Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Jos said: "Ya çok iyisin, kimseye anlatamadığım dertleri sana anlatabiliyorum, her zaman yanımda ol ki -senin kesinlikle içinde olamayacağın- sevgililerimle ne zaman problem yaşarsam gelip sana ağlayayım, sonra -senin kesinlikle içinde olamayacağın- sevgililerime geri döneyim. Yeri gelsin egomu tamir etmek için seni kullanayım, yeri gelsin 2 gündür tanıdığım için seni satayım. Fazla iyisin sen, süper insansın" demek. oyy :) bu evet malesef ama aslinda gurur duyulacak bir haldesin bosver bu devrin yozlasmis insanlariyla bir olmak zorunda degilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Di mi? :) Hakkaten bence yozlaşmışlıktır ya iyi olmamak, fedakarlıktan kaçınmak, korkmak. No offense de demiorum yozsunuz işte kaçınmayın fedakarlıktan falan, karşılıksız iyilik yapın. (:P) Haley Joel Osment ve Kevin Spacey'in oynadığı Pay it Forward'ı izleyin herkes mutlu olsun oleeyy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 cocuk oluyo sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ben de çok iyiyim ama etrafımdakilere iyi davranmıyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 fazla iyi olan insan sınıfındayım. ama sınırlarımı tutmayı artık öğrendim sayılır. eskiden fazla insanları düşünürdüm , bazen kendimden fazla ; ama bilirsiniz insan hatalarla yaşıyor sonuçta bizimde geçiş dönemlerimiz olmadı değil. Olacaktır da yaşım o kadar büyük sayılmaz. Sayılmaz hatta. Fakat hala bazen insanların iyi niyetimi süistimal etmelerine izin veriyorum , kızıyorum kendime ; ama nasıl diyim kozlarımı ona göre oynayıp insan ilişkilerinde insanlara ona göre davranıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 şu dünyada karşılıksız hiçbirsey yoktur.her etkinin bir tepkisi, her iyiligin ve kotulugun bir karsılıgı vardır.tek karsılıksız sey vardır o da anne sevgisi...Onun icin karsılıksız iyilik yapmak bana sacma gelio neden dicek olursan...Sen o iyiligi kendim mutlu olacam die yapıyorsan bu da bir karsılıktır.Karsılıksızlık iyi ya da kotu hicbirsey beklemeden yapabilmektir birseyleri.Eh bizde birer insan olduumuza gore karsılıksız oldugunu dusundugum hicbir sey yoktur anne sevgisi dısında... Edit:sunu eklemek isterim fazla iyi olmak diye birsey yoktur.iyi ya da kotu vardır.bu siyah ve beyaz gibidir.Nasıl koyu beyaz ya da açık beyaz diye bir sey yoksa çok iyi ya da az iyi diye birseyde yoktur bence.Bir insan iyiyse iyi,kötüyse kötüdür bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Jos said: "Ya çok iyisin, kimseye anlatamadığım dertleri sana anlatabiliyorum, her zaman yanımda ol ki -senin kesinlikle içinde olamayacağın- sevgililerimle ne zaman problem yaşarsam gelip sana ağlayayım, sonra -senin kesinlikle içinde olamayacağın- sevgililerime geri döneyim. Yeri gelsin egomu tamir etmek için seni kullanayım, yeri gelsin 2 gündür tanıdığım için seni satayım. Fazla iyisin sen, süper insansın" demek. evet aynen beeeyle durum. çok iyi olmayın. zaman değişti.. önceden kime ne iyilikler yaptığına bakarlardı, şimdi kimle kaç kez yattığına bakıyorlar. sen(konuyu açan) ve senin gibiler (ben de dahil) yanlış zamanda yaşadığımızı düşünüyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 üstünüze alinmayinda kötü olan birisi yok zaten şu memlekette. herkes çok iyi herkes çok saf :) bide duygusal tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 fazla iyi olursan arkadaşlıklar kurabilirsin, iyi olursan bir sonraki boyuta taşıyabilirsin, kötü olursan da bir sonraki boyuta taşıyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Fazla iyi olmakla sorun yok, sadece yanlış yapılan bir şeyi hoş görüyorsan iyilikten maraz doğabiliyor buna dikkat et. Senin için değil hoşgördüğün insan için kötü bir şey yapmış oluyorsun. Ha bir de şu var: OkCupid'den Kind, yearning, playful, you are The Boy Next Door. You're looking for real Love, a lot like girls do. It might not be manly, but it's sweet. We think the next three years will be very exciting and fruitful ones for you. Your spontaneous, creative side makes you a charming date, and we think you have a horny side just waiting to shine. Or glisten, rather. You enter new relationships unusually hopeful, and the first moments are especially glorious. If you've had some things not work out before, so what. On paper, most girls would name the Boy Next Door as their ideal mate. In the real world, however, you're often passed over for more dangerous or masculine men. You're the typical "nice guy:" without just a touch of cockiness, you're doomed with girls. A shoulder to cry on? Okay, sure. But never a penis to hold. More than any other type, Boys Next Door evolve as they get older. As we said, many find true love, but some fail miserably in the search. These tarnished few grow up to be The Men Next Door, who are creepy as hell, offering backrubs to kids and what not. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bold yazan cümle.. süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Queen said: These tarnished few grow up to be The Men Next Door, who are creepy as hell, offering backrubs to kids and what not. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ben hala duvar konusunda ısrarlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 lan! edit akbayram: afacan arkadaşları forum açıkken bilgisayar başında yalnız bırakmamak gerekiyormuş. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 18 yaşında niye kendini santa moduna sokuyorsun ki. Noel Babamısın herkese iyilik yapıcam die kırmızı pantolonunu yırtıyorsun. Bi kızın sen çok iyisin demesi, kötü bişi arkadaşım bak daha öncede söyledikleri gibi. Bir erkekte zaten gelip "çok iyisin mahmut" demez. Demekki neymiş yapmicakmışsın. Sakalımız var senden büyüğüz söz dinle. sdfjpşl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Queen said: Ha bir de şu var: OkCupid'den Kind, yearning, playful, you are The Boy Next Door. You're looking for real Love, a lot like girls do. It might not be manly, but it's sweet. We think the next three years will be very exciting and fruitful ones for you. Your spontaneous, creative side makes you a charming date, and we think you have a horny side just waiting to shine. Or glisten, rather. You enter new relationships unusually hopeful, and the first moments are especially glorious. If you've had some things not work out before, so what. On paper, most girls would name the Boy Next Door as their ideal mate. In the real world, however, you're often passed over for more dangerous or masculine men. You're the typical "nice guy:" without just a touch of cockiness, you're doomed with girls. A shoulder to cry on? Okay, sure. But never a penis to hold. More than any other type, Boys Next Door evolve as they get older. As we said, many find true love, but some fail miserably in the search. These tarnished few grow up to be The Men Next Door, who are creepy as hell, offering backrubs to kids and what not. ahah muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 MERİÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konu saplıkla ilgili değildi hala bunu anlayamayanlar var görüyorum. Neyse stblack karşılıksız sevgi sadece anne sevgisi değildir. Annem beni seviyo ben de onu seviyorum bu da bir etkiye tepkidir, karşılıktır. Ama yaptığın birşeyin karşılığı olması o karşılığı beklediğin anlamına gelmez. Ben sevdiklerimi mutlu etmek için fedakarlık yaparım, onların yüzlerindeki o gerçekten mutlu olmuş ifadeyi görmek benim için herşeyden önemlidir. Ha bu bana mutluluk verir evet ama ben mutlu olmak için yapmam bunu yani şuna şöyle birşey yapayım da mutlu olayım mantığı yok. Zaten bencilce olur ve cidden onu mutlu etmek için yapmıyorsam kendim de mutlu olamam hiçbir şekilde. O boldla yazılan yazı da güzelmiş evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Queen said: A shoulder to cry on? Okay, sure. But never a penis to hold. HAHAHAHAH (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bana da hep "çok kötüsün yeaa" diyorlar falan. sonu iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 aslen her insan doğuştan fazla iyidirde işte sistem zamanla vahşileştiriyor insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Metakuso said: bana da hep "çok kötüsün yeaa" diyorlar falan. sonu iyi oluyor. O ayrı birşey gülerek söylenir di mi dalgasına? Yoksa bana pek çok defa gülerek "sapıksın yeaaaaaa" diyen kız da var. Ama buna cidden inanmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 nilep sapık değilmiydin sen? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Yoo sadece güzel filmler izlemeyi severim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 annaneciğim fazla iyilikten maraz doğar derdi, çok bilge kadındı. iyi olmak zaman zaman enayi olmaya, zaman zaman sıkıcı olmaya kadar gidebiliyor. hangisine istinaden söylendiği de belli olmayabiliyor hem :/ her halükarda, insanlar her zaman "eğlenceli"yi "iyi"ye yeğ tutar. (annanecim koş büyük genelleme yaptım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar