Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Gerçek mi bunlar? http://www12.gazetevatan.com/video/video.asp?vid=5044 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 İlkokul zekası sanıyorum, boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toshieee Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bunlara küfür serbest mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Yazık bunların tükettiği oksijene ne boş beleş yaratıklar bunlar yahu !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bence hafif şov tadındalar. öle atara bağlamayın hemen. yoksa nasıl tutuncaklar o piyasada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Kaciniz sivava ne demek biliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 baba (sahte) salaklıkları değil de yaşlar bomba.. benden küçükler ama yanyana koysak var ya 5-6yaş büyük gösterirler.. genelde bu tür elemanların (kız/erkek) hepsinde aynı olay var lan.. ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 hemsi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 dayanamadım hepsini izlemeye kapadım hemen. çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 dasaaa said: baba (sahte) salaklıkları değil de yaşlar bomba.. benden küçükler ama yanyana koysak var ya 5-6yaş büyük gösterirler.. genelde bu tür elemanların (kız/erkek) hepsinde aynı olay var lan.. ehaha Artıbir. 20 yaşındaki kız bana 3 beden büyük resmen. Boyum falan da uzun ama yok yani, resmen kardeşi gibi kalırım yanında. Ki ikinci tespite de bi artıbir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ben açamadım videoyu da olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ahhaha açıldı az biraz..ben bunları ilk reklama kadar canlı izledim süperlerdi..komedi dükkanı vb bişey vardı aynı saatte onun reklamında bunu izliyip daha çok gülmüştük hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Kendi oksijenini üretemeyenler; Düşünün! Wittgenstein lafı gediğine oturtmuş âdeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 İnsan formumu len bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 öss aday formu bile daha zekidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Sorsan erkek arkadaşı avrdır... Nasıl bi adam bu kızla çıakr ya... Hadi bırak nasıl bir adam böyle bir kadına tahammül eder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 hemen okumuşsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 CthuLhu said: hemen okumuşsun =) ee eve gider gitmez oku dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ohaha mallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 riglous said: Kaciniz sivava ne demek biliyo? chihuahua güzel köpektir eğer oyuncak gibi değilde normal köpek gibi davranılırsa:D hatta youtube da viva chihuahuas diye bi vidyo vardı baya güzel. hatta vidyo için: http://youtube.com/watch?v=Q9CbMBrNawo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ya biri bana bunlar rol, kurmaca desin, olabilemez desin! bu ne lan ahhahahahaha, kamyon muhabbetinde mi gireyim, hemsiden mi çıkayım, ak akçe kara gün içindir mi diyim ahhaahhuauh allah'ım her konuda yüzde yüz salaklar lan auhahuoıauo. This iz astonishing picture and riliğ worth to see! The New York Times The greatest sıtori of ol time. Time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 video degil o film previewi, evet chihuahua filmi yapmis adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Ne içtilerse aynısından istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 meni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 of ayara gel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar