Fly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ben çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Onu sütle yeycen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ben böle doya doya tatlı yiyemiyorum. 2. sinden sonra dişlerim kamaşmaya başlıyor ne kötü bişey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 haha dün tandır yedim ortayada etli ekmek istediydim. bugun ne yesem acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 dün akşam makarna yedim. bugün öğlen makarna yedim. birazdan makarna yedim. dün akşam makarnama yoğurt ve tuz kattım yedim, yanında kola içtim. bugün öğlen makarnama yoğurt ve tuz kattım yedim, yanında bişey içmedim. birazdan makarnama ne katarım yerim bilmiyorum, yanına bişey içmicem çünkü içecek bişey yok. TANRIM ÖLÜMÜN EŞİĞİNDEYİM! edit: şuan yediğim makarnaya yoğurt tuz ve dominos özel pizza baharatı koydum hoş oldu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 içinde makarna ağacı çıkcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 2inci tabak makarnamı yiyorum şuan doymadım bitaneyle. evet muhtemelen çıkıcak. ölcem sanırım. ama kurtuluş bu akşam, annemler geliyo ve evde yemek pişicek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yeni yaptım sıcak sıcak. peynir eriyor adeta. nefis. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ekmekler bayat mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 değil kızarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Az sonra testi kebabı yiyicem. :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 kurabiye yiyorum. evde kız kardeşinin olması güzel bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 o evdeki kız kardeşlerden biri de benim lanet olsun :( yemek yaptım kek yaptım gelmesini bekliyorum paşamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 lan iki tane ablam var. misafir dışında past abörek çörek yapmak gelmez akılllarına. umut sarıkayanın excel tablosu gibi hissediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 obsesifik said: o evdeki kız kardeşlerden biri de benim lanet olsun :( yemek yaptım kek yaptım gelmesini bekliyorum paşamın seviyorum ya sizleri. tüm kız kardeşler güzeldir iyidir hoştur. abilerini aç bırakmazlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ben en ufak olduğumdan böyle oluyo demek ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 sıkıosa aç bırakaım bi hafta konuşmaz valla bnmle :D bizim evde en otoriter kişi abim olduğundan ss yapıosun ne istiosa adam telefonumda bile mr. otorite diye kayıtlı aradığında da ölüm marşı çalıo :D ama seviyorum abimi yaa kıyamam kuzum o benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 DeadSkinMask said: obsesifik said: o evdeki kız kardeşlerden biri de benim lanet olsun :( yemek yaptım kek yaptım gelmesini bekliyorum paşamın seviyorum ya sizleri. tüm kız kardeşler güzeldir iyidir hoştur. abilerini aç bırakmazlar :D hey allaam bizim evde bi terslik var ama... evde kek-kurabiye vs. tarzı şeyleri genelde ben yapıyorum kızkardeşime asdffds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Laraken said: yeni yaptım sıcak sıcak. peynir eriyor adeta. nefis. evet. ne pis çalışmışın be. temizle tezgahı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 hostes memesi yedim ben. annem yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 oogh ben de yerim hostes memesi. memeğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 urmesque said: hostes memesi yedim ben. annem yapmış. yannız dikkatimi çekiyo sizdeki yiyecekler hep böle edepsiz yau? neydi o kabak? ham kabağı? dam kabağı? yok, yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 @ginaly; yi tabü sende yii. memeeii @hand; başka ne var lan?? ahkjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 haaaaa sechium edule diosun sen :D türkçesini sorma ayıp. o da bu kabak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar