Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 diyalog var mı diyalog yoksa ilk oyun gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 dialogdan kastin coktan secmeli ise , o sekilde denk gelmedim, klasik quest giver ve wow - diablo tarzi kisa quest hikayesi ve senin accept ya da decline secenegin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 demoyu denedim hiç hoşuma gitmedi.sacred 1'i ne çok sevmiştim oysaki.karakter animasyonları vasat kalmış kanımca,grafikler de öle çok abartı deil.ayarları sonuna kadar yükseltmeme rağmen tatmin edici bulmadım.çıkınca oynıcagımı zannetmiyorum. ha bir de ara videoları da oyun içi grafiklerle yaptıkları için tırt karakter animasyonları videolara da yansımış.abuk abuk hareket eden karakterleri izlemektense escape koyma hissiyatı uyandırdı bende daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 sacred 1'i bedava download edilebilir hale getirmişler diye bir haber görmüştüm ama ne kadar aradıysam da böyle bir bilgi bulamadım. bu haber gerçek mi yoksa başka oyunla mı karıştırıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 yalniz dikkat ettiysen oyunun bg üzerinden prim yapmasi gerekirken bg baya prim yapmiş hatta bu oyun 2 güne unutulur unutulsun zaten bg nin bu çalişmasi etrafta dolanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 oyun çıkmış, nası bişe acbaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Cevabını veriyorum Ardeth said: Heheh çok komik lan Bir designer gelip abi shadow warrior için şöyle bi mount yaptım dese .ıçımla gülerim hehe. Shadow warrior karizma direk sıfıra yakınsamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 tersten bacak omza olmus. karada deve guresi oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 msnden yazınca arkadaşım sacred2 malun yerlere düştü diye heycanla hemen açıp indiriyim derken 12.3gb görünce oyundan soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 satın al ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 25gb hdd space diyo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Abartma 25 değil sadece 20Gbcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Hiç oynayasım yok ama meraklanmaya başladığımı itiraf etmeliyim. MMORPGler 12 GB civarlarında seyrederken 20 GB nedir? Bol bol koymuşlar birşeyden. Hani böyle bir restoranın yemeği vasattır ama porsiyonu iyidir acaba öyle bir durum mu var ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 1020p iki cinematic koyarsın 2 gb eder zaten... sanırım texture'ları biraz abartmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 said: bu nası bişeydir? koca death knightın bileklere bak incecik. ayakları da kurbaga gibi. helmde inanılmaz kötü vah vahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 İçinde 1080p 2 saatlik BG konseri varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 traş kolonyası ile taharetmatik reklamıda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 said: The Collector's Edition of Sacred 2 doesn't just come with a lot of bonus material, but also offers the "Elite Graphics” DVD that enhance the texture quality. Linkte ekran görüntüleri var, bariz fark ediyor. http://www.pcgameshardware.com/aid,661759/News/Sacred_2_Default_textures_versus_Elite_Graphics/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Bunu da mı görücektik? Ayrı para ile satılan grafikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 inanılır gibi degil cidden, utanmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ahahah, yüzsüzlüğe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 şaka gibi... normal sürüm 800x600dan yukarısını desteklemeyecek de derler bunlar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 o zaman collector's edition "satın alalım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 gözlerim bozuk diye mi aceba ben bu resimler arasında fark göremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 var biraz, mesela ilk resimde, kaya üzerindeki kırık çizgide gösteriyor kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar