axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Cons said: uzun saçlı adamlar parmak arası terliğe bok atmış zuzuzuzuzu bide kulaklarıda deliktir oyoy Uzun saç; yakışıklı erkekleri daha yakışıklı, delikanlı erkekleri daha delikanlı gösterirmiş (orjinal metinde korkunç diye geçer ama bu devirde ne korkuncu). Spartalılar bu yüzden saç uzatırdı. Ha küpe ayrı bi olay. Bugün kulağını deldiren yarın kimbilir neresini. Tasvip etmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 aha cons un ayar imba olmuş, on puan on puan on puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bu billabongların vallabong diye çakmaları çıkmazsa ben de cerebralis diilim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Bao senin imzandaki proudun pride olması gerekiyo sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 aynen. doğru sölüosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 parmak arası terlik plajda iyi hoş da şehir hayatına hiç yakışmıyo beyav :( ciddiyetsiz bişe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 fratboylara özenip kot altına giyenler sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 uzun saçlıyım, kulağım delik değil, gardolabımda bi tane pembe tshirt de var, homofobik de değilim. ama pembe hawaii gömlek giyip ortaya kadar açan, diz altı bol şort giyip, altına parmak arası terlik giyip, spor arabada sonuna kadar dıpçıs müzik açıp, kendini karizmatik, modaya uygun, süper görünümlü sanan gay falan değildir HIRBODUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Benim gibi olmayan gaydir, ben gaysem hirbodur. //wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 şehiriçinde ben de tasvip etmiyorum parmakarasını tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Ayaklar hep toz olur ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yok anacım, işe bile geliyolar parmaklarını sallaya sallaya. botla ezesim var şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 kaan barnak aralarını dilleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Dille aşkım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Emaleth said: yok anacım, işe bile geliyolar parmaklarını sallaya sallaya. botla ezesim var şahsen. Kokanı olsa ben olsam çok pis basardım. Ama insanların parmak arasıyla işe gelebildiği bir hava varsa sen nasıl bot giymeye dayanıyorsun onu düşünemedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yok ben halihazırda bot giymiyorum, özel olarak botlarımı kuşanıp ezmeye gidicem bi gün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Tamam o zaman haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Kumaş şort, kolsuz tshirt, sandaletle derse girdim hoca şemsiyen nerde diye laf soktu, adam parmak arası terlik mayo ile gidiyor. :( Şaka :)) onun ağı yoksa ben onun altına slip mayo giyerim,fazla serbest bırakmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ağı olmuyo ama kumaşın altında astar oluyor ayrıca dize kadar uzanan uzun bişey. Gözükmüyo yani bişey korkmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Emaleth said: parmak arası terlik plajda iyi hoş da şehir hayatına hiç yakışmıyo beyav :( ciddiyetsiz bişe.. şehir zaten hep ciddi insanlar için bi yer böyle herkes smokinle takılıyo dime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Şehrin neresinde olduğuna bağlı işte. :) caddede çoğu kişi terlikli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 DynamicK said: Emaleth said: parmak arası terlik plajda iyi hoş da şehir hayatına hiç yakışmıyo beyav :( ciddiyetsiz bişe.. şehir zaten hep ciddi insanlar için bi yer böyle herkes smokinle takılıyo dime :) öyle deme ama, ben ekmek almaya bile takım elbise giyerek gidiyorum. hatta bizimkiler yatarken de takım elbiseyle falan yatıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 geçenlerde şort altına spor ayakkabı giyip çemberlitaştan eminönüne kadar tramway yolu boyunca ayasofya sultanahmet ne varsa girip cıkıp dolaştım ve ayaklar iptal olduydu hemde o sıcakta leş gibi terlemişti benzerini bu sefer parmak arası terlik ile yaptım ilginçtir ki ayak tabanı agrır diye beklerken en ufak bişi olmadı üstüne de daha az agrıdı aksam :) şehirde parmak arası terlik biraz, yazlıktan yeni geldim hala rahatım hala havamdayım yavaş yürürüm güneşi hissederim imajı içeriyor onun dısında sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 tabi bi de o parmak arası terliklerin parmak aralarını yara yapma olayıda var. onada dikkat pls. çok sinir bir olay olarak bilinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Aynen öyle tabi bu da bünyenin ayağına terliğe, markasına modeline hatta ürününe göre değişebilen bi durum :P Ama parmakarası terlik olarak alınmaması gerekenler şu tip genelde: "Quiksilverın parmakarası kısmı plastik olan şekilli terlikleri" sadece 1 yaz dayanır ve üzerindeki şekiller silinir kopar vs. Ara kısmı plastik olmasın, yara yapma ihtimali artar ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar