Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

herakles

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de intahar edicem sonra komşunun çocuğu editlicek bu yazıyı bi sn.

edit: Selam ben komşunun ciddi çocuğu koji intihar etti demin onun şifrelerini falan hep biliyorum ondan girebildim msnine falan. Hepinize küsmüş ilgi göstermediniz diye
Mesaj tarihi:
komşunun çocuğu da kendi çocuğudur ha.MİLLETİN SEVGİLİSİNİ FALAN DÜDÜKLÜYODU YA DSKGDSFS YANLIŞLIKLA DOĞMUŞTUR BİTANE.

ama bişey var ben de düşündüm mesala ben ölürsem biri bilge girip msne girer öldü falan yazar mı diye.belki doğrudur da KOMŞUNNU ÇOCUĞU NE
Mesaj tarihi:
Adam komşunun çocuğu diye kendi yazmış dikkat çekmek için acındırmak için. Böyle bir zavallılık olabilir mi ahahha. İntihar mektubuna paticikte beni anlamadılar da yazmıştır.
Mesaj tarihi:
mADmaXimus said:
bu arada boyle birsey olmustu ama sevilen bir uye yapmisti simdi ismini vermeyeyim, gecen sefer sturmvogel denen gereksiz herif uplamisti intahar topigini

hmm evet biliyorum ben.

neyse o konuyu kapatalım
Mesaj tarihi:
Komşunun çocuğu Herakles said:
Çok kötü bi olay oldu da..
kendisi intihar etti..

la böle intihar haberi verme mi var. bu herakles hala adam olmıcak. bari, "hatalıyım affedin, bağrınıza basın beni" dese de unutulup gidilse bu saçmalıkları.
Mesaj tarihi:
heraklesin akli dengesi az bozuık o yüzden

bu arada intihar olayı var da arkadaş bu olaya benzer bişeyin olup olmadığını sordu sandım o yüzden şakayla karışık bi cevap verdim
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:
Ben de intahar edicem sonra komşunun çocuğu editlicek bu yazıyı bi sn.

edit: Selam ben komşunun ciddi çocuğu koji intihar etti demin onun şifrelerini falan hep biliyorum ondan girebildim msnine falan. Hepinize küsmüş ilgi göstermediniz diye

asdasdas
Mesaj tarihi:
AHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHSHHAhaahahahaHAAHAHahah o ne lan
ilk sayfadaki msn şeysi gerçek mi ahahahahHAHAHAhAHAhahAHhahAHahaHhaahaha
öldüm lan ohoOHOHOHohoHOHOho

cidden salakmış lan bu ahahahahaha
malmış eheoehohehoehoe
öküzmüş heaeoahoaeohaehoaeohae
heahaehaegahea
Mesaj tarihi:
Herakles gördüğün gibi kimse yemedi. 2 gün sonra yoğun bakımdan çıktım selam çok pişmanım hayatımda yeni bir sayfa açıyorum dersen de kimse yemeyecek.
  • Yeni Oluştur...