Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son sözüm ve son kelimelerim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
atlıcaksan yüksek biyerden atla hem ölmeden son anların zevkli geçer hem de acısız olur

ki

sen temiz sayfa ayakları yap bence.lan ne boş işler fsd.2 gün üzülürsün unutursun dünyada bi tek o kız var zaten.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Ha yeni bi sayfa açabileceğin ihtimalini düşünme kapasiten var ama ben en iyi öleyim diyorsun. Hayretler içerisindeyim.

xaenin ya beni aşşağılamayı kesip adam gibi varsa güzel bi tavsiyen ver yoksa yine adam gibi susmasını bil lütfen sınırlarımı zorlamaya başlıyosun sakinliğimi korumaya çalışıyorum lütfen arkadaşım beni daha fazla rencide etme sözlerim pyro içinde geçerli

tekrar rica ediyorum varsa daha önce yapıpta uygulanıpta başarıya ulaşmış tavsiyeleriniz seve seve uygular dinlerim ama yoksa ve sadece beni aşşağılamak yada milletin içinde rencide etmek amacıyla bu topiğe yazı yazıosanız lütfen yazmayın
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Acı yedikten sonra sıçmaya benziyor biraz.

Hemoroidken sıçtığında çektiğin acı daha fazlaymış intiharda duyulandan, isviçreli bilimadamları onaylamış.
Mesaj tarihi:
heracles1986 said:

tekrar rica ediyorum varsa daha önce yapıpta uygulanıpta başarıya ulaşmış tavsiyeleriniz seve seve uygular dinlerim

topik başında yapçağın şeyi yap,montla öl.
Mesaj tarihi:
peki teşekkürler umarım ilerde bu yazılanlara bakarak beni hatırlarsınız güle güle..

bundan sonra burada yazdıklarımdan kimse sorumlu değil bu forumdaki hiçbir üye bana olacaklardan sorumlu değildir kimsenin yaptırımı veya baskılarıyla bu işe girişmedim

bye
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
İntihar eden adama bir gıdım üzüntü beslemem.
Ben intihar edicem diye dikkat çekmeye çalışan adama bir gram duygu beslemem.
Heracles sen zaten bence çok gereksiz bir insansın, o yüzden bişey beslemiyorum. You have my blessing.

Tam imza yapmalık. Hatta çerçeveletilip duvara bile asılabilir. İroni yok, ciddi.
Mesaj tarihi:
heracles1986 said:
peki teşekkürler umarım ilerde bu yazılanlara bakarak beni hatırlarsınız güle güle..

bundan sonra burada yazdıklarımdan kimse sorumlu değil bu forumdaki hiçbir üye bana olacaklardan sorumlu değildir kimsenin yaptırımı veya baskılarıyla bu işe girişmedim

bye

sen ölürsen ben niye sorumlu olayım.
bana mı aşıksın?
Mesaj tarihi:
heracles1986 said:

bye

Sorumluluk benim, sadece özelden nasıl edeceğini söyle merak içinde bırakma.
Mesaj tarihi:
Madcat said:
heracles1986 said:

bye

sen ölürsen ben niye sorumlu olayım.
bana mı aşıksın?

hayır banaahahahaa
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...