bao Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 <3 e ya bu kalpmiş ya?! ben bunu hep pipi sanıodum yaw. hani millet "sucks" anlamında fln kullanıo diye düşünüodum. bunu neden açıklıyorum? artık siz de baktıkça orda kalpten başka bişey görün, kullanımdan kalksın şu sembol istiyorum. bence hala da kalbe o kadar da benzemio. not, bi fail, yapan açıklıosa o kadar da fail değildir. mal bulmuş mağribi gibi saldırmayın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ♥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ღ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 dostum 8 ile başlayan senin bahsettiğin işaret :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 >8 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 8======> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 C===8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 sword vardı nasıldı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 =():;::;::;:> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bao said: <3 e ya bu kalpmiş ya?! ben bunu hep pipi sanıodum yaw. hani millet "sucks" anlamında fln kullanıo diye düşünüodum. bunu neden açıklıyorum? artık siz de baktıkça orda kalpten başka bişey görün, kullanımdan kalksın şu sembol istiyorum. bence hala da kalbe o kadar da benzemio. not, bi fail, yapan açıklıosa o kadar da fail değildir. mal bulmuş mağribi gibi saldırmayın hemen. ben hiç farklı anlam aramaya çalışmadım. direk dedimki "küçüktür 3'ten" genelde nickten sonra geliyo misal Xenocide || <3 yani "xenocide küçüktür 3'ten" hatta sordum birine bu 3 neyin nesi niye herkes 3'ten küçük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 http://www.nethaber.com/Ekonomi/69330/Microsofttan-sonra-Avrupada-sira-Intele-geldi-Intele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ashauhsuah küçüktür üçten ne yaa off :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bao said: <3 e ya bu kalpmiş ya?! ben bunu hep pipi sanıodum yaw. hani millet "sucks" anlamında fln kullanıo diye düşünüodum. bunu neden açıklıyorum? artık siz de baktıkça orda kalpten başka bişey görün, kullanımdan kalksın şu sembol istiyorum. bence hala da kalbe o kadar da benzemio. not, bi fail, yapan açıklıosa o kadar da fail değildir. mal bulmuş mağribi gibi saldırmayın hemen. 2 gün önce gris'ten öğrendim. bende çük türevi sanıyodum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Overseer said: if dervişin fikri = pipi then dervişin zikri = pipi end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 garbıca inanmıyorum ama bir saeros var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Overseer said: Overseer said: if dervişin fikri = pipi then dervişin zikri = pipi end == kullanalım ltfn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 != Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ben bi zamana kdr külahta dondurma sanıyodum o dahada kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ==============O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 <(^.^ <) <( ^.^ )> ( >^.^)> Kirby Time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar