Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FB-Altay

Raid3r

Öne çıkan mesajlar

Dunyanin en iyi kalecisi, bir forvet kuyrugunda bir mustafadogan ile ceza sahasina gelirken ne yapacagini sasirmis bir sekilde ceza sahasi cizgisinde cirpinmaz, altipasta falan olur bence. Tamam super kaleci ama hata yapti mi da gol yemekten asagi yapmiyo hatasini..[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

Dk 73 muydu neydı.
Gol Sinan dan geldi.

Fenerbahçe 0
Altay 1

Siyah-Beyaz değilmi. Herzaman yapıyor bunu.
Ayrıca büyük Fenerbahçe taraftarı maça sırtını döndü ve yönetimi istifaya çağırdı.[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro

Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ.

[Bu mesaj blackchaos tarafından 22 Mart 2003 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Zavallı fener...[hline]DOGDUM KONUSMAYI ÖGRENDİM, ÖNCE "BESIKTAS" DEDIM, OKUMAYI YAZMAYI ÖGRENDIM, ÖNCE "BESIKTAS" YAZDIM. YENILDİK DEDILER, "BESIKTASA" AGLADIM.. BAYRAMLARDA "BESIKTAS" FORMAMI GIYDIM. SOKAKLARDA AHMET DURSUN OLDUM.. GÜZELIM, KENDINI ILK ASKIM SANIYORSUN AMA BEN ÖNCE BESIKTASI'i SEVDIM!!
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçe cumhuriyeti..hem sarısı hem lacciverti
costuruyor bu milleti.. Eheuheuehuehuh..çocuklar bile güler....[hline]DOGDUM KONUSMAYI ÖGRENDİM, ÖNCE "BESIKTAS" DEDIM, OKUMAYI YAZMAYI ÖGRENDIM, ÖNCE "BESIKTAS" YAZDIM. YENILDİK DEDILER, "BESIKTASA" AGLADIM.. BAYRAMLARDA "BESIKTAS" FORMAMI GIYDIM. SOKAKLARDA AHMET DURSUN OLDUM.. GÜZELIM, KENDINI ILK ASKIM SANIYORSUN AMA BEN ÖNCE BESIKTASI'i SEVDIM!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blackeagle, 22 Mart 2003 22:30 tarihinde demiş ki:
Zavallı fener...[hline]DOGDUM KONUSMAYI ÖGRENDİM, ÖNCE "BESIKTAS" DEDIM, OKUMAYI YAZMAYI ÖGRENDIM, ÖNCE "BESIKTAS" YAZDIM. YENILDİK DEDILER, "BESIKTASA" AGLADIM.. BAYRAMLARDA "BESIKTAS" FORMAMI GIYDIM. SOKAKLARDA AHMET DURSUN OLDUM.. GÜZELIM, KENDINI ILK ASKIM SANIYORSUN AMA BEN ÖNCE BESIKTASI'i SEVDIM!!

Senden zavallası varmı acaba?
Bunca ınsanın senın hakkında yaptıkları yorumlardan sonra boyle bır sey soylemen komıgıme gıttı.[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

abi simofle imzan çok komedi ya ne demek
"o 55 bin sosisliden biri" ya ahahah..
türkçe çok esnek bi dil yani siz nesiniz sosisli mosisli aklıma başka şeyler gelio akşam akşam gülme tuttu bak kusura bkama cidden ama komik geldi ya ehe anlamışsındır ne dmeek istediğimi heralde ehe..[hline]Avrupa fatihi efsane yalan
Siz yokken o vardı göklerde uçan
Bir asır devirdik senin sevginle
Ne mutlu Be$ikta$'a gönül verene..

Sosyal ağlarda paylaş

e ilginç tabi.. bak her mesajında insanları iğnelemeye çalışma.. sosislinin halk dilindeki anlamı farklı bişeydir ve o 55 bin sosiliden biri deyince aklıma başka şey gelmesi doğal çünkü hergün duyuyorum böyle lafları insanlardan..

kendini sosisli olarak niteleyen taraftar grubu..ilginçsiniz sizde tabi sizin tercihiniz saygımız sonsuz..[hline]Avrupa fatihi efsane yalan

Sosyal ağlarda paylaş

insanların artist olup ön plana çıkma çabaları.. nası bi ego tatminidirki.. neyse tamam siz devam edin muhabbetinize.. sosisler sizi ehe..[hline]Avrupa fatihi efsane yalan

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...