Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

intihar hakkında


odiflame

Öne çıkan mesajlar

msn den bir arkadaşım en son doğum gününde intihar edeceğinden bahsediyordu.elimde telefonu veya başka bir şey yok.intihar edip etmediği ile ilgili haberleri o günden beri izliyorum bulamıyorum.tek başına yaşıyordu.işin enterasanı sadece yaşadığı şehri biliyorum.ismi bile bir muamma idi.kendisi alman asıllı bana selin de diyordu.1 senedir intihardan bahsediyordu.bu konu hakkında nasıl bilgi alınır? çok merak ettim kendisini vedalaştı felan :S bende okadar dil döktüm 1 senedir ikna edemedim. acaba ne oldu ki? belkide kandırıldım oda olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bana adım selin agnie, bilgisayar programcısıyım, 1981 yılında japonya cujin şehrinde doğrdum dedi.cujin tokyoya bağlı bir banliyö imiş.babam japon annem sivaslı alevi dedi.annemi kaybettim trafik kazasında diyordu.babamın bilgisayar programı yapan bir yazılım şirketi var japonya bağlantılıyız diyordu.buradaki şirketlerini kapatmak için amcalarım baskı yapıyor ama direniyoruz türkiyeyi seviyoruz diyordu.çeşitli uyuşturucular kullanmış hala devam ediyordu sanırım.bana resimlerini gönderiyordu.cocukluğum almanyada geçti orada okudum dedi.zaten almancayı daha iyi biliyordu.beraber mmorpg oynuyorduk 1 2 sene sürdü.

bir başka ilginç yanı doğum gününe yakın annesinin memleketine sivasa gittim oradan yazıyorum.banka hesaplarımı kapattım dedi.babam fark ettiğinde ben gitmiş olacağım diyordu.v.s.

manyaklık edip gerçekleştirdi ise çok üzülürüm.:(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi bi konu derken? bi kere intihar çok kişisel bi karar. başkasının hayatı üzerine tasarrufuna bu kadar müdahale gereksiz. ikincisi, intihar edecek adam bunu sölemez, hele doğumgününde intiharı neyim hiç kovalamaz.

o yüzden döktüğün dillere yazık. sal gitsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:
ya zaten bana ne derdim ama arkadaşım saydığım için birde daha önce başıma intihar vakası geldiği için koruma refleksi ile ikna etmeye calıştım.belkide özel hayata müdahaledir.iknaya çalışmamak lazımdı.sonuçta psikolog değilim.


senin yanlış yaptığın bi durum yok da biri bana bu kafalarla gelse, nie doğumgününü bekliosun diyip giydiririm gibi gelio.

haşin bi tabiatım var ne de olsa. acaba small un smallu oluo mu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
intahardan bahseden kişi ilgi bekliodur, ciddi ciddi düşünen zate yapar orda burda hava basmaz milletin kafasını şişirmez.


öyle direk yargılarda bulunmamak lazım. sonuçta bir insanın o kadar psikolojisi bozulur ki sırf insanların üzülmesi ve arkasından ilgi göstermesi için intihar edebilir. bunu bekleyen insan da intihar etmeden önce baya bir şov yapabilir. Seni intihara sürükleyen sebebe bakar. Eğer yaptığın veya yaşadığın utanç verici bir olayın sonucu ise sessiz sakin öldürürsün kendini ama dediğim gibi insanların psikolojisi şov yapmak için intihar edecek kadar bozulabiliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...