Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bize hadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 he bize ... yani evime yani bana gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 kardeşime bağırdım git dondurma al gel lan diye ama gitmedi banada alsın biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 adresleri söyliyin..yol masrafına gelirim adsfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 dondurucuda stok yaptım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Ben de isterim esas bana getirin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Xo said: dondurucuda stok yaptım ben. aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 dondurucuda stok iyi fikir ha yarın yükleneyim biraz bari de bitirim ben rahat durmam ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yav o değil de geçen tatilde algida profiterollü dondurma almışlar kutu halde. Hayvan gibi sevdiğim bi dondurma. Gece dışarı çıkmaktan yiyemedim. Son gün bi baktım bitmiş. Hainler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 metro'ya gidersin alaska frigo alırsın 20-30 koli en fazla 1-2 hafta dayanır bana =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Winner vardı yav. Çıkarmıyorlar artık. :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 cado said: kardeşime bağırdım git dondurma al gel lan diye ama gitmedi banada alsın biri anam ben söyledim gidiyor ilk defa : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 tamam kimse gelmesin yiyiyorum dondurmamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Marl_on'a anlattım bu tarifi : 1 muz 1 kutu dondurma (çikolatalı veya sade en uygunu) biraz buz süt miksere buz+dondurma+muz atılır. kapak kapatılıp en hızlı ayarda paramparça edilir. Bu arada karışım yoğun olduğundan dondurma mixer çalışırken toplanabilir, bunu engellemek için azar azar süte eklenir. Toplanmadan karışabilir hale gelince süt eklemeyi bırakıyoruz. Süt miktarını abartmamak lazım çok az deneye deneye döküyoruz. Sora bi bardağa dökülüp afiyetle içilir. ayrıca muz yerine 3ü bi arada, hatta fındıklı 3ü bi arada gibi zımbırtılardan içine bi tane atarsanız o da olur, denedim hepsini. dondurmadan 10 kat iyi oluyo. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Naneli dondurma (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Yunanistan'da ouzolu dondurma vardı sanki.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mr_Hand anlattıgın ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 @Mr_Hand-Bu dediğini muzlu üçü bir arada ile yapmıştık arkadaşla hani şu soğuk için buz atın falan.Yahu arkadaşım buz bu kadar mı ses çıkarır sabahın 5 inde apartmanı uyandırdık valla :D.Riskli bişey dikkatli olun sese karşı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 @lama milk shakeimsi bişey işte :) kendi uydurduğum sallama tarif belki benzeri bişeyler vardır basit sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bi de sütü bodoz koymayın mixere direkt batırırsınız ortalığı, yğounken karıştırın, yoğunluğu düşürmek için çok azar azar süte ekleyin. yoğunken güzel oluyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mr_Hand said: bi de sütü bodoz koymayın mixere direkt batırırsınız ortalığı, yğounken karıştırın, yoğunluğu düşürmek için çok azar azar süte ekleyin. yoğunken güzel oluyo zaten. abi sütü miksere bodoz koymuyoz taamda azar azar süte ney ekliyoz orda kafam karıştı. iki seferdir süte dion =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mr_Hand said: @lama milk shakeimsi bişey işte :) kendi uydurduğum sallama tarif belki benzeri bişeyler vardır basit sonuçta. ölmeyelim olum böyle uydurma şeylerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Dondurmalı Frape yapıcam kendime şimdi. ohşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Overseer said: Mr_Hand said: bi de sütü bodoz koymayın mixere direkt batırırsınız ortalığı, yğounken karıştırın, yoğunluğu düşürmek için çok azar azar süte ekleyin. yoğunken güzel oluyo zaten. abi sütü miksere bodoz koymuyoz taamda azar azar süte ney ekliyoz orda kafam karıştı. iki seferdir süte dion =P sdfdsf sütü ekleyin işte, anladın sen :) yamuk tuşlu a4 klavye var elimin altında napiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar