sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ok o zaman başlayalım, daha ders çalışıcam şimdi bi yedek daha mı beklicez: / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 eee nerde oyun=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Hayır 3 kişi başlıyabiliriz diyom bende sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 hadi o vakit: D kuruyorm international da "private paticik" falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Oke bekliyom. Bu arada herkes paticik nickleri ile katılsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Beni niye kickliyon lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ssj4songoku said: Oke bekliyom. Bu arada herkes paticik nickleri ile katılsın lütfen. ben katılamıyorum. atıyor beni oyuun dsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bu arada grup 7 yarın yapalım bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 1.Grup valla ne deseniz haklısınız öle bi anda o kadar acil bi işim çıktı ki msj dahi atamadım foruma. Maç yapılmadıysa uygun bi zamanınızı söyleyin hemen yapalım. sry :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 grup 1 den herkez burdyasa yapalım şindik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 grup 2 için, iki kişi gelmedi, 1 kişi yedekle oynamak zorunda kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 oho gelmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yalan olur o söyleyeyim. Adam akıllı, her grup için bir gün verilsin akşam saatine verilsin, işti güçtü bahane edilmesin, gelmeyenin yerine de yedek alınacaksa alınsın, böyle bir şeye kesin gelmeyen 2 adam itiraz edecek burası da karışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Baluu said: yalan olur o söyleyeyim. Adam akıllı, her grup için bir gün verilsin akşam saatine verilsin, işti güçtü bahane edilmesin, gelmeyenin yerine de yedek alınacaksa alınsın, böyle bir şeye kesin gelmeyen 2 adam itiraz edecek burası da karışacak. ehue 3kişi başladık, ben kazanınca akıllılık yapmış olmuyorm, diğerleri de kazanabilirdi, sonuçta kimse kimsenin nasıl oynadığını bilmiyor, o yüzden beni akıllılık yapmak ile suçlayamazsın, 3-4 gündür grup2 için, saat 22 diye konuşuldu, ayrıca metcet inde dünden beri haberi vardı, üzgünüm, prosedürü böyle belirlemişler, prosedürün dışına çıkmadık, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Ben kimseyi suçlamadım ağbi. Ben sadece işin bir düzeni olmalı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ok "adam akıllı" lafına yazdım onları sadece, galiba sen "doğru düzgün" manasında yazmışsın ama kelimeden sonra "virgül" kullanınca, "akıllılık yapmak" manasında anladım, pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Tamam stres yok Grup 2 : sughnuk Bundan sonraki macları programa göre olacak herkes ona göre uysun... Yedek oynamak isteyen arkadas varsa saat 22 civarında msj atıp burada oldugunu belirtsin gelmeyen arkadasın yerine girer direk oyuna. Grup birde yarın akşam saat 22 hazır olsun beyler. Bugun kusura bakmayın ailevi bi sebepten acil işim cıktı o yüzden gelemedim. Sorun yok büyütmeye de hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 edit:program varmış şahane bir tane ona uyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Pazar : 1 ve 2 Grup Pazartesi : 3 - 4 Grup Salı : 5 - 6 Grup Çarşamba : 7 - 8 Grup şu günlere uysak herşey yerli yerinde gidicek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Turnuva Maç Programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 5. grup salıya hazır olsun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bizim gruptan 2 kişi gelmiş ve sonuç belli olmuş,benim haberim yoktu şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 4. Grup bu aksammış maçımız bilginiz olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 1. Grubun macı MrMarvelous isteğiyle saat 23:00'da başlıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bugün hangi gruplar maç yapıyor şimdi ? Ben halen algılayamadım, verdiğin linkteki yazıda, 3-4 diyor. Sen 1.grup diyorsun, gerçi istek diyorsun ama, emin olmak istedim. Şu programı bi yazsan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar