LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Filmin adindan Avatar ibaresi kaldirildi James Cameron'un ki ile karismasin diye, bence topaktanda silelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1b/Last_airbender_cast.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 İlk günden beri Dev Pattel-Zuko eşleşmesine ağlayanlar şimdi aynısını yapabilecekler mi acaba,diğer 3 tipin yanında en iyi oturan bence o olmuş,özellikle Sokka hiç olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Tiplerin hiçbirinin oturmamış olması Dev Pattel'in doğru seçim olduğunu göstermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 zuko bi nebze şurdan. gerçekten. diğerleri çok sux. tombik yanaklı hava bükücü mü olur allasen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 tipler fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Katara birazcık solaryuma girse olurmuş gibi geliyo, sevimli bi kız da, diğerleri çok feci fail. Zuko da da fikrim değişmedi. Hala o tipin Sokka yı oynaması gerektiğini düşünüyorum. Ama Aang çok rezil. Kafasındaki oku tükenmez kalemle yapsalarmış daha güzel olurmuş ya o ne öyle. Sokka da çok kötü. Katara önceden dediğim gibi idare edebilir. Zuko yu hala yakıştıramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ShadowFury said: Ama Aang çok rezil. Kafasındaki oku tükenmez kalemle yapsalarmış daha güzel olurmuş ya o ne öyle. tahta kalemi daha iyi olurdu. çok mal olmuş böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ÇOK KÖTÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ya bi film gelsin görelim bu kadar da zorlamayaın çizgi filmden gerçek hayata uyarlamak kolay bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 asterix? Red kit? adam gibi uyarlanınca gayette oluyo, şamalayan becerememiş. hasyatım zaten "ok o öle dğeil boel daha şımk durur o cizgi film diye öle basit" hödüklüklerine, kendin beyenmişliklerine bu adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 asterisk'le redkit film olarak oldu mu yani? bence oyle uyarlanacagina cizgi olarak kalmasi daha iyi. gercek insanlarin oynadigi bir cizgifilm mi aradigimiz yoksa film uyarlamasi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 gayet guzel filmlerdi asterixin ve redkitin uyarlamaları. Cunku serilere asıl tat katan ufak ayrıntıları, estetik tercihleri kaybetmiyorlardı. coğu cizgi roman, cizgi film uyarlamalarının catladığı yerde bu zaten. Daha iyi bildikleri için, sadece isim haklarını ve hayran kitlelerini satın alıyor gerisini baştan yapmayı tercih ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 siz nasil birsey bekliyorsunuz onu anlamiyorum. sirf cizgi karaktere cok benzesin diye manavdan karpuz secer gibi sokakta adam arayip mi oynatsalar? yok cocugun yanaklari siskoymus, yahu belki cocuk marlon brando jr. gibi oynamistir filmde gormeden nasil bu kadar kotulenebilir ki? hani birine bakarak cizilen karakterler olsa (mesela angelina jolie'den bi cizgi karakter yaratirsin sonra filmi olunca angelina gelir oynar) o oyunculari oynatirsin ama oyle de degil. oyuncu aliminda, seciminde belirli bir presudur vardir, ona gore yapmislardir. he oyuncu olarak kotu olmustur o ayri ama gormeden yorumlamak hic saglikli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 cast berbat. cüce haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 katara fena değil de gözleri az daha büyük olsa iyi olurmuş. sokka hiç olmamış abi o ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Innuendo said: sirf cizgi karaktere cok benzesin diye manavdan karpuz secer gibi sokakta adam arayip mi oynatsalar? evet. evet? EVET hadi kitap uyarlaması olsa neyse. her yola gelir oyunculuğa bakarsın diycem. Zaten varolan tipler var. iyi oyuncunun yanında milletin gözünün alıştığı oyuncuyu da seçmeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Sokka ve catarayı hiç yakıştıramadım,baş rol oyuncusunu söylemiyorum bile.Benim için kafadan kaybetti film.Uyuşmamış.Ironman'i hatırladım birden,Robert Downey JR. cuk oturmuştu Tony Stark rolünü ve filme başarıyı getiren baş etkende bu olmuştu. Şimdiden yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 tipini yakistiramadiniz da, oyunculuklari onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ilk iki film gecse de, 3. filmde sirf finali 1.5 saat + gunes tutulmasi 40 dakika olan koskoca 3. sezonu 2 saatlik filme cevirip hikayenin nasil icine sictiklarini gorsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 dogicim acı gerçeklerle dövdün beni, zaten korkuyordum ödüm patladı valla. *tırnaklarını yer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 zuko mardinli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Sokka ve katara'nın esmer koyu tenli olması lazımdı.Sokka desen zaten at kuyruklu.Aangi oynayan kişinin armutla bayağı bir benzerliği var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 aquila said: tipini yakistiramadiniz da, oyunculuklari onemli. Zuko'yu Al Pacino oynasın abi oyunculuk tipten önemliyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar