Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 5. gün: Hala başlığın kişiselle alakasını düşünmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Gün 5: Pyro'nun bu mesajı "::Günlük::" başlığına da atması gerektiğini düşünmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bacakların yeterince güçlenmeden tek ayakta durma. denge yapıcam diye damar rahatsızlıklarına yelken açma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Spor falan hikaye. Hepimiz ölmeyecek miyiz zaten ? Dağılın!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 tek ayak üstünde durma çıplak ayakla o titanikteki kız gibi sadece ayak başparmakların üzerinde dur.ninjalar öyle yapıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bu kadar bilincsiz isle ninca olunmaz, birak en iyisi sen bu isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Pyro said: 5. gün: Hala başlığın kişiselle alakasını düşünmekteyim. bas git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 3 big m. den sorna koşsan nolur koşmasan nolur. Ninca olcan bari ninca gibi beslen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 hacı zaten zayıfım ben, 56 kiloyum. bir an şuursuzca yedim acısı da çıktı resmen. bugün karnı doyurmayı bile düşünmüyorum, azar azar yemek en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 açlık hissetmemen lazım verimli antrenman için. abartmadan yeterli yemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Bu çalışmalarla ninja olunuyosa ben epik ninjayım heralde.KSK'de oynuyorumda yaz antremanlarında her sabah atletizm tempolu 4-5km üzerine akşam top antremanı oluyor :P. Üstüne şınav mekik ağırlık peeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 said: ay em mor sipesil den yu bunu diyemiyeni ninca yapmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 kafana vurup naber .arram? diyecek arkasdaşların varken ninja olman m ümkün değil.önce katil ol onları öldür.gerekli seviyeli ortamı sağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mertcim, çako da gittiğine göre buğra&ulaş ikilisi dışında adam kalmadı yapacak ki onlar da bi arkadan sneakle boyun kırılmasına bakar B)- 5. Gün: Atakan sağolsun ilk günden satsa da bugün geldi. Ali ortalarda yok gene. Numan öldü sanırım. 2km koştum. Bir tur koşup, yarım tur yürüdüm bu sefer. Böylesi daha iyi oldu, ağzıma yemek de gelmedi ki bugün 2 big king menü, 1 tane de spicy chicken mı ne öyle bişey çıkmış ondan söyledik üç arkadaş. 2 big king, 2 o çikından getirdiler, yemek zorunda kaldık, arkadaş parayı da vermiş lol. Neyse, gene de iyiydim. 2km koştum. Eve geldim, 20 şınavımı zorlanmadan yaptım. 20şer de dambıl hareketlerini yaptım ama bugün mekik falan çekmedim. 20şerle olacak iş değil günlük ama terliyorum, duş ta aldım bir an dalgınlığıma geldi, neyse artık yarın 30-40 yaparım. Yarın mekiği de telafi edip 20x4 çekicem. Bir de bugün ebooklar çektim, çok şahane. Ninja felsefesi ve trainingleriyle ilgili. Yarından itibaren meditasyona da başlıyorum. Kaymak gibi bir insan olucam sanırım. Biraz da bel eğim hareketlerini falan yapabilsem şahane olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 dayanamadım http://img149.imageshack.us/img149/3016/ninjamt1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 acıktıkça soya fasülyesi ye. başlarda oldukça gaz yapar ama ilerde alışırsın. aslında göbeğim olmasa çok deli ninja olurmuşum beh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 6. Gün: Bugüne özel sadece meditasyon yaptım. Aslında koşuya çıkacaktım ama son anda vazgeçip bağdaş kurdum, oturdum, meditasyona başladım. Amacım kafamdaki tüm düşünceleri temizlemek ve tek bir şeye odaklanmak oldu ama aynı gün hem avatarın sezon finalini yapmıştım hem de elime deli bir fırsat geçmişti. İlk 15 dakika delirmenin eşiğine geldim sinirden. Sonra yavaş yavaş dağıldı düşünceler. Geri kalan onbeş dakika boyunca yalnızca beyaz rengini düşündüm. Sadece beyaz. İlk gün için onbeş dakikalığına odaklanabildim. Sonra gene dağıldı başka düşünceler araya girdi. Neyse yarın zaten fiziksel training e devam edicem, gelecek pazara kadar mental training yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Şuan aynı şeyleri yapıyor gibiyiz. Şu yeni açılan çakma şok gibi For You alışveriş merkezinden 80 ytl'ye bisiklet almıştım km ve harcadığın kaloriyi hesaplayan. Yapılanlar: Sabah kalkıp bisikleti 1 saat sürüyorum yaklaşık 30~40km/h hızla. 600 kaloriye yakın yakıyorum. 4 set 30ardan mekik 4 set 30ardan yarım mekik 4 set 20şerden ters mekik 4 set 20şerden şınav dumble olmadığı için eşşek kadar vantilatörü kaldırıyoruz ^^ birde kalkıp çeşme merkezden kerasusa kadar koşuyoruz. gidip gelmek 6 km'i buluyor. tabi öyle depar atmıyoruz. eve dönmeden yol üstünde ki plaja gidip bi güzel yüzüyoruz. sonra eve dönüp bi duş üstüne kahvaltı. Harcadığın kalorinin 2 katı kadar besin al. Yağlı yemeklerden uzak dur. Fastfood yeme bide tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 O kadar hamburger yiyorsan ninca olmayı unut bir kere. Her ne kadar yanlış çalışıyor olsan da azimlisin anladığım kadarıyla. Koşu işini şöyle yapabilirsin, km hesabı değil de belli bir sürede tur hesabı. Mesela 30dk'de kaç tur atarım saha etrafında olsun düşüncen.Yavaş yavaş tur sayın artmaya başlayacaktır bu da gelişmenin göstergesi olur. Yoksa atıyorum "1km koştum"un faydası pek olmaz. Şınav, mekik her türk gencinin babasından, abisinden öğrendiği fit kalma yöntemi ama metodlarımız yanlış ne yazıkki. Set set çalışmadığında kendini yormaktan başka pek bir işe yaramıyor mekik, şınav çekmek ya da herhangi bir kası çalıştırmak. O yüzden 30 mekik çekecek olsan dahi setlere böl daha iyi olur, ki mekik hedefin 3-4 ay içinde 200+ x 3-4 olmalı. Zayıfsan daha şanslısın mekik konusunda. Ben bileklerim rahatsız olduğundan mümkün olduğunca şınavdan kaçınıyorum pek bilgili değilim şınav konusunda ama gayet faydalı doğru yapıldığında. Son olarak da eğer ciddiysen, lütfen bir diyetisyene git ve beslenme programı çıkartsınlar sana. Hastalanmadan, kendine zarar vermeden beslenip, antreman yapmak eğer hiç birşey bilmiyorsan zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hani ninja falan diye biraz boş kovalıyorsun gibi geldi ama iraden takdire şayan dev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Beslenme konusunda fikri olanlara katılıyorum. Bu halde devam etmek baya zor, bu akşam babamın bir arkadaşı var beslenme uzmanı, onunla konuşup fikir alıcam. said: Fastfood yeme bide tavsiye etmem. eheh evet. onu acı bir şekilde öğrendim. 7. Gün: 2kmlik koşunun ardından ısınan bacak kaslarını 1,5-2 saat basketbol oynayarak açtım. Rahatladım, terledim, bir haftalık sıkıcı antremanı unutuverdim. 2kmlik koşu dediysem de, 1 tur koşuyor, yarım tur dinleniyorum artık, en güzeli. Ne şınav ne mekik yaptım ne de dambıl çalıştım, ama onun yerine dünkü gibi meditasyon yaptım bi yarım saatliğine. Çok iyi geldiğini de söyleyebilirim. Yalnız hala bel kütük gibi, beli yavaş yavaş esnetmeye başlamam lazım yoksa babayı yiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 @Masteis vantilatör iyiymiş afd. barfiks çekebileceğin yer varsa ellerin sana dönük barfiks de kollar için iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar