Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 abav. bari aangin dövmesiyle zukodaki yara belli olsaydı lan. ayrıca dev patelin sokka olması olayına +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Çoook kötü, çooook kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Marveloth said: DarKRideR said: çünkü filmin yönetmeni özürlü,ss'lerden falan değil,yönetmenden fail direk. Yoo özürlü filan degil. Gayet basarili biri. fail olmakta başarılı ama.. diğer tarafta özürlü değildir, eli ayağı tutar birisidir.. yaptıklarının özürü ve affedilir yanı ise bulunmamaktadır. öle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ya kapı açamayan uzaylının mucidi adam.Ufoları var ama kapı açamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 butce az sanirim Aang'in okunu keceli kalemle cizmisler adamınbiri said: film'in konusun ne olcak bilen varmı? 4. kitaptan mı devam edicek iki kitap arasındaki bi olay mı olucak ne olucak? 1. kitabin aynisi, yeni bir hikaye degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Tenekeadam said: Ya kapı açamayan uzaylının mucidi adam.Ufoları var ama kapı açamıyorlar. hahaha çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bir daha da gelmem avatara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 o kulaklar montajda düzeltirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 toph'un adı geçmiyor hiç. toph castta yoksa film sadece ilk kitap mı demek? tek film değil miydi bu proje? peki ya toph'un castını da kötü yaparlarsa? korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 said: The movie is the first film in the planned The Last Airbender trilogy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ühü ya trilociymiş bi de. ne olur ÇOK kötü olmasın, azıcık kötü olsa idare ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Teaser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Toph castingi hakikaten çok önemli. Badass kız çocuğu imajını taşımak öbür karakterlere göre zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 fazla ciddi olmus trailer yaw, ben sacmalamasını bekliyordum ortasında =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 sessiz izledim ama teaser cok guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 teaser fena olmamış ama film kötü olacak büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ya samlamlom'u hic sevmiyorum da, super bir film yapsin "uhuhu cok kotu olacak" diyenlere kapak olsun istiyorum. nolur ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 şalalaom'u sevmiyosun, bizi dahdamı sevmiyosun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 teaser iyi hakkaten ama filmden bende ümitli değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bende fragmanda boktan,filmde boktan olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Jedi gibi olmuş Aang fragmanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Acikcasi beklentilerime gore teaser bana kapak oldu.. izleyenlerede kapak oldu aslindada hala tutunuyolar simdi :)..film guzel olsunda kapak olmasina raziyim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 teaser fena değil yarısı animasyon şuanda öeee harika denemez, Shyamalan gene bi ucundan batırmayı başarıcaktır8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ya bence fragman ciddi anlamda kötü neresini sevdiniz ki ? Arkaya fon müziğini verip animasyonu dayamışlar sadece,filmle ilgili birşey yok,sadece Aang var ki o da meditasyon yaparken, Ki fragmandaki gibi olursa filmde normal serideki kaçtıktan sonra şansa ateş ulusu saldırdı yerine ateş ulusunun saldırısından kurtulup buzun içine düştü vs. olayına bağlayacaklar gibi ki Shamamamalayan yapar bunu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bence herkes heyecanlandı teaser'ı görünce, avatar izleme şansımız yok nası olsa artık.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar