Radical Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Küçük.arkadaşlarıma.saygımdan.küfürleri.alıntı.içinde.yapıyorum.oo.yeah. ötenazipls... Küfürler Banlayın.beni... edit:space.tusuda.calısmıyo.zaten.aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 http://forum.paticik.com/login.php?13,logout=1 bas kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 lol ya moda oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 CthuLhu said: http://forum.paticik.com/login.php?13,logout=1 bas kurtul ama önce http://forum.paticik.com/control.php?13,panel=password Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Ben de tıkladım ne diye. Logout diye yazsaydınız ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ben bile dayanamayıp tıkladım sen ne diyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Nerden.biliyosun.moda.olduğunu? Çok.alt.kültür.herifisin.konuşuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Baluu said: :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 :) Buyüzlerle.beni.ikna.edemezsiniz.ı-ıh.olmaz.eheuehe... Şaka.bir.yana.hesabımı.silin.bu.kullanıcı.adıyla.cogu.foruma.uyeyim.Burada.uye.gozukmek.istemiyorum.küfür.etmekde.istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Hesap silmek yokmuş.Oyunbozanlık yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 uzun cümle kurma be. kucaksan da entera bas arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 urmesque said: uzun cümle kurma be. kucaksan da entera bas arada. İmzana.bakıyorumda.tutmaz.puanın.Türk.dil.kurumuna.girmeye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 hasta bu insanlar ya. girmek istemiyosan girmesene işte? beni banlayın ne demek ya. iraden mi yok? hem burda üye görününce ne olacak ki? ticari itibarın var da o mu zedeleniyo sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 l.o.l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Radical said: urmesque said: uzun cümle kurma be. kucaksan da entera bas arada. İmzana.bakıyorumda.tutmaz.puanın.Türk.dil.kurumuna.girmeye... ne anlarsın ki sen. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Abi yok, insanın cidden sıkılmış olması lazım buraya gelip banlayın beni tarzı topicler açması için. Başka mantıklı bi açıklaması yok yani. Belki bi de dikkat çekme falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ilgi.ilgi.ilgi hadi yeter bugünlük bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Ticari.itibar.ne.demek.abi? Her.b.kdan.üstün.görmeyi.kesin.artık.kendinizi... Toplumdan.soyutlanmacalar.soyleler.boyleler.... Amk.yarmaca.yarmaca.espriler.sunlar.bunlar.Egoist.cevaplar... Bizde.bi.b.k.sandık.gırdık.uye.olduk... Tamam.neyseniz.osunuzda.abartmayın.Gıcık.oluyorsan.cevap.yazma.Konu.benim.konum... Ahlak.bekçisimisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar