Killer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 atlıcaksan yüksek biyerden atla hem ölmeden son anların zevkli geçer hem de acısız olur ki sen temiz sayfa ayakları yap bence.lan ne boş işler fsd.2 gün üzülürsün unutursun dünyada bi tek o kız var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 sen bu saatten sonra atlamasan bile patiye üyelik alırsan falan ohoov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Xaenin said: Ha yeni bi sayfa açabileceğin ihtimalini düşünme kapasiten var ama ben en iyi öleyim diyorsun. Hayretler içerisindeyim. xaenin ya beni aşşağılamayı kesip adam gibi varsa güzel bi tavsiyen ver yoksa yine adam gibi susmasını bil lütfen sınırlarımı zorlamaya başlıyosun sakinliğimi korumaya çalışıyorum lütfen arkadaşım beni daha fazla rencide etme sözlerim pyro içinde geçerli tekrar rica ediyorum varsa daha önce yapıpta uygulanıpta başarıya ulaşmış tavsiyeleriniz seve seve uygular dinlerim ama yoksa ve sadece beni aşşağılamak yada milletin içinde rencide etmek amacıyla bu topiğe yazı yazıosanız lütfen yazmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 YAV GİT İÇ KARDEŞİM NİE TOPAK AÇIYOSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Xaenin said: Acı yedikten sonra sıçmaya benziyor biraz. Hemoroidken sıçtığında çektiğin acı daha fazlaymış intiharda duyulandan, isviçreli bilimadamları onaylamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Adam Kisisel'deki bani acilana kadar bekledi intihar icin lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Geçmiş olsun. Plazmayı kaça bırakırsın ? Gitmeden bi görüşelim. Hala garantisi var mı bide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Düşerken her katta "jusqu'ici tout va bien" de, seni de filmde oynatırlar belki ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 KAZASIZ BELASIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 heracles1986 said: tekrar rica ediyorum varsa daha önce yapıpta uygulanıpta başarıya ulaşmış tavsiyeleriniz seve seve uygular dinlerim topik başında yapçağın şeyi yap,montla öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bıçağı adem elmana sapla en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 BABA SINIRLARI ZORLUYOSUN AMAND DİYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 heracles1986 said: tekrar rica ediyorum varsa daha önce yapıpta uygulanıpta başarıya ulaşmış tavsiyeleriniz seve seve uygular dinlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 peki teşekkürler umarım ilerde bu yazılanlara bakarak beni hatırlarsınız güle güle.. bundan sonra burada yazdıklarımdan kimse sorumlu değil bu forumdaki hiçbir üye bana olacaklardan sorumlu değildir kimsenin yaptırımı veya baskılarıyla bu işe girişmedim bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Xaenin said: İntihar eden adama bir gıdım üzüntü beslemem. Ben intihar edicem diye dikkat çekmeye çalışan adama bir gram duygu beslemem. Heracles sen zaten bence çok gereksiz bir insansın, o yüzden bişey beslemiyorum. You have my blessing. Tam imza yapmalık. Hatta çerçeveletilip duvara bile asılabilir. İroni yok, ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bi de gercek adini ver de obur gun gazetelerde gorelim ettin mi etmedin mi intahar edik: yaziyomus profilinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 patinin ağır toplarına summon plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 VİCDAN AZABI ÇEKEBİLİRM ATLAMA LÜTFEN.FAKAT PATİYE BİDAHA GİRME:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 heracles1986 said: peki teşekkürler umarım ilerde bu yazılanlara bakarak beni hatırlarsınız güle güle.. bundan sonra burada yazdıklarımdan kimse sorumlu değil bu forumdaki hiçbir üye bana olacaklardan sorumlu değildir kimsenin yaptırımı veya baskılarıyla bu işe girişmedim bye sen ölürsen ben niye sorumlu olayım. bana mı aşıksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Lan bi durun ya. Adam görmedi mesajımı sizin yüzünüzden. Gitti plazma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 heracles1986 said: peki teşekkürler umarım ilerde bu yazılanlara bakarak beni hatırlarsınız güle güle.. bundan sonra burada yazdıklarımdan kimse sorumlu değil bu forumdaki hiçbir üye bana olacaklardan sorumlu değildir kimsenin yaptırımı veya baskılarıyla bu işe girişmedim bye Sorumluluk benim, sadece özelden nasıl edeceğini söyle merak içinde bırakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 plazma benim bi kere :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ulan adam ölüyo plazma derdindesiniz!!1! ne biçim siteymiş burası!1! hiç mi insan sevginiz yoksdfgsdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bu arada 1- oğuz başlycaz dotaya gel 2- dotada 9 kişiyiz 1 kişi bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Madcat said: heracles1986 said: peki teşekkürler umarım ilerde bu yazılanlara bakarak beni hatırlarsınız güle güle.. bundan sonra burada yazdıklarımdan kimse sorumlu değil bu forumdaki hiçbir üye bana olacaklardan sorumlu değildir kimsenin yaptırımı veya baskılarıyla bu işe girişmedim bye sen ölürsen ben niye sorumlu olayım. bana mı aşıksın? hayır banaahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar