roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yauv kışkırttın da küfür etti ne demek alla'sen. küfür küfürdür. kurallarda küfür yasak ama haklı falan olursanız olur da biri çok kışkırtırsa sövün takılın mı yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 şikayet et butonu var dimi? basa basa eskittim ya bu aralar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 serra yılmaz dediğimiz kadın; şişko, yaşlı, çirkin vs. oldugu için muhtemelen 10 erkekle yatmış ve bu 10 erkeğin 6sı kadının iğrençliğine dayanamayıp ereksiyon sorunu çekip o kadını ilgisiz davranmıştır, geriye kalan 4 kişide büyük ihtimal ultra abaza oldugu için işini görmüştür, kadının kendi içindeki araştırması burdan kaynaklanıyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Baya bi kayma dan sonra konuyla alakalı ilk post.Tebrik ediyorum.Bir istatstik vardı istatistiklerin %99 u yalandır diye.Çok çelişkiye düşürüyorlar adamı çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 garbage'a açılan bi topicin amacından sapma olasılığı da o kadar yüksek emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 @ ismo öptüm canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 şapur şupur beni öp çıtır çıtır beni ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 heh işte ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 mr hand razieni bi ps'lesene:D pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ulen otu kakayı cinselliğe çekmeyin be ama. isyaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeeeaaaaaaağğğğn!!1 sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 İsmail YK said: Çokakıllıadam said: İsmail YK said: laf attılar ne ya? sanki sarkıntılık yaptım. küfürü eden başkası olsa bizzat kendiniz şikayet ederdiniz. Hacı 'rusla aynı yerde kalırsan ne yaparsın' demek çok medeni bir şey midir? evet, ne sakıncası var? olayı oraya ben mi çektim sanki kendisi de konunun nereye gittiğinin farkındaydı. kaldı ki hiçbir şekilde saldırı unsuru barındırmıyor benim dediğim şey tamamen takılma amaçlıydı. baştan sona geyik yapıyoduk zaten çok mu sürpriz oldu benim dediğim şey Ne kadar eski-yeni çatışmasına karşı çıksakta forumun bir düzeni var. Arkadaşlarınla geyik yapabilirsin ama yeni girdiğin bir ortamda seviyeyi koruman gerekir hemen insanlarla yüz göz olamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 sende yeni sayılırsın, ne bu yüz göz falan hı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 kafamıza göre kural uydurmayalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yazılı olmayan kurallar vardır, nezaket derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Görgü ve ahlak kurallarının tamamı yazılı değildir.Uyulması halinde toplumsal hoşnutluk gözlenir.Seninde uyman sana bir şey kaybettirmez.Bu sebepten laf sokmak ve ayar vermek olaylarına soğuk bakıyorum zira tamamen ters bir durum ahlak ve görgüyle.Yapmasan daha hoş olur yani. edit:zamanlama.burtoneskte tanımlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 demek efsanevi topic buydu. nasıl kaçırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yazılı-yazısız fark etmez, kural uydurmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Kuralları görmezden gelirsen (yazılı/yazısız fark etmez) ssaygı göremezsin :).Saygı önemlidir banane deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Kural uydurmaya lüzum yok ki, bir başkası ile nasıl konuşulacağını bilmek lazım. Bilmemek kötü, ayıp. Bu bir tek forumda değil ki, annenle de böyle, babanla da böyle, arkadaşınla da böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 hapşu !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 çok yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 saol =) edıt: ne saolu ya hep beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ben kazandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 erkek dediğin kıllı olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bak nasıl görgülü saygılı adamlarız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar