bao Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 diyen temiz yürekli delikanlıya sözüm: Bir kızla bir erkeğin en iyi arkadaş olabileceklerine inanmıyorum. Eğer öle olduklarını iddia eden bi ikili varsa, birinin bi sır sakladığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 yada adam gaydir töbe yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Gızdan garıdan en iyi arkadaş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osmanadam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bence kızlar erkeklerden daha iyi arkadaş olur, erkekle paylaşamayacağın şeyleri paylaşabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osmanadam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Osmanadam said: seks(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 biz onda f*ck buddy diyoruz ki normal arkadaşlıktan biraz farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ok konuya yeni yön katalım en iyi arkadaştan f.ck buddy olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bal gibi olur kıza seks objesi şeklinde yaklaşmazsan erkekten ne farkı var? ek:başlığa cvp bnmki bi üsteki msga diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Türkse olmaz. İki gün sonra ben sana aşık oldum deyip çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 oha kız ile erkek farklı değilse.. sen kıza nasıl bir seks objesi gibi bakabilirsin ki zaten?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osmanadam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Plabla said: ok konuya yeni yön katalım en iyi arkadaştan f.ck buddy olurmu Scheriff said: bal gibi olur kıza seks objesi şeklinde yaklaşmazsan erkekten ne farkı var? lol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bkz:3 msg üst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 nie olmasın sonuçta zevk için olan bi ilişki türü f. buddy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Ractamainus said: oha kız ile erkek farklı değilse.. sen kıza nasıl bir seks objesi gibi bakabilirsin ki zaten?! öyle bakmazsan bi fark kalmaz diyorum bi fark olmadığı için öyle bakamazsın demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 nüktedan racta seni. ayrıca geyik, alıntı yapılıp, açıklanmaya çalışılmayan bi dünyada yaşasak herşey bambaşka olmaz mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Evet.En iyi arkadaşım kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 çok saçma abi nası olmaz ya benim en iyi arkadaşım kız :D kardeşim gibidir yani hiçde bi sır falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 kızlarla erkeklerden daha çok iyi anlaşırım çok kızla yan yana yattım zerre aklımdan ulan bi çakim düşüncesi geçmedi.. seks değil herşey ki hep yakın en yakın arkadaşlarım nedensede kız oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 demek ki öbür tarafın bi sırrı var. bu kaçınılmaz. kabul edin. şu an yada öncesi için bi sır vardı. ve yarın bi karşılıklı votka devirme teşebbüsünüzde açığa çıkacak. bunları bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 aferin..bu mal düşünceni bizimle paylaştın şekeri hakettin topiği açan arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Gariptir genelde bir süre sonra elektrikten midir nedir çoğu olayda başına geliyor insanların bu hoşlanma olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 pardon boa dediyse mutlaktır, gercektir, değişmezdir, af buyur inanmasakta saygı duymamız lazım sölediklerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 CthuLhu said: aferin..bu mal düşünceni bizimle paylaştın şekeri hakettin topiği açan arkadaş. sen de geyik bi görüşe mal diyerek seviyeni belli ettin, benden tek reply alma hakkını bölece çar çur ettin. yazık. daha sonra işine yarayabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bende inanmıyorum.ama şöyle,bi şekilde beğenebilceğiniz,gönlünüzün kayabilceği güzellikle(iç güzellik 2. plan) biriyle olan kankalıga inanmam. ilşki ihtimalinizin olmadıgı biriyle cok yakın arkadaş olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar