nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Xaenin said: Kız seni istemediği için paticiği mi terkediyorsun ben onu anlamadım? Yoksa intihar ediyorum haberiniz olsun mu diyorsun? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 intihar ediyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 dostum bende aynı şeyleri yaşadım daha önceden inan bana zaman hiçbişeyin ilacı değil. iz bırakanlar unutulmuyo. ama neyseki durup şöyle geriye dönüp bakınca masadaki kuzeni görüom bi gülmedir alıyo lan heuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 yol al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 İntihar eden adama bir gıdım üzüntü beslemem. Ben intihar edicem diye dikkat çekmeye çalışan adama bir gram duygu beslemem. Heracles sen zaten bence çok gereksiz bir insansın, o yüzden bişey beslemiyorum. You have my blessing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 benim de bi sevdiğim var,3 sene olmuştur. O da sürekli unut beni olmaz bu iş diyor,ama ne intiharı, ne de başka birşeyi düşündüm. Gereksiz ki ona mı kaldım ben? ha seviyorum o ayrı. gereksiz atraksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Çok kaşındım yakın zamanda da, söylemeden edemeyeceğim: Kaydedersen falan söyle birilerine, buraya ulaştırsınlar kayıtları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 yaşamak zor geliyo sadece gelecekte bu acıyı sürekli çekeceğim düşüncesi bana yaşamı anlamsız kıldırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 hamilelik olayı yalandı diyosun sonra burda dalga geçmeyin plx modu yapıyosun. RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH SANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Xaenin said: İntihar eden adama bir gıdım üzüntü beslemem. Ben intihar edicem diye dikkat çekmeye çalışan adama bir gram duygu beslemem. Heracles sen zaten bence çok gereksiz bir insansın, o yüzden bişey beslemiyorum. You have my blessing. tşk ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Yaşamak zor geliyo falan, bunlar stajer emo replikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 heracles1986 said: çokmu komik oldunuz çokmu yakıştı bu yazdıklarınız bu topiğe ? tşk ederim biliyorum daha bi çoğunuz böle sölicek ama dedim ya bana inanan arkadaşların tavsiyeleri acımı biraz olsun hafifletir en azından Bıraaaagghhh !! O yalan bu yalan, yerine göre kıvaran adam Sana ne terzi, ne terazi, Bırak gayri bu aşkı, nezaketi, Buralar bostan, hele gel okşana yaslan ! Bu duygulara ayran derman Kimine kervan, kimine hamam Temmuza gitsin plazman Bu hayat hep karman çorman. Hadi Şimdi YAYLAN! ... .. . Kusura bakmayın trolledim topiği, yazmam daha zaten, anlayan adam anlamıştır zaten problemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ya yaşın kaç başın kaç be adam lan milletin ne derdi ne sorunları var ayağı yok kolu yok yaşama sevinciyle hala bi umut yaşıcam diyolar sen ayy 3 sene kızın peşinden gittim şimdi gg suicide diyosun.komik ya halinize şükredin önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Killer said: hamilelik olayı yalandı diyosun sonra burda dalga geçmeyin plx modu yapıyosun. RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH SANA ben öyle bişey demedim sadece durum kötü belirtmek istedim geçmişte yapttığım şeyler yanlıştı ama artık ne yanlıış kaldı ne doğru hiçbirşey ilgimi çekmiyo sanki bomboş hiçbişeyden zevk almayan bi insanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 heracles1986 said: yaşamak zor geliyo sadece gelecekte bu acıyı sürekli çekeceğim düşüncesi bana yaşamı anlamsız kıldırıyor Tek çözüm var, tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 heracles1986 said: yaşamak zor geliyo sadece gelecekte bu acıyı sürekli çekeceğim düşüncesi bana yaşamı anlamsız kıldırıyor ulan gelecekte niye çekicen allah aşkına. sabah uyancan dün sabahtan başka bir sabah olmuş olucak,geçmişin de varsa geçmişte kalıcak. sen önüne baksana tövbe tövbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 sen niye ölmedin hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ne yapıcam peki şimdi herşeyi bırakıp yeni bi sayfamı aayım hayatıma yıkıntıdan yeniden bi ev nasıl kurayım kime baksam hep kız geliyo aklıma hep onunla kıyaslıyorum bu şekildeyken nasıl başka birisini seveyim? bana bunun yolunu gösterin inan şu durumda tavsiyelerinize çok ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 komik bi şekilde intihar edicem,daha önce söylediğim şeyler yalandı topiğinde normal bir tavsiye isteyemezsin muhtemelen. ya cidden et arkandan tavsiye verelim ya da gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Ha yeni bi sayfa açabileceğin ihtimalini düşünme kapasiten var ama ben en iyi öleyim diyorsun. Hayretler içerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 oksijen israflığı yapma intihar ediyosan bize ne ayrıca aile falan mı bildirelim sanki gerçek hayat arkadaşların var burda.her üye olduğun foruma yaz o zaman forward mail at.böyle böyle napim desen millet tavsiye vericek sen ok ben gg diyosun.YAKIŞTIRAMADIM HERIKLOIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Arkadaşım kızın neden reddettiği çok açık, laftan anlamıyorsun. Kaldığın yerden yeni bir yaşam diye birşey yok, unutulmaz. Tek çözümü var diyoruz sana. Acıtır ama şu ankinden çok değil, bir kere acıtır ve ani olur rahatlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Acı yedikten sonra sıçmaya benziyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 mADmaXimus said: intahar edersen plazmani alabilir miyim pls on numara. heracles, hayallerindeki acındırma topicine kavuşamayacağın net değil mi artık? bence arkana bile bakmadan uzaklaş. kap kırmızı balonunu, gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ulan bi aşk acısı çeken sensin sanki. o zaman herkes intihar etsin hadi. geçiceksin bu intihar ayaklarını. ne boş şeylerle uğraşıyorsun ya. ne gereksiz bi adamsın. hadi anam yaylan buralardan artık gitmek istiyorsan. e bu kadar yaygara yaptın gitmezsen ayıp olur demi?? selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar