Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bağyan arkadaşlardan daha ömrümde jpeg formatlı resim almadım. nedir bunlardaki bmp hastalığı ya çevir şunu jpege be ağlatıyosun anamı 300'e 200 fotoğraf için 1500 kb. bide mutlaka pc'leri virüs, spy bilimum yabancı madde doludur. saniyede 0,01 kb ile gelir o dosya. "jpeg'e çevirip atsana" desen, "nası oluyoki o?" diye bi cevap gelir ki ohoo anlat şimdi ona bmp'yi jpeg'e çevirmeyi. zaten geliyo o arada 1500 2000 kb... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 farklı kaydet dediğinde .bmp şeklinde çıkıyor ilk. hak getire tıklatıp onu değiştirmek fsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 katılıyorum. hayır bide dosyayı alma isteğin göbeğinde kelebek uçuşturuyorsa bu tatlı acıyla arzın derinliklerine yolculuk ediyosun. çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 microsofta başvursak, "defaultu jpeg olsun" desek bağırsak çağırsak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 windows 7 öle olsa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 abi ben zip tutosu falan hazırladıydım ya zip öğretiyorum dosya atıcak güvenli değil dedigi için.15 dakka da yaptırdık fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 yoo ben ömrümde öyle bişi yapmadım. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ordaki kızlardan kastı sen değilsin. google bilmeyen tipler lan ne kadar ciddi post oldu editlemek geldi içimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 adamlar siteye girecekleri zaman google a girip ( zaten tarayacının anasayfası google, o da olmasa sıçar bunlar) sitenin adını yazıp karşısına çıkan ilk linke tıklayarak siteye giriyorlar.. var boyleleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 evet la var öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 TÜM KIZLAR ANGUT BENCE http://www.gloomies.com/sarcasm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 yetemenk said: var boyleleri.. aynı kişiler yapıyo zaten senin dediğinle benim dediğimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ispatlamış oldum yani :D o değil de olaya bak: yine böyle amcalarımızdan biri ( şirket sahibi biri bu) şirketin sitesini yaptırıyor. siteye de bahsettiğim şekilde giriyor. bi gün bi giriyo siteye o da na, bambaşka şeyler var.. hemen arıyor siteyi yapanı "siteyi hacklediler" diye. adam bakıyor site yerinde. e diyor bişe yok sitede.. nasıl olur hacklendi bende diyor.. sonradan anlaşılıyor ki sitenin biri amcanın sitesinin üstüne çıkmış sıralamada. amca da kendi sitesi yerine o siteye giriyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Lidriel said: katılıyorum. hayır bide dosyayı alma isteğin göbeğinde kelebek uçuşturuyorsa bu tatlı acıyla arzın derinliklerine yolculuk ediyosun. çok acayip. bu nasıl bi yorum lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 O kadar da aptal değiller abi. Sarışınlara bile bmp>jpg öğretebiliyorusunuz. Of ben uğraşamamcıları bi azarlayın yada dalga geçin, paşa paşa öğreniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 genellemek yanlış. ingilizce öğretmenliği okuyup 2-3 milyarlık laptopla bilgisayarcıda msn kurdurtan gördüm.hatta o kişiye kendimin de "nexte bas" demişliğim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 fotoğraf makinasından,bilgisayara atınca bmp uzantılı olarak geliyor.kızlarında günde ortalama 300 foto çektiğini düşünsek tek tek jpg ye çevirmek hayli yük olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 benim neden tüm fotoğraf makinalarımdaki fotolar jpeg uzantılı? yok öle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Kızlardan foto istediğini mi çıkarmalıyız bu mesajdan? :D İlk mesajdan yani konudaki? "Lanet olsun kızlardan bikinili resim istiyorum ama bmp olduğundan alamıyorum off :(" (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bu bmp muhabbeti ss alınca zorlayabilecek bişi. zaten kızların çou ss alamayacağına göre bmp problemi de yok demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 niye abi kızların klavyesinde print screen tuşu yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ginaly said: bu bmp muhabbeti ss alınca zorlayabilecek bişi. zaten kızların çou ss alamayacağına göre bmp problemi de yok demektir. Ahahhaa harika yorum terazine abandım :D @hippy_tarkan: Tuşun olması kullanabildikleri anlamına gelmez :D Yoksa save as deyip bmp imageı jpeg image olarak da kaydederler. O fonksiyon var bilgisayarlarında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 nileppezdel said: Kızlardan foto istediğini mi çıkarmalıyız bu mesajdan? :D İlk mesajdan yani konudaki? "Lanet olsun kızlardan bikinili resim istiyorum ama bmp olduğundan alamıyorum off :(" (:P) ya işte en büyük derdim bu istiyorum nolur at diyorum bikinili fotonu "atarım ama bmp atarım" diyo bende vazgeçiom sora olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Üzücü bi durum cidden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 aci ama gercek hemcinslerimizin %90i tekloji ozurlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar