Cons Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 kendisi masadan atlayarak intihar etmiş. allah tahsilatını affetsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 tahsilat =( allah affeder, ya orç = ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 son hareketlilikte de bi kıpırdama yok. içime kurt düştü. bişe yapmasa bari kendıne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 reenkarne olup mesaj atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Ben de intahar edicem sonra komşunun çocuğu editlicek bu yazıyı bi sn. edit: Selam ben komşunun ciddi çocuğu koji intihar etti demin onun şifrelerini falan hep biliyorum ondan girebildim msnine falan. Hepinize küsmüş ilgi göstermediniz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 komşunun çocuğu da kendi çocuğudur ha.MİLLETİN SEVGİLİSİNİ FALAN DÜDÜKLÜYODU YA DSKGDSFS YANLIŞLIKLA DOĞMUŞTUR BİTANE. ama bişey var ben de düşündüm mesala ben ölürsem biri bilge girip msne girer öldü falan yazar mı diye.belki doğrudur da KOMŞUNNU ÇOCUĞU NE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Adam komşunun çocuğu diye kendi yazmış dikkat çekmek için acındırmak için. Böyle bir zavallılık olabilir mi ahahha. İntihar mektubuna paticikte beni anlamadılar da yazmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 patideki killer'a selam dfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 komsunun cocugu eheuahfusdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Böyle birşey daha önce de olmamış mıydı patide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bitane yengesinin çocuğu olan vaka vardı önceden sdgdsf ne olcak lan önceden vgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 gerçekmi yoksa dalgamı geçiyosunuz bi türlü anlamadm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bu arada boyle birsey olmustu ama sevilen bir uye yapmisti simdi ismini vermeyeyim, gecen sefer sturmvogel denen gereksiz herif uplamisti intahar topigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bizde anlamıyoruz zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 mADmaXimus said: bu arada boyle birsey olmustu ama sevilen bir uye yapmisti simdi ismini vermeyeyim, gecen sefer sturmvogel denen gereksiz herif uplamisti intahar topigini hmm evet biliyorum ben. neyse o konuyu kapatalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Komşunun çocuğu Herakles said: Çok kötü bi olay oldu da.. kendisi intihar etti.. la böle intihar haberi verme mi var. bu herakles hala adam olmıcak. bari, "hatalıyım affedin, bağrınıza basın beni" dese de unutulup gidilse bu saçmalıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Heraclesinkomsusu isimli pati kullanıcısı çıkar yakında piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 heraclesin komşusunun çocuğu heraclesin komşusu olmuyor mu yav. :] Neden komşu çocuğu diye kasmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 heraklesin akli dengesi az bozuık o yüzden bu arada intihar olayı var da arkadaş bu olaya benzer bişeyin olup olmadığını sordu sandım o yüzden şakayla karışık bi cevap verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ulan bu heracles'i taniyan bir allahin kulu yokmu? düzeltiyorum tanıyan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Acınası durumda adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Kojiroh said: Ben de intahar edicem sonra komşunun çocuğu editlicek bu yazıyı bi sn. edit: Selam ben komşunun ciddi çocuğu koji intihar etti demin onun şifrelerini falan hep biliyorum ondan girebildim msnine falan. Hepinize küsmüş ilgi göstermediniz diye asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 AHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHSHHAhaahahahaHAAHAHahah o ne lan ilk sayfadaki msn şeysi gerçek mi ahahahahHAHAHAhAHAhahAHhahAHahaHhaahaha öldüm lan ohoOHOHOHohoHOHOho cidden salakmış lan bu ahahahahaha malmış eheoehohehoehoe öküzmüş heaeoahoaeohaehoaeohae heahaehaegahea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Ben ölecemde komşu çocuğu şifrelerimi alacak, millete msj atmaya kasacak. Zor biraz hacı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Herakles gördüğün gibi kimse yemedi. 2 gün sonra yoğun bakımdan çıktım selam çok pişmanım hayatımda yeni bir sayfa açıyorum dersen de kimse yemeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar