Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son sözüm ve son kelimelerim

heracles1986

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:
Ha yeni bi sayfa açabileceğin ihtimalini düşünme kapasiten var ama ben en iyi öleyim diyorsun. Hayretler içerisindeyim.

xaenin ya beni aşşağılamayı kesip adam gibi varsa güzel bi tavsiyen ver yoksa yine adam gibi susmasını bil lütfen sınırlarımı zorlamaya başlıyosun sakinliğimi korumaya çalışıyorum lütfen arkadaşım beni daha fazla rencide etme sözlerim pyro içinde geçerli

tekrar rica ediyorum varsa daha önce yapıpta uygulanıpta başarıya ulaşmış tavsiyeleriniz seve seve uygular dinlerim ama yoksa ve sadece beni aşşağılamak yada milletin içinde rencide etmek amacıyla bu topiğe yazı yazıosanız lütfen yazmayın
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
İntihar eden adama bir gıdım üzüntü beslemem.
Ben intihar edicem diye dikkat çekmeye çalışan adama bir gram duygu beslemem.
Heracles sen zaten bence çok gereksiz bir insansın, o yüzden bişey beslemiyorum. You have my blessing.

Tam imza yapmalık. Hatta çerçeveletilip duvara bile asılabilir. İroni yok, ciddi.
Sosyal ağlarda paylaş

heracles1986 said:
peki teşekkürler umarım ilerde bu yazılanlara bakarak beni hatırlarsınız güle güle..

bundan sonra burada yazdıklarımdan kimse sorumlu değil bu forumdaki hiçbir üye bana olacaklardan sorumlu değildir kimsenin yaptırımı veya baskılarıyla bu işe girişmedim

bye

sen ölürsen ben niye sorumlu olayım.
bana mı aşıksın?
Sosyal ağlarda paylaş

heracles1986 said:
peki teşekkürler umarım ilerde bu yazılanlara bakarak beni hatırlarsınız güle güle..

bundan sonra burada yazdıklarımdan kimse sorumlu değil bu forumdaki hiçbir üye bana olacaklardan sorumlu değildir kimsenin yaptırımı veya baskılarıyla bu işe girişmedim

bye

Sorumluluk benim, sadece özelden nasıl edeceğini söyle merak içinde bırakma.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:
heracles1986 said:

bye

sen ölürsen ben niye sorumlu olayım.
bana mı aşıksın?

hayır banaahahahaa
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...