Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bugun 12şerden 3 set yarım mekik çekeyim dedim ilk setten sonra mavi ekran verdim.. 2. sette elimle kafamı kaldırmaya çalışıyodum artık 4 5 saat oldu hala zor nefes alıom uıashdfpıuosadfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 öle birden yapılırmı o olm tutulur kalırsın kimse ayıramaz seni ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Öhahaeuah baya hamlamışın.Yarım mekikle başla istersen.Omuzlarını kaldırıyorsun gözlerini sabit bir noktaya dikiyorsun ki başınla kendini kandırmayasın.Onu dene biraz biraz karnın alışsın biraz harekete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 kilo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 günde 250 tane çekerim yaşasın sağlıklı yaşam güzel vücüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 GwindonSurion said: günde 250 tane çekerim yaşasın sağlıklı yaşam güzel vücüt yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 190 boy 73 kilo 11 kilosu yağmış. bayaa bi göbek var. 2 setten kitlendim kaldım resmen ya böle elimle kafamı ittiriyorum ayaklarım havaya kalkıyo istemsiz fln.. omuzlarım fena agrıo şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 kas gevşetici iç... ertesi gün yaptıkları tekrarla... bi daha olursa yine kas gevşetici iç... 2 güne bişeyin kalmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 emrah ne demiş, belli ki hamlamışım, kendimi zorlamışım. ismini yeni koydum, uzaktan arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ginaly said: emrah ne demiş, belli ki hamlamışım, kendimi zorlamışım. ismini yeni koydum, uzaktan arkadaşım. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 12 mekikle nasıl olur be. imkansız bişey olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar