefonlara göre çok daha hızlı çalışıyor hatta eski nokiamdan sonra ilaç gibi.

İnstinct'e gelince menü sistemini beğenmedim. Gördüğüm kadarıyla yani. Bence İphone'a ciddi rakip sadece Nokia çıkartır symbian'dan vazgeçerse. Microsoft'la bir anlaşma yaparak falan belki olabilir.

PS: Bir de normal web siteleri yapsınlar şöyle çok animasyonlu sürekli loading gördüğümüz siteleri yapınca telefon daha havalı olmuyo :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...