mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 az once bi arkadasıma scroll of resurrection gondericekken soyle bişeyle karsılastım. sırf bende mi var yoksa türklere özel bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Türkiye yasaklı evet. Neden bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ama ben bunu yaklasık 9-10 ay once filan denedigimde çalısıyodu gayet güzel. türk acc'sinden türk ip si kullanarak türk acc'si olan ve türk ip'si kullanan bi arkadasıma gondermiştim ve 1 ay bedava gelmişti bana neden simdi boyle bişey yapmıslar :( ne güzel 1 ay bedava gelicekti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 o olay benm de başıma geldi. neden oldugunu bilen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bi de ben deniyim belki olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Pis faşistler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Bende farkediğ paticiğe yazmıştım bunu, biri bana Blizz'in Türkiye'yi 3. dünya ülkesi saydığını falan söylemişti falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 sadece ipcheck ediyosa ktunnel ile girilebilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 turnuvaya da katılamıyor türkler, normal yani. biz kimiz ki onlara göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Türk değil bazı avrupa ülkeleride katılamıyor turnuvalara şirketin Amerikan politikası yüzündenmi neymiş daha onceden tartışılmışdı eu yada us forumlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 daha önce biri yapabildiyse muhtemelen bizimkiler bi şekilde sömürmüş heralde bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 burayı okumadan önce benimde bir arkadasım istemişti denedim olmadı .. aynı anda buraya post acılmış :P cok sinir bozucu bir olay gercekten de olmaması ... yönetim istifa !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 geffen said: daha önce biri yapabildiyse muhtemelen bizimkiler bi şekilde sömürmüş heralde bunu i wuz it da hakkaten 9-10 ay önce yapmıstım olmustu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Bir arkadasim denemisti benim icin o da oyle soylemisti. Mantikli bir sebebi olabilecegine ihtimal vermiyorum kesinlikle art niyet var. Ozellikle turnuvaya Turkiye'den katilamiyor olmak -kendi adima konusmuyorum- sirket politikasiyla falan bagdastirilamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 türkler turnuvada yardırıyor yabancılar çıldırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ne art niyet olucak, ama turkienın gencleri mmorpg oynasın!!! mı diyicekler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Resurrection değilde normalde oyunu aldığında birini daha invite ettiğin zaman gelecek olan beleş zamandan da aynı sebepten dolayı faydalanamıyosun. GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 nete yf ile baglansak? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Burada boş tartışmalar yapacağımıza wow resmi forumlarında bir post açsak yada müşteri hizmetlerine şikayet dilekçesi atsak daha yararlı olur diye düşünüyorum. (gerçi tam bir ironi oldu benimki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 foruma varim hena post atarim accler ile yeter ki toparlanin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 foruma topic açmak kötü reklam olur (reklamın iyisi he hö diye cevap gelmesin) ama müşteri hizmetlerine ortak bi maille yardırabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 O zaman iyi ingilizce bilen bir arkadaş şöyle kallavi bi mektup döşese isim haneleri boş olarak. Maksat kamuya hizmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ben bir tane yolladım; Why Turks banned?!?! How dare you ban the Turks?? We are honorful country and fathers of Ottomans. We beat you everyway in history and make you fear now you must respect us because we are honorer than you. Now apologize from us and fathers of Ottomans!! Cevap bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar