JD Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Şimdi bikaç düşüncem var sorular planlar. Diyelimki şu mayoyu ele alıorz Biraz dandirik desenli ama idare edelim siyah olması yeter. 1)Bunun altına nasıl bir ayakkabı gider 2)Normal mayolarda ağ var bunlarda yok bu her zaman benim kafamı kurcalayan ve en önemli soruydu benim için bi türlü tam cevabı bulamadım babam takım taklavatı korumak için der bi başkası alttan baktıında takımlar görünmesin diye der.bunun gerçek cevabı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Buna benzer bir quiksilver model var onu kullanıyorum ve aynen onda da ağ yok, işlevini bilmiyorum ama memnunum. Parmakarası terlik giyeceksen aynı renk olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 1) beyaz spor ayakkabı 2) sörf mayosu olduğundandır. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 off beyaz spor ayakkabı olmayan insan evladı kalmadı artık. bende olmasa ben almam şuan mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 abi beyaz spor ayakkabı nedir ki yani herkeste olması gayet normal bişey :D mor topuklu süet ayakkabı değil sonuçta e:bende yok gerçi e2: o mayolar upuzun olduğu için gözükmez takımın falan rahat ol bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 aynı tarz bi lcw var bende.ağ olmadığı için denizden çıkınca yapışıyor. ama çözümü buldum denizden çıkarken belden hafif açıp hava aldırıyoruz.sonra paçalar da sudan çıkarken paçaları hafif silkeliyoruz.böylece sularını silkmeye çalışan biri görüntüsünde streç durumdan kurtulmuş oluyoruz.ama ben yine de diz üstü şortu tercih edicem bundan sonra.ağı dal olucak.mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 güzel bi parmak arası terlik idealdir.ama illa ayakkabı giyicem diosan.bunun altına nike cortez tarzı spor ayakkabılar olabilir.yada prada armani gucci falan filan işte modeli zevkine kalmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mayonun altına tanga terlik gider. Yazın ben derse bile mayo-tanga terlik gidiyorum, hayli rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 tanga terlik ne ya ilk defa duyuyorum aushuahuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 uçuk pembe renkli bağcıkları olan siyah bir spor ayakkabı da hoş olabilir aslında düşündüm de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Thong diyolar ya ona ecnebiler, ama ilk defa duyuyorum komikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 taksime gitceksem bu mayoyla sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bunun altina kowalski pis gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 -007- said: off beyaz spor ayakkabı olmayan insan evladı kalmadı artık. bende olmasa ben almam şuan mesela. parmak arası terlik almayan insan kalmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 O'neill'ı tek geçerim süper desenleri var. Kaliteside süper (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 parmak arası terlik gay bisi bana gore :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Kışın evde ayağımda çorap varken bile parmak arası giyiyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bu ve buna benzer şortların üstüne beyaz tişort altına beyaz ayakkbı olabilir ki gayet güzelde durur her türlü. yada üstüne atlet altınada düz pazarcı terliği giyebilirsin tabi :p en güzel kombinayson: cidden parmak arası terlik içinde byeaz siyah bulunan fazla bol durmayan bi tişort (ben giymesemde gayet güzel olur kanımca) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Zegna said: parmak arası terlik gay bisi bana gore :p +1000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 dasaaa said: Zegna said: parmak arası terlik gay bisi bana gore :p +1000 aynen of. aynı düşüncedeki insanlar varmış mutluyum be. insanlar yadırgıyor beni parmak arası giymiyorum diye. of sinir kusucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 azınlıksınız her halükarda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 dünya top olmuş lan! swh neyse ki her zaman dünyayı kurtaracak bir amerikan trailer seslendiren amcanın sesi ile okuyoruz "...but one man" olacaktır eheh.. neyse yaw, terliğiniz merliğiniz gay olsun da siz gay olmayın.. gerisi dert deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 o sizin kendi şahsi homofobikliğiniz bi kerem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Abi o değil bence de iğrenç bişi de; bu parmakarası hastalığı yuzunden bildiğimiz terlik satılmıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 benim enine 20 cm olan ayağımda parmak arasının nasıl duracağını hayal bile etmek istemiyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar