horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 yaw nealagası var! halaybaşımız gereksiz işlerden sorumlu bone işte. ema keyfine gelince gelir. hade bakalım. oynak çal zurnacı![signature][hline]ben olmuşum imza..
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 *! Sağa sola bakınır* Burası neresi, kayboldum galiba allah allah :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Absolut Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Adamımda geldi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 ohoyyt be. gel baalım şöle şeriatçı faşist kolkola bi halay çekelim :D. ulan neymiş arkadaş bu paticik.[signature][hline]ben olmuşum imza..
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Tey tey teyyyy.... :-D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
arc Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 said: horacegoesskiing, 25 Mart 2004 06:27 tarihinde demiş ki: ohoyyt be. gel baalım şöle şeriatçı faşist kolkola bi halay çekelim :D. ulan neymiş arkadaş bu paticik. ideolojik halay budur işte auhuaha[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Yav işe bak, son yollanan mesajlarıma bakınca en fazla bir gün gerisi gözükürdü şimdi ta geçen aydan mesaj gözüküyor topaç kedi yüzünden. Şimdi aradaki farkı kapatmak gerekir :-) Çokkk yazmam gerekiyor çoooook....[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Solonor Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 burdaaaaaa. *!Çok mutludur*[signature][hline]Bakımdayız. Yakın zamanda yeni bir imzayla sizlerle olacağız.
Unkn0wN Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 En sonunda tekrardan paticik açıldı..
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 standin' by. checked up and good to go.[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun.
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 ulan heryerde aynı muhabbet bi tane topic açın la :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Chemical Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 sevincimize karışmayın ülenn:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...
Madcat Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Bu ikinci topic walla.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace.....
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 kermit'e bi kafa euheheu kaza kursunu deriz sonra da :-P[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun.
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 hehe olm bende sevindim tabi mekanımıza döndük sonunda ama yani ayıp diilmi binlerce hoşgeldik topici :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Gilean Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 özlemişim be[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Chemical Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 said: Bonecrusher, 25 Mart 2004 06:56 tarihinde demiş ki: kermit'e bi kafa euheheu kaza kursunu deriz sonra da :-P burada demek istiyoruzki kurşun gibi kafa atarım[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...
Grudge Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 ben de geldim burdayım... :)[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 b@b the k3nk Bone niye öyle diyosun ama :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 b@b ben de burdayım b@b... çok mutluyum b@b... enginlere sığmam b@b.... burdaaa...[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!
Soulbringer Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 *Neon ışıklarının altında bembeyaz silüeti ile belirir* Burdayız...Daima..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§
sharky Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 *el kaldirir*[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Samwise +1[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
Öne çıkan mesajlar