Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkiye yasaklı (mı?)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ama ben bunu yaklasık 9-10 ay once filan denedigimde çalısıyodu gayet güzel. türk acc'sinden türk ip si kullanarak türk acc'si olan ve türk ip'si kullanan bi arkadasıma gondermiştim ve 1 ay bedava gelmişti bana neden simdi boyle bişey yapmıslar :(
ne güzel 1 ay bedava gelicekti :D
Mesaj tarihi:
Türk değil bazı avrupa ülkeleride katılamıyor turnuvalara şirketin Amerikan politikası yüzündenmi neymiş daha onceden tartışılmışdı eu yada us forumlarında.
Mesaj tarihi:
burayı okumadan önce benimde bir arkadasım istemişti denedim olmadı .. aynı anda buraya post acılmış :P

cok sinir bozucu bir olay gercekten de olmaması ...

yönetim istifa !!!
Mesaj tarihi:
Bir arkadasim denemisti benim icin o da oyle soylemisti. Mantikli bir sebebi olabilecegine ihtimal vermiyorum kesinlikle art niyet var. Ozellikle turnuvaya Turkiye'den katilamiyor olmak -kendi adima konusmuyorum- sirket politikasiyla falan bagdastirilamaz.
Mesaj tarihi:
Burada boş tartışmalar yapacağımıza wow resmi forumlarında bir post açsak yada müşteri hizmetlerine şikayet dilekçesi atsak daha yararlı olur diye düşünüyorum. (gerçi tam bir ironi oldu benimki)
Mesaj tarihi:
ben bir tane yolladım;

Why Turks banned?!?!
How dare you ban the Turks?? We are honorful country and fathers of Ottomans. We beat you everyway in history and make you fear now you must respect us because we are honorer than you. Now apologize from us and fathers of Ottomans!!

Cevap bekliyorum.
  • Yeni Oluştur...