Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Sacred 2 geliyomuş tesadüfen gördüm bende. grafikler texturelar filan fena olmamış gibi ama önceki oyunların aksine ya gerçekten sadece 3 class koyup içine etmişler ya da 3 ana class tan subclass lara yönelme gibi bi durum var çözemedim site oldukca yetersiz geldi bana ama gene de vakit öldürmek için oldukça zevkli olucaktır. www.sacred2.com pardon sitedeki countdown timer ı görünce oyunun cıkmasına sandım, yeni bişiler acıklamasının timer ıymış meğer. ayrıca partner kısmında blind guardian adı geçiyo, meraklısına duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Sırf soundtracklerini Blind Guardian'ın yaptığını bildiğim için Sacred 1'i indirdim oynadım ama beğenemedim açıkcası sürükleyici değildi sanki. bu arada başlık açılmış olabilir bayadır var çünkü Sacred 2'nin geleceği haberi, ss'ler videolar, müzikler birsürü şey yayınlandı. kimse açmadıysa helal olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 gördüğüm kadarıyla açılmamış sacred 2 nin konusu, bende şaşırdım şimdi :) ilk oyun bug deposuydu ama yinede bir süre oynamıştım. sacred 2 de light side/dark side gibi olaylar var anladığım kadarıyla, seraphim hariç. ırkalara özel mountlar var (umarım at üstünde combat konusunda daha yaratıcı fikirler koymuşlardır ortaya.) tamamen 3D yapmışlar bu sefer. oyunda 3 tane ırk gözüküyor shadow warrior(tank), high elf (mage) ve seraphim olarak. eskisinde 5 taneydi, expansion ile 2 tane daha katılmıştı. ses getirecek bir oyun gibi gözükmüyor bence. gelsin demosu bi bakarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 fallen angel ne ya, insan biraz orjinal bişeyler bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Uzun süredir yapılıyor bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 iyi zamanlarlarsa diablo 3 bekliyen dukkanalrda su an d2 ye saldiran bir kitleye cok iyi satarlar adamalrin eline tarihi firsat gecti adsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 D3 akar , sacred 2 bakar. Sacred in kaderi Diablo klonu olmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ilk sacredi sevmemiştim. geçtiğin bir bölgede senin arkanda yaratıklar tekrar spawn oluyordu. senden güçsüz olsalar da donduruyorlardı seni, atla giderken önüne engel oluyorlardı, donduktan sonra canını tak tuk azaltıyorlardı felan. uyuzdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 evet o respawn olma olayı can sıkıcıydı, respawn olsa bile arada belli bir lvl farkı varken saldırmamaları lazım mobların artık. bu çok basit birşey ama nedense israrla koymadılar böyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ben sevmistim valla. mount falan vardı negzel hızlı hızlı acıyordum haritanın acılmamıs her yanını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 sacred iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 oyunun müzikler blind guardianmış çok tatlı olmuş bu klip izleyin mutlaka link:http://youtube.com/watch?v=hk_pHrbUyaI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 burda da oyun içi görüntülerden bi vidyo var http://youtube.com/watch?v=asoJlr9tw18 edit: ahah bu http://youtube.com/watch?v=vfpl07B8t6I röpörtaja göre de blind guardian elemanları oyunda npc olarak bulunup quest vericekmiş (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 İyice BG üzerinden prim yapmaya başladı bunlarda yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Aegean said: ya gerçekten sadece 3 class koyup içine etmişler ya da 3 ana class tan subclass lara yönelme gibi bi durum var çözemedim expansion pack :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Heheh çok komik lan Bir designer gelip abi shadow warrior için şöyle bi mount yaptım dese .ıçımla gülerim hehe. Shadow warrior karizma direk sıfıra yakınsamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 KenshinHimura said: İyice BG üzerinden prim yapmaya başladı bunlarda yahu +1 hatta beni bile çekiyor yani bu yanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 evet o mount nedir öyle ya. hani bari illaki inat edip öyle bir yaratığa bindiriyorsun elemanı, bari o mount u biraz büyük ve heybetli yap, biraz ordan kurtarsın bari. şempanzeye binmiş goril gibi nedir öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Resim oyunu yıkmış. Denemekten vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paintte mi mount'a bindirmişler adamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Revangelis said: edit: ahah bu http://youtube.com/watch?v=vfpl07B8t6I röpörtaja göre de blind guardian elemanları oyunda npc olarak bulunup quest vericekmiş (: bi quest verip, oyuncuyu konserin verilecegi yere goturcekmis :). Cidden iyi reklam araci oldu BG yi kullanmalari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Blind Guardian Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ahahah video komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 çıktı bu rada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 demosunu oynadim , acikcasi cok begendim grafikler falan asmis normal olarak. 6 karakter var oynanabilir 22km kare alan bulunuyormus.. cok basarili buldum ilk izlenim olarak. seslendirmeler hafif geyik ama o kadarda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar