Xo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 sorunsal... ne biçim kelime lan bu. hiç ısınamadım bu kelimeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Xorunsal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 o lafı bulanı ben bi bulsam zaten. "sorunsal ne lan dallama?" diicem de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ben de hic ısınamadım o kelimeye m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Xelee said: ben de hic ısınamadım o kelimeye m8 ne o öle m8 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 sk8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 FromTheHell said: Xorunsal bu posttan sora kitlenebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Sorunsal aslında bir sıfatmış, yani TDK öyle diyor. Sonra isim yapmışız biz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 benim adım kırmızı ßak burda sıfat olan kırmızı yüklem(aynı zamanda isim fiil) oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yüklem mi? yüklem yok ki orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 benim adım kırmızı(dır). kırmızı == yüklem benim adım == belirtili isim tamlaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 "dır" eklemen gerekirdi, evet mr hand agaya benden rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 alow burası garbıc. dilbilgisi yapmayın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 kaaele almayın onun edebiyatı "1" idi zaten lisede fsdfdsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 hiçte bile :( mario'dan (edebiyat hocamız) bile 2 aldım bi kere ben. hemi de bi sınava girmeden. :hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 BloodyBeast said: benim adım kırmızı ßak burda sıfat olan kırmızı yüklem(aynı zamanda isim fiil) oldu. ee? sıfat-isim olayı çıkaramadım ben burdan hala :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 benim adım kırmızı kalem deki kırmızı sıfat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 sorunsal hmm banada bulaşşmıştı bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ekşisözlük kalıpları: sorunsal xxxx insan modeli, hayvan modeli tarihsel olayların isimlerinin değiştirilmesi (ikinci dünya kargaşası, çanakkale tatsızlığı. :S) aklıma gelmio henüz ama daha çok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 hede kelimesine ne demeli. hede ne lan heddittir ordan derler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 eet hede de vardı. cümle içinde kullanalım: (başlık adı kaşık olsa) "yemek yemeye çorba içmeye yarayan hede." anlamsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Benim kakam geldi kakam ne, YÜKLEM geldi ne, ÖZNE benim ne, EDAT O halde sorunsal hem isim hem sıfat hem de dolaylı tümleçtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 çekemedin dimi sorunsalımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bence sorunsal kelimesi, sorun yaratmaz alışırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar