Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Billabong şortlar(mayolar)

JD

Öne çıkan mesajlar

Cons said:
uzun saçlı adamlar parmak arası terliğe bok atmış zuzuzuzuzu

bide kulaklarıda deliktir oyoy

Uzun saç; yakışıklı erkekleri daha yakışıklı, delikanlı erkekleri daha delikanlı gösterirmiş (orjinal metinde korkunç diye geçer ama bu devirde ne korkuncu). Spartalılar bu yüzden saç uzatırdı.

Ha küpe ayrı bi olay. Bugün kulağını deldiren yarın kimbilir neresini. Tasvip etmiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

uzun saçlıyım, kulağım delik değil, gardolabımda bi tane pembe tshirt de var, homofobik de değilim.

ama pembe hawaii gömlek giyip ortaya kadar açan, diz altı bol şort giyip, altına parmak arası terlik giyip, spor arabada sonuna kadar dıpçıs müzik açıp, kendini karizmatik, modaya uygun, süper görünümlü sanan gay falan değildir

HIRBODUR.
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:
Emaleth said:
parmak arası terlik plajda iyi hoş da şehir hayatına hiç yakışmıyo beyav :(
ciddiyetsiz bişe..

şehir zaten hep ciddi insanlar için bi yer böyle herkes smokinle takılıyo dime :)

öyle deme ama, ben ekmek almaya bile takım elbise giyerek gidiyorum. hatta bizimkiler yatarken de takım elbiseyle falan yatıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
geçenlerde şort altına spor ayakkabı giyip çemberlitaştan eminönüne kadar tramway yolu boyunca ayasofya sultanahmet ne varsa girip cıkıp dolaştım ve ayaklar iptal olduydu hemde o sıcakta leş gibi terlemişti

benzerini bu sefer parmak arası terlik ile yaptım ilginçtir ki ayak tabanı agrır diye beklerken en ufak bişi olmadı üstüne de daha az agrıdı aksam :)

şehirde parmak arası terlik biraz, yazlıktan yeni geldim hala rahatım hala havamdayım yavaş yürürüm güneşi hissederim imajı içeriyor onun dısında sorun yok
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen öyle tabi bu da bünyenin ayağına terliğe, markasına modeline hatta ürününe göre değişebilen bi durum :P

Ama parmakarası terlik olarak alınmaması gerekenler şu tip genelde: "Quiksilverın parmakarası kısmı plastik olan şekilli terlikleri" sadece 1 yaz dayanır ve üzerindeki şekiller silinir kopar vs.

Ara kısmı plastik olmasın, yara yapma ihtimali artar ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...