nocom Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 LucifeL said: Abi ben geçenlerde de söyledim Sivas bu sene belki de küme düşmemeye top oynar bak görürüsünüz ne geçen seneki hava ne de o tempo var Sivas'da. Braga maçına baktım o kadar baskıya adam gibi 2 pozisyonu yok ya. inter totoya katılan takımlar genelde aynı sene küme düşme potasında bitiriyor ligi. bakalım aynısı olacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Bülent Uygun ne kadar Atatürkçüyüm dese de kökten Fetullahçı bir yapısı var. Zaten bu yüzden kendisine ve verdiği demeçlere ben de kılım. Atatürkçülüğü prim yapmakta kullanan bir terbiyesiz. Sivassporla'da atıp tuttuğu hedeflerini gerçekleştirmesini türk sporunun kazanacağı için istiyorum. Ancak uefaya çıkıp elenecekse erken kaybedip ülke puanına katkıda bulunsun daha iyi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 said: Futbolu şans eseri izlemeye gittiği arkadaşları sayesinde başlamıştır. Bir kişi eksik olması sebebiyle Ekrem Karaberberoğlu Hoca tarafından oynamam için davet edildi ve oynadıktan sonrada beğenilip babasıyla konuşulduktan sonra Hocası: "Güreşçi yapıp aç kalacağına Futbolcu yap yıldız olsun denilmiştir. Ekrem Hocasının Babasına söylediğinden sonra artık Güreş idmanına gelmiyorsun, futbol idmanına gideceksin dediğinde ağlamıştı ve bunların sonucunda 17 yaşına kadar Sakarayaspor'un genç takımlarında oynayıp Genç Milli Takıma seçilip 15 kere 17 A genç oldu sonrası Sakaryaspor'da oynatılmayacağını düşünüp Ankara Şekerspor'a transfer olmuştur ve... bulentuygun.com'dan "hoca"'nın özgeçmişinden bir kuple; komedinin devamı sitede mevcut. Özellikle şiirleri ve futbolcu psikolojisi üzerine araştırmaları dikkatlice incelenmeye değer.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ahahha bülentin şiire gel. :D:D Ben hocayım, alınterinin, fiziğin işçisi, Aklın ve beynin kölesiyim. Tüm ilimlere kafa tutanların, Adalet diye haykıranların Sesiyim. Islıklarınıza meze, küfürlerinize katık ettiğiniz. İçince, salladığınız naralarınızda Bir bardak meyim ben, Yanına koyduğunuz peynir, Dilim dilim dildiğiniz Yarış atı misali koşan haralarınızda, Değişmedim ki ben, yine o asker bildiğiniz. İşin kolayı sizin intikam saatiniz. Akrep’in yelkovanı yakalayacağı kadar mutlak. Ve gerçek. Akrep dakikası geldiğinde çekersiniz pimi İntikam alma saatiniz geldi mi. Mağlubiyetimde katlimin fermanını imzalarsınız. İmza günü düzenler gibi, Ama benim mutlu ettiğim insanların değil. Yüreği benimle birlikte atan milyonların değil. Ben okyanusta yer arayan bir damlayım. Düştüğüm yerde kaybolacağım kadar kesin. Rengimin yarısı beyaz, yarısı kırmızı Sizin şükran günlerinde giydiğiniz gibi tıpkı. Belki size mutluluğun resmini çizemem, Belki hikaye gelir size mısralarım. Ama mutluluğun en güzelini böyle yaşarım. Alkışlar benim hayat hikayem. Stat önünde ekmek arası köfte, Sıcağına simit satan çocuklar. Başarıya hasret doğmuş bebekler Kahve köşelerinde sigara tellendirip üstüne “Tavşan kanı bir çay ver, kırmızı beyaz olsun” diyen gariban yürekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Sonuna kadar Sivas >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 2.maçtayız dakika 23 durum 0-0. gariptir canlı yayınlanmıyor. neden anlamadım. d-smart mı veriyor napıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 47' Braga 1 - 0 Sivasspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Braga 3 - 0 Sivasspor şeklinde sona ermiş karşılaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 rezil oldu adamlar ya. o kadar da kasmışlardı halbusi son gs maçında. çirkeflikler filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bide uefaya gitceklerdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sebahattin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 braga iyi takım leverkusenden iyi takmayın kafanıza.. rezillik bragaya 3-0 yenilmekse... anladınız siz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 sonra niye MTK'yı tutuyonuz, liverpool 8 atınca bayram ediyonuz. tehey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sebahattin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ben bjkliyim .. işte sorun bu herkesi herşeyi fenerle kıyaslıyosunuz.bjk yenilnce sanmıyorum gs lilerin svindgini 3 sene önceki şampynlktan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Masquerade said: sonra niye MTK'yı tutuyonuz, liverpool 8 atınca bayram ediyonuz. tehey. bak ne demişim. biliyorum bjkli olduğunu, o yüzden liverpoolu söyledim ya. alakasız maç başlığı altında bile gs'ye çamur atmaya uğraşmak komik. Sivassporun Bragaya elenmesi sürpriz değil, olağan. Ancak Bülent Uygun saçma sapan röportajlar verip kendisini küçük düşürüyor, lafımız ona. got it ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sebahattin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 farkettm zaten de hikaye o kmse bayram falan etmedi fener b takımı 5 atıp yenince bile laf ediyosnz bjk nin 8 yediğinden fazla ben sana şunu söyleyeym fener bizi ezdi geçti boşa kürek çekme artık ne gs ne bjk feneri yakalamamız imkansz artık. boşuna bok atmayın guiza nın kramponu da ne gs ye bjkye gelir. 2 ayda bi transfer yapamayan gs mi sivok seric dodo modo bjk mı fenerden iyi? gsnin yapcagı tek sey önmüzdeki 200 sene boyunca bizim uefa kupamız var demek bjkde ise o da yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 dont feed the troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 go sebo gogogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkalovic Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 sivas verir maçı.. acaip berbat bi oyun var sivasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 sivas verir maçı? ahahhahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar