progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Superbowl Trailer 30 saniyelik yeni teaser çıkmış. Bu sefer aksyion sahnelerinden koymuşlar biraz. Şamalayan filmlerini hiç sevmedim umarım bunuda bok etmez. Gerçi en azından su, toprak bükme sahnlerini çizgi filmi gibi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 avatar state e gecisini gördüm :) Bence güzel olmus bendingler. Aferin sana m. Night Shyamalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Ben Zuko nun tipi gördüm filmden vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 zuko harbiden olmamışta film fena gözükmüyor. Son fragman yeni düştü bu: http://www.ugo.com/movies/the-last-airbender-super-bowl-ad-exclusive-first-look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=4ca6hgJgPJ4 Teaser ın HD versiyonu. 0.09 da arka planda Appa var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 harika olmuş bence zuko da öle ii olur dert etmeyn siz çizgi filmden adaptasyon her zaman zordur ve tatmin etmez başta da işini ii yaparsa o karakteri verirlerse sorun yok. bendingler efsane olmuş, ve konuyu gayet çizgi film gibi yapmışlar anladığım kadarıyla umarım trilogy şeklinde verir , 3 sezonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 AAPPPAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Evet banada iyi olur gibime geliyor.Gerçi bu shyalamanın filmleri genelde fail oluyo ama bunu batırmaz heralde.3'leme olursa zaten ki öyle olacak gibi süper olur.Sanırım ilk filmi Water olarak çıkarmamasının sebebi bi tepkileri ölçmek olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 heyecanl yaptim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 fragman baya iyide, umarim ciddi aksiyon filmi yapmamislardir. yani, uc sapsal cocuun macera ruhunu iyi yansitmalari lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 nerde var lan appa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 tam 09da arkada solda kuyruk salliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 10. saniyede falan en solda gerilerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 aaaa gördüm yaa yirim onu ben, kuyruğunu falan sallio eahueauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ÇOKZEL OLM ^_^_^_^__^_^_^_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 hmm güzel gibi çizgifilmdeki havayı yakalamışlar sankim, dövüşler mortal kombatı hatırlattı ehe bu superbowl iyi oluyoi bütün film fragmanlarını veriyolar hep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 shahaıhaehjmhaemalayan'dan nefrette etsem fragman beni fazlasıyla heyecanlandırmadı da değil hani, bekliyordum daha da meraklandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 hikayeyi shamayalamayan yazmadigi icin cok korkmuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 aquila said: hikayeyi shamayalamayan yazmadigi icin cok korkmuyorum ben. Written, directed and produced by Şamamayalan demiş ama. Senaryoyu çok deiştirmediğini umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 abi çok iyi ya, trailer çıkana kadar sürekli loopta izlerim ki ben bunu konuşan kim acaba roku mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 appaaa! gel artık avatar ama lütfen 3D gelme normal gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Shyamalan hintli bir yönetmen, hint kültüründe avatar'ın da önemli bir yeri var, adam bu konuda özenli davranıcaktır gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 şamalayan, "bu filmde kötü olursa öldürücez senı" desen yine özenli davranmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bending olayları acaip hoş duruyo valla sanki olmuş gibi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar